nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Hayatımın en zor haftalarından birini geçirdim psikolojik olarak. Bunun sonucunda bünyem dayanamadı ve taşikardi yaşadım. Hastaneye gittik. Kulakçığında sorun olabilir dediler. 3 EKG bi eko yada eco artık neyse çektiler ve kulakçık temiz çıktı. Ama elektrofizyolojik sisteminde bir sorun varmış. P-R aralığım kısaymış. Ciddi bişey değil takip edelim diyorlar ama korkuyorum. Annem arkadaşına gösterdi EKG'mi o da aynı şeyi söyledi ve sendrom mu var yoksa anlık mı oluşan birşey bunu anlamak için Holter cihazı mı ne öyle birşey takacaklarmış. 24 saat sürekli EKG çekecekmiş bu alet bana. Ya çıkarsa diye korkuyorum. 18 yaş çok erken geliyo bana kalp sorunu için. Evet doğuştan kalp hastalığıyla doğanlar da var kişisel bölümütrolleri hemen diyecekir "kalbin delik doğmadın" diye ama herkesin derdi kendine büyük arkdaşlar. Kalp sorunu da her türlü yabana atılacak birşey değil. O sendromdan varsa da başka bir doktora gidecekmişim, buna göre ilaç tedavisi olabilirmiş. Ne olacak bilmiyorum, ama çok korkuyorum. Öyle işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Umarım kötü bişey çıkmaz çok büyük geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 cok cok gecmis olsun. tasikardi nedir bilmiyorum ama kriz gbi bisey heralde. cok cok gecmis olsun. o simdi deniycekleri seyden hic bisey cıkmaz umarim. sadece bi seferlik bisey olur. psikolojik olarak niye yoruyosun niye uzuyosun kendini. bak en onemli sey saglık. hic bisey uzulmeye psikolojini bozmaya degmez. bi de korkmamaya calis. bisey olmadan once uzulmek, korkmak gereksiz. cunku o sey olursa zaten uzuluceksin. simdiden korkutmamaya calis kendini. gencsin daha ya biseycikler cıkmiycak insallah. bak icime guzel seyler doguyo gecmis olsun tekrar. xox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 hayatın normal devam ediyormuş gibi yaşa. bu çok önemli , hep onu düşünür ulan bi bok olacakmı yoksa diye devam edersen yaşamaya. direk hasta olursun stresten. benden tavsiye. tecrübe was here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Taşikardi çarpıntı işte bi anda nabız düzensizliği oluşuyo, baya hızlı hayvan gibi atıyo böyle kalbin, sızlıyo falan. Ya en yakın dostum kız arkadaşım ve ben. Bu üçlü arasında olan olaylar bu hafta o kadar korkunçtu ki. Hakkaten hayatımın en zor, en tresli haftasıydı. 2 kere xanax alıp yattım, bi de adını bilmediğim bi sakinleştirici. Zaten çok takarım, anksiyete yaparım böyle hastalık meselelerini. O da kötü etkiliyo sanırım. Ama engel olamıyorum, hep düşünüp korkuyorum. Sülalenin yarısından fazlası doktorken bu kadar hastalık hastası olmam da komik. Ama evde tedaviye alışınca hastanelik bişey olunca "Evde tedavi etmiyolar, demek ki ciddi bişeyler var" diyorum ister istemez :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Korkma, benim de kalp kapakçıklarım bozuk. Kan kaçırıyor bazen, zaman geçince aslında birşey olmadığını anlıyorsun. Özellikle bir yıl dan fazla zaman ve bir kaç kontrolden sonra. Ben de çok korkmuştum ama ilk öğrendiğimde: bkz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Şarkının linki gitmiş malesef. Bu arada çok çok geçmiş olsun umarım önemli birşey çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Çok geçmiş olsun, banada arada bu tarz şeyler olurdu kalbim sıkışır sanki hava kaçırır gibi pır ederdi çok korkmuştum ben de ilk başlarda sonra ekg ve ultrasonda bişi çıkmadı ama arada hala olabiliyor bi daha baktırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Teşekkürler. Bana hayatımda ilk defa oldu böyle birşey, aslında iyi birşey erkenden öğrenmek bir problemi, ama hiç olmasa daha iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 geçmiş olsun, bu tip şanssızlıklar oluyor bazen de zamanında fark edildikten sonra -ki zaten etrafında da baya bir doktor varmış- sinir stresine ve de tabi vücuduna dikkat edersen bir sorun yaşamazsın. hani derdinin yabana atılmayacağı doğru, e hele kendine hayli hayli büyük geleceği de doğru, ama bi de buna stres yaparsan bu meselede pek senin yararına olmayacağı da ayrı bi gerçek :) dikkat et de dert etme yani o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Bana da taktılardı holter cihazını da, böyle her şeyden korkup kız gibi yaşanmaz. Bu kadar canın tatlı olmasın yani, hoş değil. Bana bişey olmaz diyerek yaşamaya başla biraz, bir de arkadaş sevgili sen üçgeninden sinir stres yapıp da taşikardı çıkardıysan dediğim gibi, gerçek sorunlarla karşılaşınca ilerde ölürsün. Bu kadar abartma abuk subuk 2 günlük şeyleri. edit: Ayrıca kalbi delik insanlar da dinamo gibi işliyor, bunu da bilesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Abi bana bişey olmaz diye yaşayıp daha beter olursam ne olacak? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 tavsiye olarak al bunu ciddiyim; koy .. rahvan gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Niye daha kötü olasın ya? Bu kadar paranoyaklık hakkaten dışardan çok çirkin gözüken bişey, yapma yani, karı gibi canı kıymetli diye dalga geçerler en nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Abi kıymetsiz mi canın? :D PS: Ahirete inanır mısın sen Kaan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kardeşimde yüksek tansiyon çıktı, deli gibi yükseliyor 16lara falan.. tüm o hedeler yapıldı, tahliler vs. 6ay daha izlenecek.. o holter denilen nane ile intihar bombacısı gibi geziyorsun, cep tel vs yasakladılar.. ekg holterinde daha fazla kablo var, tansiyon holterinde daha az.. korkmak yersiz değil tabi, ama gereksiz aslında. erken teşhise şükredeceksin. moralini yüksek tutmaya çalışmalısın. ne diyim hem de tüm bunlar can sıkıcı, moral bozucu ve korkutucu olduğu gerçeğini değiştirmese bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ne ahireti olm cennet cehennem hesabına da mı başlıycan? Kafayı yemiş yoldaş bu. Ne bu böyle. Bişey olmaz olm, tertemiz çıkacaksın. Bana da aynısı oldu, senin gibi stresin yanında kullandığım ilaç, yorgunluk, uykusuzluk, içki, sigara, aşırı kafein falan da vardı. Bütün bunlar yüzünden taşikardi başlamıştı bende, evdeyken annemi ölüyorum anne, yarını bulursam bi hastaneye gidelim diye aramıştım, sonucunda da işte bu saydıklarım yüzünden olduğu, başka bi bok olmadığı çıkmıştı. Hadi sende bişey çıktı diyelim, ilaçla tedavisi falan varmış, tedavisi olmasa bile ilaçla bastırılabiliyormuş. Ben şahsen ucunda ölüm olmadığı sürece hiç bişeyin hayatımı etkilemesine izin vermem. Bence sen de verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ya ahireti şeyden sordum, ben inanmıyorum o yüzden canım çok tatlı :D Burda yaşadım yaşadım sonra bişey yok (bence) ha varsa da inanmadığımdan muhtemelen hoş şeyler karşılamaz beni :) Zaten devam ediyorum normal hayatıma ama geçen sene de babam kalp spazmı geçirdi, büyükdedemi kalp krizinden kaybetmiştik. Bunları düşününce illa korkuyo abi insan, bikaç güne bu fikre alışırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Hastalık hastasımısın hacı. Yok değilsen ne bu telaş yahu. Hem kız mevzundan kalbi tekletirsen sen hakkatten ilerde napcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ya olay kız değildi zaten. Yani esas olay kız değildi. Herşey üst üste geldi. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 o holter denilen alet serisi süper ama.. her eve lazım bak, kablolar falan.. bi de raporlarını veriyorlar ya, an be an okuyabiliyorsun işte oradan.. güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ulan nilep cyborg olarak mı dolasıcan okulda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ahiret mevzuu : :D hahah nilep ben de nolacak abi olursem ufak bir ruyadan uyanmis gibi olacagim, buyuk bir olay degil devam ediyoruz iste omrumuze diyorum hahaah :) zaten dini kaynaklarda soyle bir sey gecer hani oldukten sonra soracaklar dunyada ne kadar kaldin diye cevap "bir gunun gunduz vaktinin bir saati kadar ya da daha az ya da bir insani gorunce hatirlayacak sure kadar" olacakmis. Suncacik dunya hayati icin rahat olmak lazim :) Daha 30000000000...de biri lan genel hayatimizin (bence :D). Anamizin karnindan cikarken de cikmak istemiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Gerçekten kız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar