Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Sir Percival o, Arthur'un en sağlam yardımcılarından biri olacak ileride. Arthur ölümcül yara aldığında onu kurtarmak için kutsal kaseyi aramaya gidecek daha. Yalnız Gawain'i tam oturtamamışlar, tamam soylu kandan geliyo da, esasında sürekli olarak "torpilli değilim ben, kendi başarımla şovalye oldum" diye kompleksli olması lazımdı, tam tersine soylu düşmanı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Su anda CNBC-E'de oynayan bolum hangi bolum acep ? 3-13'mus =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 4x1 çıktı. efektler 70 lerden 2000 lere terfi etmiş sanki. fena değil. özlemişim in a time of magic diyen dragon reyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bende izliyorum bunu sirf merlin arthur camelot sevgisine ama gene izlerken daha 10. dakkada "sizin yapacagınız diziye koim" dedirtti. zbıf 10. dakkada köyünü hayaletler basıp anası,babası,kardeşi ölen çocuk ağlarken arthur gelir; kız: my father,my mother, my sister ... they.. :'( arthur : it's allright.. so who attacked ? eben olrayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 4x1 Toprak ana affetmez Arkadaş tamam bundan önceki sezonlardaki saçmalıkları zaten konuştukta kardeşim şu bölümün başından sonuna birşey dikkatimi çekti. Yere düşen ya bayılıyor ya yaralanıyor yada ölüyor. Lan bütün Camelot'a ölü toprağımı serbildi nedir bu yere düşen 5d100+ level kadar damage yiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 merlini yaşlandırmasınlar yaa hala kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu sezon çok iyi gidiyor ya. oyuncular zaten mükemmel her bölümde ayrı bi hastası olduğum mükemmel oyuncu çıkıyor konuk olarak. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 arthurla merlin öpüşseler rahatlayacaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 her bölüm aynı şey , 2 büyülü item+morgana+arthura suikast+gwenin memeleri = merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 gwenin memeleri ayrı morgananın memeleri daha da ayrı morgana için izlenir o dizi keşke bbc'de yayınlanmasa hbo'da yayınlansa çok başarılı olurdu xD neyse sezon finali de geldi izliyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ben hep gwenin surata odaklandigimdan hic memeleri fark etmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mulgear6 said: gwenin memeleri ayrı morgananın memeleri daha da ayrı morgana için izlenir o dizi keşke bbc'de yayınlanmasa hbo'da yayınlansa çok başarılı olurdu xD neyse sezon finali de geldi izliyim hemen hoooop bbc ye laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bbc yerine hbo'da yayınlansa görsel şölen yaşardık demek istedim bbc'ye laf etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ben seviyorum ya bu diziyi çok ciddi değil bir hbo dizisi kıvamında değil ama eğlencelik baya yemek yerken falan akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 hbo dizisine örnek true blood MEME o kadar gösterip gösterip hevesimizi kursagımızda bırakıyolar gwen, morgana, isolde filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 finalin sonunda morgananın memelerde gwene yalnız değilsin mesajı gönderdi adeta.ama isolde > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 küfür etmekten izliyemiyorum bu kadar salak olamaz bir adam ama başladık bi kerede bırakmak olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 nettin Aithusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Remus said: Ben hep gwenin surata odaklandigimdan hic memeleri fark etmemistim. Ahaha aynen ya zaten anlamadığım şey sadece Gwenin neden zenci olduğu Arthur'da zenci olabilirmiş. TV'de tek takip ettiğim program oydu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Ne zaman yeni sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ya şu diziyi son sezonun oilk başlarında bıraktım,biraz konu sarpa sardı gibi geldi ama izleyem mi? önerir misiniz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 İzle bence hani süper de değil de güzel yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ben bir iki sezon izlemiştim sonra izlemeyi unuttum, geçen cnbcde denk geldim. gwene yamuk yapıyordu morgana sonra gwen götürülürken dedim şimdi kötü kötü bakıcak, o sırada arkadan geçti bi kötü gülümsemesiyle evil look attı. AHAHAHAHAHAHAHA diye anırarak kanal değiştirdim. böyle bir dizi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar