Snefru Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paladinlerde ne yüzsüzmüş kardeşim ya ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 aente said: bu arada birşey sorucam, paladin altım var mob keserken şöyle bir olay oluyor; moba dalıyorum vuruyorum diyelim 350white + 320 seal of command vuruyorum moba, %55 kalıyor derken aynı saniye mob healleniyor zank diye %90a falan çıkıyor canı. soc atmadan sadece white vurdum tek bir tane denedim gördüm ki ilk vuruşu healliyor mobların tamamı yapıyor bunu. bu ne şimdi her sefer ilk vuruşum boşa gidiyor, sebebini bilen var mı? vindication talentin var mi? o yuzden oyle gozukuyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ve 3.0.3 geldi.41MB çekiyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Blizzard Downloader 200kbps le veriyor, gozlerim yasardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 serverlar resetleniyo ya herkes öğlene kadar pcleri boş bırakmıştır.asıl öğleden sonra gör 10kbps/sec oluyomu olmuyomu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 nerf arcane mage big time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 said: Core Hound screen shaking effect We are going to disable the screen shake once the pet is tamed. en çok buna sevindim ben. ne o öyle milletin peti ekranımızı sallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ne sewindim ne sewindiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bubble-guy'lara nerf güzel oldu. yanlız şaka gibi... mage e paladinden daha çok nerf gelmiş nerdeyse mana costlar düşmüş ama güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Neyse ama ben yine BG'lerde her öldürdüğüm palanın cesede /spit yapmayı sürdüreyim bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hemen respec holy ufaktan ufaktan pve ye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Rewendor said: bubble-guy'lara nerf güzel oldu. yanlız şaka gibi... mage e paladinden daha çok nerf gelmiş nerdeyse mana costlar düşmüş ama güzel olmuş Mage'lere nerf degil buff gelmis bence, mana cost'lar arttirilmamis aksine dusurulmus gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 E ben de öyle dedim zaten. Mana costlar düşmüş o güzel olmuş dedim. Ama diğer özelliklere bakınca nerf var bi miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ondskan said: Rewendor said: bubble-guy'lara nerf güzel oldu. yanlız şaka gibi... mage e paladinden daha çok nerf gelmiş nerdeyse mana costlar düşmüş ama güzel olmuş Mage'lere nerf degil buff gelmis bence, mana cost'lar arttirilmamis aksine dusurulmus gibi geldi bana. Bu bir buff değil.Klas optimizasyonu.Level 80'de 25 kişilik instance'da 1 dakika sonra out of mana oluyorsun.Beta esnasında bu bariz gözüküyordu.Blizzard düzelticeklerini söylediler ve düzeltildi.Diğer düzenlemelere de bakarsanız hepsi mana ayarlaması üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 rog da güzel oldu bende pve için killing spree almıştım böyle unstopable atlıyorum karazhan da ne varsa zorda kaldımmı 2. vanish Shadowmeld birde 80 olup güzel sw ler alayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar