Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 said: Liberalizm ile olayın bir bağlantısını kuramadım yalnız. "liboş" şeklinde laf sokunca karizmatik olmuyorsunuz; aksine, alakasız yerlere sokuşturunca komik oluyorsunuz. topluluk ve gruplaşma psikolojisi kim yapıyorsa işini çok iyi yapıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hayır hiçbirini anlamadımda şunu hiç anlamadım said: TAVLA; bundaki sayıları düşün 1 ALLAH, DÜ 2 teyemmüm farzı Se 3 guslün farzı, Cehar 4 abdestin farzı, Penç 5 islamın farzı, Şeş 6 imanın şartları.Bunların hangisi tesadüf kardeşim yani tavlada zar 7'denmi başlamalıydı anlamadımki? yada sayma sayıları 7'den mi başlamalıydı? vallahi anlamadım hani iğneleme yapmaya çalışmıyorum gerçekten biri anlatabilir mi kaçırdığım bi nokta mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bence ne bunları ne üfürükçü hocaları engellememek lazım. doğal seleksyon için önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Xenocide said: hayır hiçbirini anlamadımda şunu hiç anlamadım said: TAVLA; bundaki sayıları düşün 1 ALLAH, DÜ 2 teyemmüm farzı Se 3 guslün farzı, Cehar 4 abdestin farzı, Penç 5 islamın farzı, Şeş 6 imanın şartları.Bunların hangisi tesadüf kardeşim yani tavlada zar 7'denmi başlamalıydı anlamadımki? yada sayma sayıları 7'den mi başlamalıydı? vallahi anlamadım hani iğneleme yapmaya çalışmıyorum gerçekten biri anlatabilir mi kaçırdığım bi nokta mı var? ben matematik yaz okulundayken arkadaşlarla "branch cut" tavla denen bişey yarattım kompleks analizden esinlenerek. http://mathworld.wolfram.com/BranchCut.html İki tane 20lik zarla oynuyoruz, tavla bir çok seviyeden ulaşıyor, bir seviyede tavlanın sana ters düşen köşesine geldiğin zaman bir üst kata çıkıyorsun. Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hmm onu da anlamadım ama güzeldir heralde :P bide şimdi öğrendim "Yahmud" isimli kutsal kitaplarında.. diye bir ibare var Yahmud değil Talmud'muş onun adı. hani insanlık tarihi boyunca kaç milyar insan gelmiş geçmiş, eğer 1 kişi bile şunu ciddiye alıyorsa vay halimize. hatta; recall said: yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sayma sisteminin ilk altı rakamı 1,2,3,4,5,6 BU BİR TESADÜF MÜ ARKADAŞLAR??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 İKİ RASYONEL SAYI ARASINDA SONSUZ TANE RASYONEL SAYI VARDIR!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 en küçük asal sayı 1!!! Allah'a küçük diyor aman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hepsini toplasan 21, allahin kac adi var 99, cikar 99dan 21i, ne kaldi 78, bol 3e, 27, 27den 21i cikar, NE KALDI 6, ILK KAC RAKAM DEMISTIK 6, TESADUF MU? BENCE DEGIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Xenocide said: en küçük asal sayı 1!!! Allah'a küçük diyor aman! oha fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 double fail. 2'ymiş. tamam işte bende onların cahil kafalarından yola çıkarak öyle yazdımdı zatendi falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 adam kısa devre oldu senin yüzünden en küçük asal sayı konusunda mantık kullanarak sonuca varmaya çalışan nice gencimiz mavi ekran vererek telef oldu, yahudilerin oyunları bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 araplarin isi asil, bu nalet rakamlari bulan onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ardeth said: Sayma sisteminin ilk altı rakamı 1,2,3,4,5,6 BU BİR TESADÜF MÜ ARKADAŞLAR??? ahahah msn'e koyuyorum bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sayma sayılarının 0dan başladığını söyleyen ukalalar çıkarsa ülkeden ülkeye değiştiğini söyleyebilirsin burda da bekledim ama çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ardeth said: sayma sayılarının 0dan başladığını söyleyen ukalalar çıkarsa ülkeden ülkeye değiştiğini söyleyebilirsin burda da bekledim ama çıkmadı Yok çıkmaz çünkü ilkokuldan beri bize öğretilen sayma sayılarının 1'den başladığı,doğal sayıların 0'dan başladığıdır;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ardeth said: sayma sayılarının 0dan başladığını söyleyen ukalalar çıkarsa ülkeden ülkeye değiştiğini söyleyebilirsin burda da bekledim ama çıkmadı Lafımın arkasında dururum diyorsun :P O lafı diyen faildir zaten._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 aquila said: araplarin isi asil, bu nalet rakamlari bulan onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sotto said: Yok çıkmaz çünkü ilkokuldan beri bize öğretilen sayma sayılarının 1'den başladığı,doğal sayıların 0'dan başladığıdır;) bana 0 tane zebra göstersene. burda zebra doğayı temsil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 su anda gosteriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 antilop o birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sonucta 0 zebra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sonucta zebra gösteremedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 0 tane zebra gosterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 antiloptu lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar