Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bi saat önce falan satın aldım, ilk chapter bitti bile acayip eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Oyun pazartesine kadar Steam'de 5 euro. Ben demosunu oynamıştım böyle bir indirim bekliyordum. Alıverdim hemen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 alın, aldırın şu oyunu fiyatı da düşmüş kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 fena melankoli yalnız dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 yenı bolumler cıkmadı dımı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bu oyun hep aynı mantıkla mı yürüyo? sürekli köprü yapıp boruya ulaşıyoruz böyle mi yani? ileride değişiklikler oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ben ikinci chapter sonuna yaklaştım daha. Sanırım değişiklikler bölüm tipinde (rüzgar, yerçekimi, tasarım vs) ve goo tipinde (hassas, uçan, ayrılabilen vs) oluyor. Ama amaç hep aynı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ucuzluktan yararlanıp ben de aldım, yalnız çözünürlük ayarı falan yok galiba dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Oyun içinden yok. Yüklediğin yerdeki klasörlerden birinde config dosyası var. Onu herhangi bir text editörüyle açıp değiştirebiliyorsun. Widescreen de destekliyor. Şimdi evde olmadığım için tam yerini ve ismini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Çözünürlük ayarı dosyasını buldum, buraya da yapıştıralım said: You can change the resolution; go to WorldOfGooproperties then open up the Config file and change: to whatever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 world of eziquerros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ne demek şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 windowed oynanmıyo bu meret dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben windowed oynuyorum gayet guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 sostizm said: Ne demek şimdi bu? sanane güzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bitridim 2 kere dahada bitiririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 http://2dboy.com/games.php oyun 1 yaşına bastığı için radiohead'in meşhur ne verirsen al kampanyasından yapmışlar, 0.001 falan verilebiliyormuş galiba ama ben 1 dolar bastım ayıp olmasın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 gerçekten güzel bi oyundu bende 1 dolar bastım hatırlatma için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 0.39 kalmıştı hesapta onu verdim, indireceğimden değil de kazansınlar biraz biraz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 doğru oyunmu acaba diye baktım evt buymuş, geçen aylarda bir açıklama vardı şirketten şu ana kadar oyuna girenlerin %90 ı korsanmış :(, sadece %10 satın almış yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Her oyunda böyle olmuyor mudur aşağı yukarı oranlar, tabi orijinal gerektirenler hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Promosyondan $100000 kazandilar (simdiye kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 olm çok şuursuz bi younmuş. eğlenceli görünüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Başladığım gün, soluksuz bitirdim. Keşke bitmeseydi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar