Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men - Rehber

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
X-Men mi okumak istiyorsun? Şu sırayla oku. X-men olmayan ama öykü için önmli olanları bold yazdım.

Bunlar modern seriler. Morrison'un ki X-Men'in en iyi serisi bence. X-Force'dan başka rakibi yok.

Grant Morrison's New X-Men
Avengers Disassembled
House of M
Deadly Genesis
Decimation
Endangered Species
Messiah Complex
Divided We Stand
Manifest Destiny

Robinson'dan satın alabilirsin ya da torrent veya rapidshare kullanacaksın. Demonoid en rahatı ama.

Eğer ben daha önceden başlarım diyorsan şunları da okuyabilirsin. Ne zaman okuduğun önemli değil, yukardakilere konu olarak bağlı değiller pek.

X-Cutioner's Song
Fatal Attractions
Bloodties
Age of Apocalypse
Onslaught
Operation: Zero Tolerance
The Twelve

Eğer eğlencelik birşeyler okumak istiyorsan X-Men'den şu serileri okuyabilirsin. Eğlencelikler, pek ana öyküye bağlı değiller:

Mystique
X-23/NYX
Shadow and Flame
X-Men: Fairy Tales
Cable & Deadpool
X-Men: First Class
Wolverine: First Class (Bu şu anki favori eğlencelik serim)
Exiles (Bu epey kapsamlı ve uzun, iyidir ama)

Bunların dışında Ultimate X-Men iyidir. Ama Ultimate farklı bir evren, haberin olsun, hiç ilgisi yok bunlarla (Ultimatum ile bir ilgi çıkıyor gibi ama daha Ultimatum'un ilk sayısına bir ay olduğu için tahmin sadece)

İnternetten Uncanny X-Men diye 500 küsür sayılık bir şey bulabilirsin; Uncanny'de de bunlar var tabii, ama indirme. Yazdıklarım öyküler, yarıları bir seride, yarıları başka seride. X-Men'in kötü tarafı bu, Morrison'unki dışında başka serilerle birlikte, birleşik gitmeyen öyküsü yok gibi. Bak şöyle:

Messiah Complex'in Uncanny ile başlar, X-Force ile devam eder, New X-Men ile biter mesela (uydurdum hatırlamıyorum hangi seriler olduğunu içinde ama olay bu.) Ben seri takip etmiyorum. Story arc, story arc okumalısın X-Men'i.

Şu torrent'e bakarsan daha iyi anlarsın: (Sıfır seed olduğundan bu linki veriyorum, silmeyin de insanlar nasıl olduğunu anlasın X-Men öykülerinin.)

http://www.mininova.org/det/1217639
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...