Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 X-Men mi okumak istiyorsun? Şu sırayla oku. X-men olmayan ama öykü için önmli olanları bold yazdım. Bunlar modern seriler. Morrison'un ki X-Men'in en iyi serisi bence. X-Force'dan başka rakibi yok. Grant Morrison's New X-Men Avengers Disassembled House of M Deadly Genesis Decimation Endangered Species Messiah Complex Divided We Stand Manifest Destiny Robinson'dan satın alabilirsin ya da torrent veya rapidshare kullanacaksın. Demonoid en rahatı ama. Eğer ben daha önceden başlarım diyorsan şunları da okuyabilirsin. Ne zaman okuduğun önemli değil, yukardakilere konu olarak bağlı değiller pek. X-Cutioner's Song Fatal Attractions Bloodties Age of Apocalypse Onslaught Operation: Zero Tolerance The Twelve Eğer eğlencelik birşeyler okumak istiyorsan X-Men'den şu serileri okuyabilirsin. Eğlencelikler, pek ana öyküye bağlı değiller: Mystique X-23/NYX Shadow and Flame X-Men: Fairy Tales Cable & Deadpool X-Men: First Class Wolverine: First Class (Bu şu anki favori eğlencelik serim) Exiles (Bu epey kapsamlı ve uzun, iyidir ama) Bunların dışında Ultimate X-Men iyidir. Ama Ultimate farklı bir evren, haberin olsun, hiç ilgisi yok bunlarla (Ultimatum ile bir ilgi çıkıyor gibi ama daha Ultimatum'un ilk sayısına bir ay olduğu için tahmin sadece) İnternetten Uncanny X-Men diye 500 küsür sayılık bir şey bulabilirsin; Uncanny'de de bunlar var tabii, ama indirme. Yazdıklarım öyküler, yarıları bir seride, yarıları başka seride. X-Men'in kötü tarafı bu, Morrison'unki dışında başka serilerle birlikte, birleşik gitmeyen öyküsü yok gibi. Bak şöyle: Messiah Complex'in Uncanny ile başlar, X-Force ile devam eder, New X-Men ile biter mesela (uydurdum hatırlamıyorum hangi seriler olduğunu içinde ama olay bu.) Ben seri takip etmiyorum. Story arc, story arc okumalısın X-Men'i. Şu torrent'e bakarsan daha iyi anlarsın: (Sıfır seed olduğundan bu linki veriyorum, silmeyin de insanlar nasıl olduğunu anlasın X-Men öykülerinin.) http://www.mininova.org/det/1217639 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Deadly Genesis de pek piskopattır hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Eline sağlık .Ben bunlardan bazılarına parça parça sahibim.Ona göre sıraya koyayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
claw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Güzel liste GERGE. Messiah Complexi okuduktan sonra yeni Cable ve X-Force serilerinide okuyabilirsiniz gayet güzeller. En son Cable ın 5. X-Force unda 7. sayıları çıkmış olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Cable ile X-Force, Divided We Stand ve Manifest Destiny'nin içinde zaten. Bu aralar eğlencelikler dışında arc dışı seri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
claw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sen öyle yazınca ben sadece ana kitaplardan bahsediyosun sandım Diveded We Stand book 1-2 yada X-men:Manifest Destiny gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Cable ile Wolverine'in karşılacağını düşünüyorum ben şu an, göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Eski Inforno'yu da okuyabilirsiniz. Manifest Destiny'den sonra gelecek seri buna sequel olacak. Evet, bana da garip geliyor ama göreceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar