senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 benim pcler bu .chm uzantılı dosyaları okuyamamaya başladı, windows xp'nin güvenlik yamalarından bi tanesi yüzünden oluyormuş. tıklıyorsun chm dosyasına sayfaya ulaşılamadı gibi abuk hatalar fln veriyor. neyse efendim bende başka chm reader var mı diye arayışlara girdim. xchm diye bişi buldum güzel çalışıyor ama çalıştığında benim xp'nin temasını bozuyor görüntüler sapıtıyor fln res atmak zorunda kaliom pcye. nette fln arattım hepsi pocket pc için olan programlar var mı sizin bildiğiniz sade mümkünse free bi chm reader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 http://www.brothersoft.com/downloads/chm-reader.html Burda işine yarıyacak program vardır illaki içlerinden birinde. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 beni de delirtmişti bu sorun sonra aptal bi çözüm buldum ama unuttum. dosyayı indirdiğin yerden başka bi yere taşıdığında açılmıyor, dediğin şey oluyor. o yuzden indirdiğin yerde bırakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bilgidğim kadarıyla chm dosyaları bi kaç ufak farklılık dışında bildiğin html dosyası. herhangi bi web browserla açabiliyo olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hah evet aklıma geldi şimdi web browser deyince. dosyaya sağ tıkla birlikte aç ff ile ya da başka bişe ile. açınca download edim mi diye soruyor. istediğin yere dl et. sonra açmayı dene bakalım dosyayı. bende çalışıyodu bu yontem. çok salak bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oper dediğin taktiği bende uyguluyorum da her .chm'de işe yaramıyor maselef :S benimde aklıma browserlar geldi ama ne firefox ne ie açamıyor farklı kaydediyim mi diye soruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yav farklı kaydet diycen işte. sonra açacan dosyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 anladım oper de her chm açılmıyor o zmn bazısı açılıyor güzelce çalışıyor bazısında hala blank page çıkıyor bu arada sorunu çözüm çinlinin biri firefox için chm eklendisi yapmış google ye firefox chm yazında direk çıkıo sonra file'den open chm dediğimizde babalar gibi açılıyor her chm dosyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bir kaç farklı sebebi vardı bu problemin. zamanında başıma gelmişti de tam olarak nasıl aştığımı hatırlamıyorum. şu tarz yöntemler vardı sanırım; - sağ click > properties > unblock - internet explorer'ın güvenlik ayarlarında bir şeyi enable ediyordun. - bir de bir hotfix olabilir bununla ilgili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ben de geçenlerde editör arıyodum chm'ler için http://www.chmeditor.com/ şöyle bir şey çıkınca şaşırmadım haliyle. Lisanslı gerçi, ama okuyabiliyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 cozum: chm dosyasini masaustune getirip acin. sonra afiyetle okuyup kapatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar