arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ben de o spoilerdaki yere hayran kaldım. İlk oyunu bitirmeden ikinciyi oynarsan ikincideki referansları anlamazsın. Gameplayin de büyüsü kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Benden başka oynayan var mı bilmiyorum da multi'de lagsız oynamak için güzel birşey gördüm, yazayım: MP klasöründeki default.ini'yi açıyoruz. mQuickmatchSearchMaxPing=300 Bu satırı istediğiniz değerle değiştirin. 300 ping demek lag demek. 100 ile rahat oynanıyor. Sunucu bulamaz diye 50 falan denemedim, denersem sonucu yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 saol valla deniyorum şimdi daha önce 2 maç yaptım resmen oynanmıyodu lagden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 good da bawww çektiysen bi de neutral da bitir THE TEARS THEY WONT STOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 80 denedim sunucu bulabildim ve lagsız oynadım. Lagsız oyun o kadar keyifli ki. Trialları yapmaya çalışıyorum. Nailgun'dan zor silah diye şikayetçiydim. Meğer onu Houdini ile birleştirince neler oluyormuş neler, 20 kill 3 death lol. (tu) Houdini basıp parazitlerin arkasına geçiyorum, nailgun ile yakın mesafeden basılı ve zafer! Houdini ve Aero yeni favorilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ding 20! http://bayimg.com/image/lakhiaacn.jpg istatistikler rezil ama epey fazla trial yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 lagsız iyi oldu evet dün oynadım biraz yannız ne kadar lagsız oyuna girse de biyerden sonra sapıtabiliyo yine, crossbow traillarını yapmaya çalıştım da, of yani resmen işkence zaten oyunda mouse bi garip, konsolum ben diye bağırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Her gün yeni birşey öğreniyorum. Winterblast kapıların yavaş açılmasını sağlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hahhahaha http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1494-BioShock-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bitirdim şimdi en iyi endingle duygulandım resmen sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 http://img203.imageshack.us/img203/2717/sinclaira.jpg AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHAHEAHAHAEHEEHAH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 İlk DLC çok gereksizdi ama bu şahane. Tam istediğim mekanları koymuşlar. http://www.youtube.com/watch?v=MS4t4lhLGXA& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 birincisini 20 dk oynadım cok sacma ve sıkıcı geldi, 2 yi bugun 4 saattir aralıksız oynamaya devam ediyorum arada cok fark varmış en azından nereye gideceğimi söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ya oyunda lil sisterla devam ediyorumda, silah mühimat hiç bişi yok ama cephane cıkıyor etraftan acaba yanlış birşeymi yaptım hiç bir silahım yok drill var birtek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bu downloadable content mantığı nasıl işliyor, para mı veriyorsun? yoksa çıktığında küt diye indiriyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bitti ya oyun üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 gecen bitirdim şimdi cok zaman geçti benim kafam karişti baya birinci oyunla ilgili. dıdıdııdıd plax kafa gitmiş benim 1 de fontainei öldürdügümüzde atlas ortadan kayboluyordu diye hatirliyorum ikinci oyundada hiç cıkmadı meydana. atlas = fontaine degildi dimi. öle bişide hatirliyorum cünki. ryan odasinda bogularak öldü diye hatirliyordum halbuki gold sopasiyla pataklamışız bi bant kaydında geciyordu. biz niye öldürmüştük ryani bilmiyormuyduk babamız oldugunu. sonradanmı ögrenmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bide şey little sister şimdi ilk daddy biziz. ilk sisterda eleanor. fakat oyunun başındada ortalık karısmis splicerlar falan türemişti. ben daddy-sister projesini repture saglıklıyken cıktıgını sanıyordum. ya hatirlamiyorum hiçbişi 1. oyunuda tekrar oyniycak zamanim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Atlas = Fontaine. Ryan öldürmeye çalışınca öldü diye palavra sıkıp, fırsattan yararlanıp halk kahramanı Atlas olarak geri dönüyor. Ryan golf sopasıyla ölüyor. Would you kindly ile öldür beni diyince Jack (bizim karakter) itaat etmek zorunda kalıyor ve kafasına geçiriyorsun. İlk daddy değilsin de ilklerdensin. Subject Delta işte kod adı. 4 mü oluyo latince bilen aydınlatsın eheh. Big Daddy projesi eski. Audio loglarda vardı görünce ne kadar tiksindiğini anlatan veya 2. oyunda kayıp kızını aramak için gelen eleman neydi Metzer mıydı. Bioshock wiki çok sağlamdır, tavsiye ederim: http://bioshock.wikia.com/ bütün detaylarıyla derlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 hah tmm Atlas = Fontaine :) niye ittaat ediyodukki bisimi kullanıyordu. bant kayıtlarının tamamını bulabilirmiyiz netten acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ağır spolier bu 1. oyun için uyarmadı demeyin fonteyn would you kindli komutunu kullanıyor biz ryının bi şarkıcı/ırıspıdan oğluyuz bizim üzerimizde ne kadar deney varsa yapılıyor (1 yılda 15 yaşına geliyoruz falan) bide emir komutları var would you kindly ; zorunlu yapıyoruz söyleneni dikkat ederseniz atlas her bişi istediğinde would you kindly diyor ( bi tane recordingde de daha 10 yaş ayarlarındayken would you kindly diyerek köpek yavrusu öldürtüyo fuçeng ( çinli doktor) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ah sülo hatirladim o köpek yavrusu olayini. allah belalarını. zamanim olsa bida oyniycam. etrafa aval aval bakmaktan bütün mekanlar aklımdada senaryoyu silmişim hafizadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 sevmedim sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Allah belanı versin GFWL. PArasını verip aldığım oynu oynayamıyorum.80070035 erroru veriyo updatelemeye calısıyo. Halbusi ben dısardan updateledim. Hala neye urasıyo anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ilkini çok sevmiştim 2.yi de alayım bari %50 indirimdeyken. bi ara oynarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar