Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BioShock 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Benden başka oynayan var mı bilmiyorum da multi'de lagsız oynamak için güzel birşey gördüm, yazayım:

MP klasöründeki default.ini'yi açıyoruz.

mQuickmatchSearchMaxPing=300

Bu satırı istediğiniz değerle değiştirin. 300 ping demek lag demek. 100 ile rahat oynanıyor. Sunucu bulamaz diye 50 falan denemedim, denersem sonucu yazarım.
Sosyal ağlarda paylaş

80 denedim sunucu bulabildim ve lagsız oynadım. Lagsız oyun o kadar keyifli ki.

Trialları yapmaya çalışıyorum. Nailgun'dan zor silah diye şikayetçiydim. Meğer onu Houdini ile birleştirince neler oluyormuş neler, 20 kill 3 death lol. (tu) Houdini basıp parazitlerin arkasına geçiyorum, nailgun ile yakın mesafeden basılı ve zafer! Houdini ve Aero yeni favorilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
gecen bitirdim
şimdi cok zaman geçti benim kafam karişti baya birinci oyunla ilgili.

dıdıdııdıd

plax

kafa gitmiş benim 1 de fontainei öldürdügümüzde atlas ortadan kayboluyordu diye hatirliyorum ikinci oyundada hiç cıkmadı meydana.
atlas = fontaine degildi dimi. öle bişide hatirliyorum cünki.

ryan odasinda bogularak öldü diye hatirliyordum halbuki gold sopasiyla pataklamışız bi bant kaydında geciyordu. biz niye öldürmüştük ryani bilmiyormuyduk babamız oldugunu. sonradanmı ögrenmiştik.

Sosyal ağlarda paylaş

bide şey

little sister

şimdi ilk daddy biziz. ilk sisterda eleanor. fakat oyunun başındada ortalık karısmis splicerlar falan türemişti. ben daddy-sister projesini repture saglıklıyken cıktıgını sanıyordum.

ya hatirlamiyorum hiçbişi 1. oyunuda tekrar oyniycak zamanim yok.

Sosyal ağlarda paylaş

Atlas = Fontaine. Ryan öldürmeye çalışınca öldü diye palavra sıkıp, fırsattan yararlanıp halk kahramanı Atlas olarak geri dönüyor.

Ryan golf sopasıyla ölüyor. Would you kindly ile öldür beni diyince Jack (bizim karakter) itaat etmek zorunda kalıyor ve kafasına geçiriyorsun.

İlk daddy değilsin de ilklerdensin. Subject Delta işte kod adı. 4 mü oluyo latince bilen aydınlatsın eheh.

Big Daddy projesi eski. Audio loglarda vardı görünce ne kadar tiksindiğini anlatan veya 2. oyunda kayıp kızını aramak için gelen eleman neydi Metzer mıydı.

Bioshock wiki çok sağlamdır, tavsiye ederim:
http://bioshock.wikia.com/

bütün detaylarıyla derlemişler.
Sosyal ağlarda paylaş

ağır spolier bu 1. oyun için uyarmadı demeyin

fonteyn would you kindli komutunu kullanıyor biz ryının bi şarkıcı/ırıspıdan oğluyuz bizim üzerimizde ne kadar deney varsa yapılıyor (1 yılda 15 yaşına geliyoruz falan) bide emir komutları var would you kindly ; zorunlu yapıyoruz söyleneni dikkat ederseniz atlas her bişi istediğinde would you kindly diyor ( bi tane recordingde de daha 10 yaş ayarlarındayken would you kindly diyerek köpek yavrusu öldürtüyo fuçeng ( çinli doktor) )

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...