draedan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bende oyunda bir 15 dk gecirdikten sonra expansion havasi aldim, bir modifikasyon kesinlikle yok. grafikler de bioshock 1 seviyesinde. hard da basladim, cok zor gibi geldi bana da.
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 grafiğe niye takılıyorsunuz. atmosferi iyi yansıtmıyormu ? oyun kötümü ? grafik kötü olduğu halde mario tetris oynamadınızmı ?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 grafikler aynı zaten. hiç bi fark yok. bioshock 2 zaten yoğun istek üzerine yapılmadı mı? yani ben öyle tahmin ediorm biraz. zorlama olmuş olma ihtimali yüksek
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 guzel oyun da ben nedense cok saramadim. ilkini nerdeyse iki oturusta bitirmistim, bu oyunda 2 saatte bi kapatip baska seylerle ilgileniyorum. ozellikle oyunun konusu biraz ayni gibi geldi, x insani y insanini oldurmeni soyleyip duruyo :p
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 İlk oyunda uçağın düştüğü yerde merdivenlerdeki su beni çok etkilemişti mesela, çıktığı zaman için grafikleri çok iyiydi ve açıkcası benim fps oynama nedenlerimden biri de grafikleridir. Çok aceleye gelmiş gibi hissettiriyor malesef. Konusuna da nedense ilk oyun gibi saramadım. Belki de çok büyük beklentlerim vardı bu oyun için. Ama eni hiç tatmin etmedi. Açıp oynayasım bile gelmiyor.
draedan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tavbi ki grafikleri kotu olmasi cok onemli degil, ben bugun system shock 2 oynamak icin mod lar vs ariyorum, biz sadece grafiklerin yenilenmedigini soyluyoruz, oyun kotu degil. bioshock 1 muhtesem bir girisle basladigi ve cok uzun zamandir o tarz bir fps oynamadigimiz icin muhtesem gelmisti, ikincisi yine ayni tip oldugundan cok etkilenmiyoruz ama halen ayni guzellikte.
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 moriQ said: grafiğe niye takılıyorsunuz. atmosferi iyi yansıtmıyormu ? oyun kötümü ? grafik kötü olduğu halde mario tetris oynamadınızmı ? mario tetris falan kötü grafikli oyunlar değiller. lütfen.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Benimki Steam, Alt-tab yapınca oyuna geri dönemiyorum, sizde de öyle mi?
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 simdi bitti. tek cumlelik review'im: meh. konu hic doyurmadi beni bu sefer, devam oyunu olsun diye oyun yapmislar gibi geldi. insalla sizinde icinizde patlamaz :p
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 neyse ki refund istegim cevaplandi ve paramin geri yaticagina dair onay aldim steam den. oyun steam de dl ye acildiktan sonra refund alabilecegimi hic zannetmiyordum acikcasi , ozellikle 4 pack aldigim icin diger arkadaslar birer kez daha b1 i bitirip bide ustune 20mbit baglantisi olan arkadas b2 yi indirip oynamis bile bulunmustu.
draedan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Disappear said: simdi bitti. tek cumlelik review'im: meh. konu hic doyurmadi beni bu sefer, devam oyunu olsun diye oyun yapmislar gibi geldi. insalla sizinde icinizde patlamaz :p oha diyim, oyun canavari olmussun lol, yavas yavas oynamak lazim bence , duvardaki afislere, baliklara baka baka :D
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 off duvarda afiş ve balık mı var SPOILERA KOYSANA ARKADASIM!1!
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Disappear said: simdi bitti. tek cumlelik review'im: meh. konu hic doyurmadi beni bu sefer, devam oyunu olsun diye oyun yapmislar gibi geldi. insalla sizinde icinizde patlamaz :p Bioshock 1 kadar güzel değil oyun, biraz sıkıla sıkıla oynuyorum da levellar çok uzun geldi bana mesela Siren Street'den sonra kaç level daha var?
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 3.4 saatlik deneyimle yazıyorum: Teknik olarak tam bir konsol port. Letterbox menüler, AA eksikliği, ilk oyunun grafikleri, hantal ve dandik menüler. M'ye basıp, haritayı açıp, M'ye tekrar basınca kapatamamak, WASD ile tip scroll edememek gibi yetersizlikler bile mevcut. Multiplayerın menüler daha da beter. Gameplay muhteşem, Big Daddy konsepti silahıyla, harvestiyle çok iyi oturmuş. Charge çekebilmek isterdim, galiba yok. GFWL'a achivement yüklüyor ki bu hep istediğim bir fonksiyon olmuştur. Hikaye de çok güzel gidiyor. Audio loglarda eskisi gibi her satır oldukça akıllıca yazılmış, özenle seslendirilmiş. Oynadığım yere kadar atmosfer çok iyi olsa da ilk oyun kadar detaylı değil. Yeni Tenenbaum modelini beğenmedim. Müziklere pek dikkat etmedim ama dikkatimi çeken birşey de olmadı demekki orada da bir sorun var. Hala bir vay anasını dedirtecek bir okyanus manzarası veya Medical Pavillion, balıkçı mekanı, lüks evler, little sister mekanı falan o kalitede değil gibi duruyor. Öte yandan level tasarımı ilk oyuna kıyasla epey üstün. Haritada yükseklik kullanmaya başlamışlar. Yapay zeka da başarılı. Splicerlar cover alıyorlar falan. Handgun ile headshot çakıp resmen ilk oyunun intikamını alıyorlar. Akli dengesi yerinde olmayanlar için Vita-Chamberları kapatma opsiyonu eklemişler :P GFWL ile sağlam problemler yaşadım. Tekrar yüklemekle düzeldi. İlk izlenim böyle :)
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 EEEH kafayı yicem introdan sonra çöküyo oyun oynayamadım bir türlü be
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yalnız ayıp. widescreen 4:3
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 siren street'ten sonra daha var diye hatirliyorum. oyun guzel, kotu degil ama bana gore ilk oyunun golgesinde kaliyo. ilk oyunda rapture konsepti, tasarimlar, ryan karakteri hepsi cok hosuma gitmisti. ama bu oyunda onlarin ustne konulan bir sey yok gibi, sadece big daddy deneyimi var ama bana kalirsa mediumda 4 kursun ile critical'a dusmek pek big daddy havasina uymuyo. moblari one hit yapalim demiyorum ama en azindan karakter biraz daha dayanikli olabilirdi. onun disinda dedigim gibi konu biraz eskisine benziyo, x insani y insanini oldurmenizi soyluyo, sonu ilk oyunun sonuna benziyo (good ending aldim). tekrar diyim, kotu oyun degil ama ilk oyunun golgesinde kaliyo. @arcane: charge var arcane, brute splicer'lari research yapinca (opsiyonel degil zaten progress icin yapmak zorunda kalcaksiniz) geliyo ve epic bisey. freeze + drill charge direk olumcul kombo oluyo. zaten level 3 free = win.
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ehueh saglam spoiler aldim sanirim confirmation lazim andrew ryan biz miyiz
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yok oyle bisi plotta bi twist beklemeyin gayet siradan :/
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Dralnu said: ehueh saglam spoiler aldim sanirim confirmation lazim andrew ryan biz miyiz İlk oyunu bitirmemiş olanlar kendilerini nasıl belli ediyorlar :P Charge'ı aldım. Yalnız research sistemi ne kadar güzel olmuş yahu. Ayrıca 432426y tane tonic kullanabilmek de süppperrr olmuş. 436136 tane audio diary koymuşlar o sebeple çok mutluyum ama ilk oyundan başka kişileri de duymak isterdim. Şöyle birkaç tane Fontaine, Tenenbaum iyi giderdi. Sinclair, Grace, Lamb, Mimar biraderler falan karakterler yine mükemmel. (tu) 7.4 saatteyim, hala yolum var.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 off ilk oyunu bitirmemis olanlar dedinde aklima geldi...
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Disappear said: yok oyle bisi plotta bi twist beklemeyin gayet siradan :/ abi iyi de bu da spoiler ahe :p
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bitti. 12 saat diyor ama epey bir çökmüştü, 14 diyelim :P
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hmm evet gece gece yazarken kafa gitmis, silphatos spoilera alsin onu istiyosa. bu arada sen begendinmi arcane?
Öne çıkan mesajlar