Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Denyonun biri sağda solda küfür etmek yetmeyince, yaklaşık 45 dk'dır da banlanmayınca buraya sardı arkadaşlar, dizi topiclerinde spoiler içindeki yazıları alıp açık açık c/p etmekle meşgul. Bir süre dizi konularına girmemeniz hayrınıza olabilir :) Uyarıyım dedim, gerek kalmayınca bu da silinir. Bu topiğe yazılan cevapları da okumayın ayrıca :) Edit sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 lost 4. sezonu anlatmamış bari iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ne yani sen şimdi benjaminin aslında türk olduğunu bilmiyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Gizli town watch isteriz. Hem öyle az falan da diil, her bölüme 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sakın okuma üsttekini o gerçekleri yazmış benimki şakaydı sakın okuma bak ciddiyim. 2 üst oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 :D Okumam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben siliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 oha adam başarılı fakemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar