teokhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 shaman pve resto shaman resto pve Eğer hardcore raid yapan bi guildde iseniz yani o boss combatı için taktikler yeni oturuor ve sürekli deneme yapılıyorsa bol wipe lı deneme run resto Burada opsiyon reincarnationda raidde eger shaman stacklenmisse ya da warlock 2 ya da 3 ise gereksiz onun yerine cleanse spirit ve healing grace e 1 tane verebilirsiniz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Dragonmax said: neden bu specte healing focus yok? la nie healerlar pushbackleri umursamıo. öldürcekmisiniz siz beni -.-' :) "When casting a spell: The first and second hit will add .5 secs each to the cast time. All hits after the second will have no effect. " Yeni düzenlemeler sonrası bufflar raid bazlı oldu bildiğin gibi. Concentration Aura tüm raid üyelerine veriliyor fakat bu healing focus ile birlikte kullanılamıyor, yani stacklenmiyor. Hal böyle olunca 2 talent puanını healing focus üzerinde harcamak gereksiz oluyor ve hiçbir priest bu konuda bir sorun yaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 :O öle deseneize cnm <3 e süpermiş eheh --- bu arada bu resto shaman spec nasıl ? resto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Shadow priest P&S fixlendimi tam olarak emin değilim fakat mf direk refresh çekiyorsa paine puan kısılıp Affinity falan gidilebilir (haste alındıktan sonra dps kaybı yaşatır yada rotasyon sıkıntısı). Affinity 0 tp çünkü şuan için aggro sıkıntısı yok. Yine disc treede unbreakable will e verilmiş 3 tp duruma göre farklı dağıtabilirsiniz bu size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Deneme fırsatım daha olmadı ama merak ettiğim bir konu var hunter olarak: sizce aimed shot ın rotasyonda yeri var mı bm olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 guden said: Deneme fırsatım daha olmadı ama merak ettiğim bir konu var hunter olarak: sizce aimed shot ın rotasyonda yeri var mı bm olarak? pve yapiyorsan anlami yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 mutilate pve sword pve Benim kisisel tercihlerim bunlar olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Robert_Poche said: mutilate pve sword pve Benim kisisel tercihlerim bunlar olurdu :) imp. kidney shot'dun nasil faydasi olabilir pve'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sw pve kişisel tercihtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 InneR_ChaoS said: Robert_Poche said: mutilate pve sword pve Benim kisisel tercihlerim bunlar olurdu :) imp. kidney shot'dun nasil faydasi olabilir pve'de? gecis talenti olarak kullandım, her mob immune to stun olacak degil ya ayrıca tercihlerim demisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Imp Poison en az 4/5 olmalı. 2/5 haliyle Wound Poisonun DPS'ini geçmesi için 6-7k AP'n olmalı. Muti specle cycleının 4env/4rup olduunu düşünürsek, Blood Splatter da şart. Edit: Relentless Strikes rogueun en iyi talentlarından biri, olmazsa olmaz. Imp SND'ye gerek yok çünkü 4env/4rup cut to the chase ve snd glyphiyle hiç bir sorunun olmuyor. Ha arada nolur mutin critlemez ruthlessness proclamaz böle hiç crit vuramazsın Focused Attacks proclamaz o zaman 2-3 CPn vardır envenom için sen de öyle atarsın :p. Bir önceki sayfadaki postuma bir bak istersen :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 warlock bana göre değil diye tekrar rogue kasmaya başladım. :D şu an level 30 ama büyüyünce böyle olacak gibi; mutilate pvp mutilate pve combat sword pve combat mace pvp hemo pvp sub bs pvp yeter sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 CQC'ye vereceğin 2 puanı al, relentlessa ver sora pewpewpew! 51/13/7 Raidde Retradin, Ele shammie varsa Turn the Tables, yoksa Master Poisoner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Dragonmax said: :O öle deseneize cnm <3 e süpermiş eheh --- bu arada bu resto shaman spec nasıl ? resto healing way yerine baska biseler verilebilir mesela focus mind. cunku genelde raidlerde healing wave kullanmıoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 http://wotlk.wowhead.com/?talent=oZfVc0RhIuVubhstbIccoc Tek tus Frostfire bolt spam. Beta da 5k dps gördüm bu talent ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 elemental shamanlar nasıl yeni talentlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 cazır cuzur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 fenris said: elemental shamanlar nasıl yeni talentlarla? suan kotu hem pve de hem pvp de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 prot spec ile warrior levellanır mı su an 62'den 70'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 en son bole biselere karar verdim ama kesin diil hala... resto shaman pve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 improved water shield cok gereksiz. onun yerine enhancing totems'ı fulle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 toggie said: prot spec ile warrior levellanır mı su an 62'den 70'e? 50-70 prot kastım yaklaşık 1 haftada. diğer speclere kıyasla dpsi çok düşük değil, survivability baya yüksek, group questleri rahat sololuyorsun ve en güzeli istediğin zaman grup buluyosun. resto shamanlar neden healing focusu skipliyorsunuz hep? ae dmg olan encounterlarda 0.5 saniye yerine 0.15 saniye pushback hayat kurtarır bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bi build onersen de ben de artık 70'lesem phlox :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Lvl 80 icin tank druid böyle düsünüyorum Feral 0/55/16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar