fab Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Bugün düşündüm de neden simpson'a biraz ara verip futurama yayınlamıyorlar. Biliyorum kolay ve hemen olabilecek bişey değil ama ben şiddetle artık futurama izlemek istiyorum. Özellikle SpongeBob'ın verdiği harika tad ile birlikte futuramanın olması harika olurdu. Simpson sevmediğin için değil ama artık farklı bir şeyler görmek istiyorum. Zaten simpson sevip de futurama sevmiyen biri olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 mail atsak olmaz mı acaba?[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 mail bomb yapmanız lazım biraz[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 valla ben anime istiyorum abidik nickleodeon dizileri yerine..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 heh ben geçen ay mail atmıştım transformers,thundercats yayınlayın diye:) cevap olarak buluşalım konuşalım fln bişiler yazmışlardı:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Sam, 28 Nisan 2004 22:01 tarihinde demiş ki: valla ben anime istiyorum abidik nickleodeon dizileri yerine.. evet evet kesinlikle katılıyorum...[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 SpongeBob rullaz :).en sevdiğim cızık filmi :D.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 patrick yönetir, hastasıyım ya.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 nick cizgi dizileri alip koskoca/efsanevi/bir ekol Rocko's Modern Life'i yayinlamamalari zaten beni sinir etmis bir seydir o ayri 1 yildir falan (yani Futurama'yi izledigimden beri) haftasonlari Simpsons (19.00) + Futurama (19.30) hayalini kuruyordum ben...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...I scratched the surface to find someone wicked and Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 rocko's modern life ah ah.. bir de pete & pete vardı deli manyak bişi.[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar