Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ya şimdi konserve aldım da evdey apayım kendime diyorum dışarda neler koyuyorlar içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kesin olarak tereyağı koy bi kere serkan. bide benim favorim farmesan peyniri. kaşar birbirine çok yapışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ne istiyorsan koyuyorlar. Ama o kavanozlular biraz daha farklı dışarıdakilerden tad olarak. Şahsi favori karışımım- yağ, tuz, nar ekşisi, pul biber ve mayonez bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 konservedekiler ısıtılıp yenebiliyormu? Benim bildiğim makarnaya, salataya koymak için ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 CaNNi said: konservedekiler ısıtılıp yenebiliyormu? Benim bildiğim makarnaya, salataya koymak için ama? evet çokta güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sütle ısıt + tereyağı ve kırmızı pul biber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 GwindonSurion said: sütle ısıt + tereyağı ve kırmızı pul biber budur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 tereyagi kirmizi biber ve kesinlikle parmesan enfe soluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ballı da fena değil ama genelde parmesanlı sade tercih ediyorum uğraşmak istemediğimden. ha tereyağı olmazsa olmaz tabi. azıcık tuz bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 abi valla ben mayonez+mısır+ton balığını karıştırıp makarnaya koyuyorum,iptal ediyo o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Sir Clexcier said: CaNNi said: konservedekiler ısıtılıp yenebiliyormu? Benim bildiğim makarnaya, salataya koymak için ama? evet çokta güzel oluyor konserve mısırları nasıl ısıtmak gerekiyor? kapağını açıp sıcak suyun içine fln mı koycaz yoksa tavada fln mı düşündüm de mantıklı bir çözüm bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ben yumurta yapar gibi yapıyorum direk tereyağı eritiyom tuzu koyuyorum sonra lap konserveryi döküyorum direk içine tabi suyunu alıyom içinden sonra 3 4 dk karıştırıyorum ısınıyor ama içine malzeme tabi sormuştum burda ne konur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 konserve mısırlar biraz tatlı olduğundan suyunu alıp 1-2 dk tekrar ılık suda bekletilirse sonradan tuz katıldığında oluşan kötü tat kalkar. ps:ısıtmak için cevze tarzı birşeyde kallanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 aranızda direkt yiyen yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 roket adam said: aranızda direkt yiyen yok mu :) mide ağrısı yapıyo bende yaa çok yeyince öyle direk konserveden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ben yaptım da çok beğenmedim ya, konservenin suyu boşalıyor tamam da mısırlar o suyu içine çekip şişmiş oluyor, ısıtırken ve yerken onlar da akınca cıvık oluyor, nedir çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben suda bekletmiyorum onun yerine yikiyorum misiri suzgecte.sonra sicak su dolduruyorum icine koyuyorum misirlari,bi sure kaynatiyorum tekrar suzgece dokuyorum misirlari guzelce,sonra margarin tuz falan yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 dışardakinin aynısını konserveyle yapman mümkün değil, çünkü konservenin içinde türk mısırı var o tezgahlarda satılansa malezyadan gelen özel bi mısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 supermarketlerde bardakta satilan misir cinsi, made in malezya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 konservemi peki onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 elesso said: dışardakinin aynısını konserveyle yapman mümkün değil, çünkü konservenin içinde türk mısırı var o tezgahlarda satılansa malezyadan gelen özel bi mısır. aynısını kullanan var binbir çeşit türedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?25,3971441,3971441#msg-3971441 buradada değişik bi anlatımla yaptım. bol resimli bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hasta ruhlu karisim parmesan + barbeku sosu(mangal aromali olan war en iyi henz sanirim markasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar