Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istek] tane mısır

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sir Clexcier said:
CaNNi said:
konservedekiler ısıtılıp yenebiliyormu? Benim bildiğim makarnaya, salataya koymak için ama?

evet çokta güzel oluyor

konserve mısırları nasıl ısıtmak gerekiyor? kapağını açıp sıcak suyun içine fln mı koycaz yoksa tavada fln mı
düşündüm de mantıklı bir çözüm bulamadım
Mesaj tarihi:
ben yumurta yapar gibi yapıyorum
direk tereyağı eritiyom tuzu koyuyorum sonra lap konserveryi döküyorum direk içine
tabi suyunu alıyom içinden sonra 3 4 dk karıştırıyorum ısınıyor
ama içine malzeme tabi sormuştum burda ne konur diye
Mesaj tarihi:
konserve mısırlar biraz tatlı olduğundan suyunu alıp 1-2 dk tekrar ılık suda bekletilirse sonradan tuz katıldığında oluşan kötü tat kalkar.

ps:ısıtmak için cevze tarzı birşeyde kallanabilirsin
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben yaptım da çok beğenmedim ya, konservenin suyu boşalıyor tamam da mısırlar o suyu içine çekip şişmiş oluyor, ısıtırken ve yerken onlar da akınca cıvık oluyor, nedir çaresi?
Mesaj tarihi:
ben suda bekletmiyorum onun yerine yikiyorum misiri suzgecte.sonra sicak su dolduruyorum icine koyuyorum misirlari,bi sure kaynatiyorum tekrar suzgece dokuyorum misirlari guzelce,sonra margarin tuz falan yiyorum.
Mesaj tarihi:
dışardakinin aynısını konserveyle yapman mümkün değil, çünkü konservenin içinde türk mısırı var o tezgahlarda satılansa malezyadan gelen özel bi mısır.
Mesaj tarihi:
elesso said:
dışardakinin aynısını konserveyle yapman mümkün değil, çünkü konservenin içinde türk mısırı var o tezgahlarda satılansa malezyadan gelen özel bi mısır.

aynısını kullanan var
binbir çeşit türedi
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...