Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

35-40 arası level atlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Demin son questlere baktım chapter 20 21 felan elfler tümden saçma salak xpler veriyo zaten , sadece orc ve chaos kalıyo, hesabıma göre de en fazla 38,5 felan olurum, pq grind desem bol moblu bi pq yok ve zaten moblardan gelen xp bannera rağmen leveli çin gerekenden oran olarak önceki levellara göre çok düşük,atlayan nasıl atladı son levelları
Mesaj tarihi:
T4'e yeni geçtim de ben, diğer tierlara göre bariz bir quest ve PQ azlığı gözüme çarptı, her zone'da üçer beşer olan PQ'lar artık ancak 2'şer tane. Bana mı öyle geldi ki?
Mesaj tarihi:
t4de pqlarda azalıyo mythicin istediğide o zaten 30 sonrdan sonra millet rvrye başlasın öyle xp kassın diye bizim gibi daoc zihniyeti olanlar için biraz ters bi durum tabi
Mesaj tarihi:
senaryolar olduğu için biraz kolaya kaçmışlar demek ki. ama şöle diyim, ben bundan sonra pvp ile xp alınmayan bir oyunda çok zor level atlarım. o kadar alıştım ki =)
Mesaj tarihi:
order isen t4 senaryolardan serpent's passage dışına çıkma. Eğer Destruction isen tavsiyem lvlina uygun kendi irkina ozel tier 4 alanı bitir.

Muhtemelen tier4 lerden 2.sindedir bulundugun yer. Bitince diger irklarin tier 4 area 2 'lerine gec... sonra da 38-39 olunca 3. arealara gecersin. Yani dusman irkin fortressinin hemen dibindeki zone.

Bu sekilde oldum 40. tavsiye de ederim.
Mesaj tarihi:
zone değiştirin mesela thunder mountain yaptnz diğer 2 ana tier 4 u de yapın dragonwake ve diğeri
arada pq lara bakın grup varmı yokmu varsa sorun girebilmek için surekli kollayın yani arada pq farm layın zaten ii bir pq sa 3-5 kişi olur grup kurmaya çalışın warband açıksa hemen dolar
+caine adam sonuçta 40
Mesaj tarihi:
kanımca lvl atlamada bi sorun yok questler gayet yeterli gibi birazda sc yapın yetiyo. tabi her ırkın bölgsindeki questleri yapmak kaydıyla. rank 38.5 oldum daha tier 4 ün 2. haritalarındayım dünya kadar quest var yapılcak .( chaos wastes-dragonwake vs)
Mesaj tarihi:
quest xp ler düşmüyor hatta artıyor ancak rank aldıgında daha fazla xp ye ihtiyac duydugun icin bar da ki ilerleme azalıyor haliyle:) ben sahsen sürekli sc yaparak baymaktansa cogunlukla quest tercih ediyorum. hem yeni mekanlar görmek yeni hikayelerle urasmak hemde droplar icin :) 2 mor armor düşürmüşlüğüm var solo bi dünya da mavi:p
Mesaj tarihi:
rewardlar kötü evet. lvl 38 moblarla dolu bi pq da lvl 32 reward olması tam bir sacmalık olmuş. lvl 35 de aldıgım armor (random drop) chapter 22 de bile verilen armorlardan iyi.

veya epic quest denen uzun bir quest serilerinin, ranklerine göre cok düşük rank rewardlar vermesi.
Mesaj tarihi:
oyuna yenş başlıcam ve questlerle ilgili soru sormak istiyorum conan oynayan varsa bilir questleri alınca gitmen gereken yere çarpı koyardı ve q yi anlamadım generalden sorayım diye bi derdein PEK olmazdı ama oyn pek tutulmadı nese warhammerda öle bir olay varmı questlerde yardım edebilcek bi işaret vs vs yoksa program yükliyip yazılan şeyleri tr ye çeviriyomu quest sistemini bilmiyorum wowdaki gibi dir die böle sölüyorum ve ayrıca oyunun orkları ırkların seçenekleri taraflar hikayeler gibi bir konu elbet vardır ama bulamadım konunun ismini sölerseniz burda topic yapmamıs olurum

şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
Warhammer'da aynı sistem var ancak Conan gibi tam noktayı vermek yerine haritada kırmızı bir bölge işaretliyor. Aradığın şey o bölgenin içinde oluyor. Eğer bu bir NPC ise o zaman zaten quest teslimindeki gibi turuncu nokta şekilde oluyor.
Mesaj tarihi:
Rank 35 den sonra rank atlama sorun olmuyor questler yeterli oluyor.Geçen hafta rank 39 %1(order-WPriest) Chaos wastes ch20 kampının questlerine başladım ch20,ch21 bitti ch22 questlerini yarısında rank 40 oldum 5 saat falan sürdü canda sıkılmıyor devamlı değişik şeyler güzel mekanlar yaratıcı questler.
Rank 35 den sonrası çok hızlı geçti SC pq questler falan çoğunluk questler fakat hata yapmışım renown rank 35de bırakıp hızlıca lvl kastım öle kaldı renown rank.Rank 40 olunca renown rank çok zor alınıyor senaryolarda rank 36 dan aşağısı 1 renown veriyor herkez 2k alırken 40lar 500-1000 arası zor alıyor sadece karşı tarafta 36 üstü çoksa rahat oluyor tavsiyem renown rankınızı capliyerek lvl atlayın. Biraz serverdaki ilk 40 olanların renownlarına baktım 30-32 de sürünüyolar bizde 35-37 de sürünüyoruz aktif keep alıp vermeler başlayıncaya kadar sürünücez heralde; tek umudumuz orası kaldı yeterli t4 ümüz olunca bizde başlıcaz savaşlara
Mesaj tarihi:
Oyunun mantığı Tier 4 e doğru geldikçe PVE alanlarının ve öneminin azalıp RVR alanlarının artması ve daha önemli olması. O yüzden tier 4 de quest ve pq azlığı var. Seni RVR ye zorluyor zone kısacası.
Mesaj tarihi:
Aksine T4 PQlarda droplar coştuğundan sona yaklaştıkça PvE artıyor. RvR hiçbir zaman XP olarak efektif olamadığından hiçbir güç zorlayamıyor. PvP ile leveling hala scenario bazlı.
  • Yeni Oluştur...