Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Patch i yükledikten sonra warhammer klasörünün toplam boyutu 77 gb a çıktı. Acaba nasıl düzeltebilirim bunu ? Data.myp 66 gb direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 zekice. yerine ne koysun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 dostum sende bir yanlışlık var benimki 11,5 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sendede sorun var =) patchden önce 8.5 civariydi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Valla benimde 11.5GB warhammer klasörü. Bahsi geçen data.myp dosyası da 49.4MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Data.myp'yi sil, patcherı aç, "check all files" gibi bi seçenek var bi yerinde. Oradan arat, "data.myp eksik" der düzgününü çeker o. DAoC patcher böyle işliyordu yani, adını data5.myp falan yap en azından da sildin sansın. Dediğim şekilde düzgünce olursa gerçekten silersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 şu an bir dvd okuyucu yok pc de malesef. Umarım patlamaz bu teknikle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Login ekranında "Perform full file check" imiş bu arada, buldun zaten sanırım da söyliyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 teşekkürler hallettim. 9.5 gb oldu. go go tor anroc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 beta clientların boyutu 2 gb falan daha küçük piyasada satılan kutulara göre. seninki ondan küçüktür muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bende de varmış lan aynı problem, anaa. 50.9 GB data.myp :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 data.myp yi silince kendi mi oluşturuyor yenisini yoksa Download falan mı yapıyor dosyayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 silip perfrom full data check yaparsan indiriyor dosyayi veya olusturuyor. ben basindan kalkmistim, biraz uzun suruyor. Edit: super cevap vermisim soruya. aferim bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 olusturmasi biraz imkansiz gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ama indirdiği dosya 9GB falansa hic bulaşmamak daha mantıklı. Büyüsün gitsin kendi çapında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 data.myp nin gercek buyuklugu 50mb filandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Yuh 50mb gidip 20GB mı oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 valla oyle oluyor. bu arada bu kontrol diger dosyalari da etkiliyor. ben o tufegin ve cucelerin helikopterinin sesini degistirmistim, bu kontrolu yaptiktan sonra geri gelmis. beyin opmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Başlık açmak yerine burada sormak daha mantıklı geldi. Şimdi sorun patchle mi alakalı bilmiyorum. 1 haftadır da girmiyordum WAR a. Girdiğimde önce bi 3mblik patch mi neyse bişiler yükledi ve oyuna girdiğinde ise Agreement ı tıklayamıyorum. Hatta mouse sanki hareket etme dışında tüm işlevlerini kaybediyor. Var mı başına gelen, halledebilen, duymuş olan falan? Cidden önceden de bir kaç sorun sebebiyle silip tekrar yüklemiştim. Zaten 30unda kapanıyor acc. Hiç uğraşamam silip tekrar yüklemekle, şu 3 günü direk ''Hesabı açık tutar mıyım, tutmaz mıyım görelim'' şeklinde geçirme kararımdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 "cancel" ı tıklayabiliyormusun? belki windows ta çalışan başka bir program war üzerinde değilde arka programda aktif ediyordur fareyi. böyle bir sorun daha öncede gelmişti sanırım ama hangi başlık altında oluğunu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Hiçbirşeyi tıklayamıyorum. Hayır oyunu alta attıgımda, başlat çubuğundaki bu simgesine sağ tuş tıkladığımda da menu açılmıyor. Sorun ya benim windows ya da WAR. Eğer WAR u basit bir yoldan çözemeyeceksem de hiç uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar