Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Karısı evlendiklerinde bakire olmadığını itiraf edince 46 yıl sonra bekaret cinayeti işledi. İngiltere yarım yüzyıllık namus cinayeti ile sarsıldı. 63 yaşındaki Roger Goswell’in 46 yıllık eşini, evlendikleri zaman bakire olmadığını itiraf ettiği için öldürdüğü ortaya çıktı. İngiltere'nin Sussex bölgesindeki lüks evinde geçen yıl bıçaklanarak öldürülen 63 yaşındaki Susan Goswell’in cinayet dosyası kapandı. İngiliz basınında geniş yer bulan olayın ardından kurbanın eşi Roger Goswell de, evlerinin bir kilometre ilerisinde direğe çarptığı otomobilinin içinde can vermişti. Olayın üzerindeki sır perdesini Roger Gosswell’in psikiyatrı ve arkadaşının ifadeleri kaldırdı. Goswell’in eşinin ölümünden önce arkadaşı Nicolas Birch’e, ‘Karım bana evlendiğimizde bakire olmadığını itiraf etti. 17’sinde bana masum gelin taklidi yaptı. Karım ölümü hak ediyor’ dediği belirlendi. Gosswell’in cinayetten önce psikiyatrına e-mail göndererek eşini suçladığı ortaya çıktı. Çiftin kızı Sarah Bevan, ‘Annem de babamın kendisini öldüreceğini polise bildirmiş. Herkes görevini yapsaydı bugün hiçbirimiz burada olmayacaktık’ diyerek duruma isyan etti. http://www.hurriyet.com.tr/dunya/10135825.asp?gid=229&sz=53096 sadece türkiyede olmuyomuş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 benim de okuyunca tam olarak vay be demek orda da oluyormuş diyesim geldi. orana döökersek tabi 1/10000 falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 adam vitaminsiz kalmış işte iyi yemek yapmayan eşlerin sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ben Türkiye'de yaşanmıştır diye girdim ama. İlginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 e anlamamış mı adam bakire olmadığını? hmm gerçi bi de başka yönü var ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kadında 46 yil saklamiş. 10-15 yil daha saklasaydin işte olmadı diğer tarafta açiklardin alla alla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kadın "ilk yıldönümümüzde su içmiştim ben senden gizli" dese yine öldürecekmiş ki bu manyak. ulan çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ahahah DELİKANLI ADAMMIŞ ahahahasdfhdsfh ne manyaklar var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 amca napmışın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ingiliz politik aleminin renkli siması Boris Johnson göğsünü gere gere "ben türküm dedem de türk" diyebiliyorsa bu adamda da türk kanı olması uzak ihtimal değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 AthleT said: Ben Türkiye'de yaşanmıştır diye girdim ama. İlginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar