Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 olum kıskandırcağınıza yardım edin lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Xenocide said: ya monitörden kaynaklanan bi sıkıntı var oyunu açtığımda cannot display this video mode tarzı bi uyarı veriyor. daha öncede bazı oyunlarda veriyordu monitörün sürücüyü yükleyince düzeliyordu şimdi düzelmedi. oyunun içine girmeden oyunun kendi çözünürlüğünü nasıl ayarlarız? arkada kalmasın. said: oyunun içine girmeden yanlış şeyler çağrıştırmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 abi başıma böyle bi olay gelmediğinden ve teknik konulardan pek anlamadığımdan elimden bişey gelmiyor... videolara bak biraz daha heveslen. çok güzel oluyor oyuna ilk başladığında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 oyun ilk çıktığında demosunu oynamak istemiştim yükledim aynı sorunu yaptıydı. şimdi yine yapıyor pislik makine. oyun çalışmaya devam ediyor fakat monitörde sadece şu var; http://img33.imageshack.us/img33/7738/dsc01437a.jpg masaüstünün ayarlarıda tam olarak böyle zaten. ama oyunun kendi çözünürlüğünden mi bişey var artık bilmiyorum. edit: çözdüm. oyunun launch options'una -w <1024> -h <768> girdim açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bu akşam toplanıp oynayalım bir ara? xm214 diye ekleyebilir beni listesine oynamak isteyen. versus, coop, hepsine varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Ben de aldım oynuyorum oyunu falan da bir şey söylemek istedim. Öncelikle diğer başlıkta mı hatırlamıyorum "Left 4 Dead 2 çok çabuk çıktı, insanlar almıyor o yüzden tepki rererö" denmiş. Abi heralde çabuk çıkar demek istiyorum. Oyunda hiç bir şey yok ki. FPS hack n slash resmen ve de bence yapımı da acaip kolaydır. 5 tane zombi çeşidi koy. sıradan zombiler zaten hurraaa saldırsınlar oyunculara. sonra diğer zombiler de işte biri üstüne koşup patlasın, diğeri tutup çeksin, bir diğgeri tank olsun zart zurt girişsin bir de işte hunter var üstüne atlasın fln. Bu oyunu yapmak ne kadar zor olabilir ki? 4 çeşit de silah var, unlock edilen var mı bilmiyorum. Acaip sıradan geldi bana oyun. Strateji sıfır. 2 tane el bombası çeşidi var. bir tek onlarda strateji gerekiyor fakat onlarda da işte zombilerin toplu geldikleri yere sakla ya da bildiğin geliş istikametlerine molotofu yolla şeklinde. Ben tatmin olmadım şahsen oyundan, ve de nesi o kadar övülmüş anlamadım. Anlayan varsa anlatsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 special infected olduğun zaman taktik yapman gerek ki L4D1 de 3+1 yapmak gerçekten zordur. 3 hunter atlıcak aynı anda, bir smokerda diyerini çekecek... yapılması gayet zor ve takım işi gerektiren bir şey. nerede yaptığında önemli. surv olunca işler biraz daha değişiyor. nerede hangi savunma yapman gerektiği, kimin hangi silahı aldığı, bombaları nere için sakladığın, takım arkadaşlarını kollama, special infectedların ölüm ve doğuş saniyelerini hesaplayıp ona göre rush yapma gibi olaylar var. oyunun yapımında zor olan şey ise, zombi havasını vermek. ortamı ışıklandırmak. çevreye çeşitli sesler koymak (no mercyde dikkatle dinlersen, senden başka çatışan insanların silah seslerini duyabilirsin). oyunun yapay zekasını yönetmene bırakmak (alınan puanlara göre, random koyduğu kurşunlar, bombalar, hordelar vs vs). düz mantıkla bakıldığında tabi ki senin dediğin gibi. silahını al, horde geldiğinde sırtını güvene al sonra sağ tık sol tık sağ tık sol tık kombosunu çalış. zombi olunca yalnız yakala gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 valla zombi survival havasını güzel vermiş ama aksiyon ve mp'si var. ve evet mp'de öyle bir taktik olayı var, saldırılar başlarken koordine olacak infected'lar aynı anda dalacaklar filan, tabii survivor'ların da akıllı olması lazım. bir kişinin ramboluk yapması bütün takımı batırabiliyor. yeterli yani strateji ve taktik olarak bu tarz bir fps'de, rainbow six değil ki. lean olmayan mw2 60$ iken buna 7,5$ helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 lan partyde 4v4 atmadan l4d oynadım demeyin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ya bu 292929bilal nickli kişi bu forumdamı, vallahi sovmiycem,adam 1 saatir hangi oyuna girsem peşimden geliyor,direk rush yapıp oyunun içine edip cikıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 harbi zevkliymiş oyun he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 3-4 gün online oynadım,campaignler bitti,versus baydı,cok abidik gubidik adam kaynıyo birde oyunun içine ediyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 nedense bu paso oynayanlara ben hiç rastlayamadım online, millet bir gazla "alın, alın oynarız" diyor, sonra kimsede ortada yok. vegas 2'de de aynısı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 valla ben oynuyorum arada bulun beni genelde online im. pati mw2'den bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bende işten vakit kaldığı zamanlar oynuyorum. kick yiyorum ama paso dsfkj anasını satim sanki kazanınca madalya veriyolar bırakın oynayalım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 arkadaşlar bi organize edelim de oynayalım yaf, bi 4kişi almışızdır heralde oyunu... gevurlara yetemiom daha oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ha bide arkadaşlar steam kullanıcı adım xsenko benim, eklerseniz şukela olur, atariz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 eklerim ben eve gidince yazanları. XenocideTR benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 benim de xm214, 4 kişi çıkaralım artık cidden. :) otomatik pompalıyı alırım ama ha. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 l4d grubu yaratalim bu is icin en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 2 ye gelin. 1 noob doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 http://steamcommunity.com/groups/patiL4D buyrun grup olusturmak isteyen, adam arayan buraya gelsin. Daha kolay akalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 eregorn2 said: 2 ye gelin. 1 noob doldu 2, şöle bi 10 dolar falan olsa atlıcam hemen balık gibi ama şimdilik zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sereglin said: http://steamcommunity.com/groups/patiL4D buyrun grup olusturmak isteyen, adam arayan buraya gelsin. Daha kolay akalim. katıldım direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 2'deki tipleri sevmedim ben ya, silah filan güzel çeşit var ama karakterler meh. hoş gerçi 40$ vermem oyun güzel olsa da birincisini almışken. demin oynadık 4 kişi gemiye binilen bölümü, çok keyifli. ilk başta en zorda açmışlar, yerden kalkamadık ahah. sonra advanced'a aldık da öyle bitirebildik senaryo serisini, son kısım zorladı ama tekrar başlattı 3 kere. zevkten4köşe olduk! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar