axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bu akşam taksimde maç izleyen kalabalığın arasına karıştım, önümdeki adam beni görünce döndü -Are you hindu? İndi? indian paki pakistan paki indi, yes? Diye sordu. Önce bi afalladım no mo dedim sonra baktım herif bildiğin türk. Yok abi türküm dedim -Lan tüh beaa hintli olsan seni bi gezdirirdik sağı solu gösterirdik karıya götürürdük *muffle muffle* bişeyler dedi. Ha kardeşim ha birader deyip uzaklaştım. Herifler kesin saf turistleri alıp gel karıya gitcez diyip yoluyo. Ne yaratıcı dolandırıcılarımız var lan haha. Bide hintliye benziyorum tamam da, saf mı görünüyorum lan ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hintlilerin hepsi saf gorunuyo ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 abi sokakta gorsem ben de hintli sanirim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 orası öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 desi axedice teaching punjabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Namaste! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 abi muffle muffle demeyin canım waffle istiyo çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 adamlar hintlileri karıya götürüp bütün tanrılarının sevabını kazanmak istiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 fotograf olmadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 aquila said: abi sokakta gorsem ben de hintli sanirim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hindistanda sex olmadığı için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Kamasutrayı bulan ve en büyük önderi babasının ölüm döşeğindeyken bağıra çağıra 14 yaşındaki karısıyla sevişen bi halktan bahsediyosun albino zenci. İki kere düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 headshot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 adamda algı yok demek bi isveçli senden daha cok benziyor hinduya pakiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 gecen seneler gördügüm esl fotondan aklımda kalan o yanii. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 swe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Seksi resimlerim için tıklayın http://forum.paticik.com/read.php?62,4822316,page=78#msg-4931215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 burak senin hintli muhabbeti bu konuyla başlamıştı deil mi.. yoksa 2005 de fln kimse sana hintli demiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 adama hak verdim resme bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 BabacumMostors said: burak senin hintli muhabbeti bu konuyla başlamıştı deil mi.. yoksa 2005 de fln kimse sana hintli demiyordu herşey doğduğu gün başladı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ben benzetemedim ama ben biçok şeyi bi şeye benzetemiyorum ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 BabacumMostors said: burak senin hintli muhabbeti bu konuyla başlamıştı deil mi.. yoksa 2005 de fln kimse sana hintli demiyordu Hintli muhabbeti baya eskiden beri vardı ama asıl yükselişi pariste oldu. Bigün arkadaşlar bi hint restoranına götürdüler bizi, kapıdan içeri girer girmez garsonlardan biri ayağa kaltı "svāgata kī abhivyakti kā aṅgrējī śabda namaste NAMASTE" diye koştu bana sarıldı falan. Hacı dur turko turko diyemeden başköşeye oturttu başladı bişeyler anlatmaya. O günden beri bi hindu efsanesi dolanıyor, ama taksimin göbeğinde are you hindu yiyince iyice kabullendim kaderimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 insanların derisinin renginden dolayı yargılanmadığı bir dünya görebilecek miyiz umarım göremeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fotoğraf istiyoruz ne kadar benziyosun kararını vermek istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar