Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Heralde herkesin add-onlar patladi patch'dan sonra Buraya yeni olanlari postlayalim,paylasalim,mutlu olalim. Mesela Trinity Bars bi daha cikarmiycakmis onun gibi action bar addonlari var midir kullandiginiz? Ayrica Titan da olmiycakmis falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 addon sitelerinde var update olmus olanlar. zaten 1-2 gune hepsi update olur, paniğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Acilmiyo cogu,cok yogun heralde Indirmeyi basardiklarim da 5'le falan cekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet yarını bekleyin o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet ya simdi girsem de SW'de 23423 kisi zaten adim atilmiyo gn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Addonları çektim ama addonlar gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 afiyet olsun sıcak sıcak yeni çıktı içindekiler: Bartender4-4.1.2 Bagnon 1.6.2 X-Perl 3.0.0h ItemRack_2_243 RicoMiniMap QuestHelper-0.60 MikScrollingBattleText-5.3.24 ElkBuffBars - WotLK 8905 - 81523 http://rapidshare.com/files/154362581/addon.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Cartographer bozuk... sürekli hata veriyor boşuna indirmeyin bekleyin düzeltilince indirirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Chat sorunları yaşan arkadaşlar * X:Program FilesWorld of WarcraftWTFAccountAccount AdiServer AdıKarakter Adichat-cache.txt dosyasını silerek İşe yaramaz ise * ChatMOD/SpamSentry/GhostPulse vb chat a direk yada dolaylı olarak etki edden addonları kapatarak/Update ederek çözebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://www.wowinterface.com/survivalguide.php Classtimer çalışmadı bende kasmayın Omen/bartender/bagnon/decursive/bigwigs/ora2 falan core olanlarda sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bende launcher hata veriyor, ok deyip devamında oyuna girebiliyorum. ama repair yapamadım. yarıda kesildi, repair yapmaya calıstıgınız dosyalar cok buyuk yeniden yukleyin diyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mew Mew Squad said: Ayrica Titan da olmiycakmis falan Sadece curse.com'dan çektiler addonlarını. Kendi sitelerinde son sürümleri mevcut. http://www.titanpanel.org/downloads.html http://code.google.com/p/titanpanel/downloads/list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bagnon options kısmı çalışmıo bi de ct raid in menü bar kısmı her zone değiştirişte blizz in menü barıyla çakışıo düzelcek işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 wau'nun bitirilmesi kotu oldu cok alısmıstım ona. curse client'ı kullanamadım bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Todesengel said: Addonları çektim ama addonlar gözükmüyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ben direk ct mod indirdim en büyük eksigim scrolling combat text. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ya ct de bar mod sapıtık. bottom bar yarı blizz yarı ct hal alıo zone değiştirince delirtio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bongos kullanan(kullanabilen) var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 interface imin yeni versiyonunu yeni bitirdim. Bahsettiğin addonların cogunu kullanıyorum. 1-2 güne kadar diğer eksiklileri gidericem.link resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 o saç ne! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 click2cast ı kullanan healer arkadaşlar bu son patch den sonra bunu çalıştıran varmı yada bu addon a benzer alternatif baska addon varmı yardım pls... Ne güzel sag mouse tık holy light sol mouse tık flash heal seklinde gecınıp gıdıordum pek de bı alısmıstım varmı bu tarz mousumla heal atmamı saglayacak baska bı addon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 healbot... dispel, remove disease ve buff check yapabiliyorsun ve bütün raid parmağının altında. ama bu addondan sonra healer olmak çok kolay oldu benim için, alt warrior "tank" açtım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ripe said: healbot... dispel, remove disease ve buff check yapabiliyorsun ve bütün raid parmağının altında. ama bu addondan sonra healer olmak çok kolay oldu benim için, alt warrior "tank" açtım :D healbot kullanmayım sadece mouse la heal atıyım dıordum click2cast da gayet ıyıydı bu konuda ama mecbur heal bot kullancam sanırım daha once hıc kullanmadım aynı mantıkmı yanı mouse tuslarına heal atıycam kıme tıklarsam grupta heal atacak seklınde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Wow Curse adresi dışında download yapmayın derim ben. diğer çoğu sitelerden indirilen addonlarda trojen sorunları ortaya çıkabiliyor. bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 tinu said: healbot kullanmayım sadece mouse la heal atıyım dıordum click2cast da gayet ıyıydı bu konuda ama mecbur heal bot kullancam sanırım daha once hıc kullanmadım aynı mantıkmı yanı mouse tuslarına heal atıycam kıme tıklarsam grupta heal atacak seklınde? Yok öyle değil de yeşil kutular var üzerlerinde isimleri yazıyor. onlara sağ sol ve orta tuşa göre değişiyor. "alt+sag clik" dispell falan. tek el ile BT raid :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar