Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paramiz bol yapin statlari

matama

Öne çıkan mesajlar

Simdi bir iki yazi okudumda

malum gs nin stadi yapiliyor yenisi, besiktasta istiyormus

ulan paramiz mi bol ya?

stad dedigin nane 14 gunde bir calisan baskada bir halta yaramayan birsey, nicin bizde milanodaki gibi yapamiyoruz, inter, milan gibi

ayni stadyuma farkli isimler koyup, kullanabiliriz

nicin iki takim ayni stadyumda oynayamiyor, 1 milyar dolara stadyum yapiliyor seyrantepeye, yazik ya nolucak hem gs hem bjk paylassa?

paramiz mi cok

interle, milan arasindaki dusmanliktan buyuk mu dusmanlik var?

ne gerek var iki tane 13 gun bos kalacak stadyuma? bu kadar mi zenginiz?

p.s stat = stadyum:)
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman nasıl iki takımda aynı sahada oynarken bir gurup
"burası samiyen burdan çıkış yok" diycekte öbürküler "burası inönü burdan çıkış yok" diycekler saçma olmazmı? hem bence bu yazıyı yazan kesinlikle bir beşiktaşlı olsak gerek kıskanıyolar bizim stadımızı yanaşmaya çalışıyolar :P
Sosyal ağlarda paylaş

Devilmanta said:
o zaman nasıl iki takımda aynı sahada oynarken bir gurup
"burası samiyen burdan çıkış yok" diycekte öbürküler "burası inönü burdan çıkış yok" diycekler saçma olmazmı? hem bence bu yazıyı yazan kesinlikle bir beşiktaşlı olsak gerek kıskanıyolar bizim stadımızı yanaşmaya çalışıyolar :P

milan ve inter örneği. iki takım da farklı isim koymus stada öyle kabul etmisler.
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:
fener paylaşmasın gerisi beni ilgilendirmez zaten taraftar veriyo herşeyin parasını

Şu zihniyetteki taraftar profiline her maç için ayrı stad yapmak gerekir.
Bu saatten sonra tek stad işi yaş. Yapılacaktı 80lerde 90larda herkes mithatpaşa da oynarken keyfi yerindeydi. Futbol terörünün zirveye çıktığı bu yıllarda tek stad yapsan her maçta katliam çıkar.
Artık her takımın kendi stad kültürü oluştu. Beşiktaşlı kazanda birasını içmeden gitmez. Fenerli eskiden dereağzından takımla giderdi stada. Kaçtı artık o tren.

Atatürk Olimpiyat ölü yatırım.
Seyrantepe dışarıya alındı.
İnönü stadı büyük ihtimalle aynı yerinde kalıcaktır. oraya gökdelen yaptırmazlar gerçi hiç belli olmaz devletin işi.

Bu arada Kayseri stadı harika olmuş.Türkiye de ki en iyi stad olucak.

Avrupa veya Dünya Şampiyonası için gerekli yatırımlar ama İstanbul stadyumdan geçilmez bir hal aldı.
İzmir de Antalya da Ankara da Bursa da adam akıllı stad yok. İstanbul da 10 tane stad var.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğiniz çok güzel olur da yanlız şu var eğer Türkiye bir gün Avrupa Şampiyonası,Dünya Kupası fln düzenleyecekse düzgün stadlara ihtiyaç var...Ali Sami Yen'le,İnönü'yle olmaz bu iş...Çünkü sonuçta ortak bile yapsak veya tek yapsak organizasyonu,İstanbul ağırlıklı olacak,aşka şehirlerde çok düzgün stadımız yok artı büyük bir ülkeyiz ulaşım zor vs....
Bence bu yüzden devlette onay veriyor bu stadların yapımına,bana da bjk bir kaç yıla yeni stad yapmaya başlar gibi geliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

boş durması ne demek. şampiyonlar ligi finali eufa finali türkiyede oynandığı zaman zaten çıkıyor bu masrafların tüm parası ülke ekonomisi olarak. Formula pistine dünyanın parasını harcadılar ama kat ve kat çıkarıyolar parasını. eğer ilerde avrupa şampiyonasını , uefa-şampiyonlar ligi finalini yine türkiyede görmek istiyosak bu stadlar şart. fener kadıköye yatırım yaptı eufa finalini aldı. ilerliyen yıllarda muhtemelen GS nin yeni stadında bir final görebiliriz. yani boşa saçılmıyo paralar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya geçen seneki tam bi rezaletti. öyle kötü reklam yapıldı ki birçok insanın haberi bile olmadı tarih değişikliğinden ötürü. türk insanı biraz öyle birçok işte ilk heves kaçtıktan sonra gereken önem verilmiyor. ama uzun vadede her türlü çıkarır masraflarını dolaylı yollardanda olsa
Sosyal ağlarda paylaş

ya herkesin formuladan haberi olur merak etme. onceki sene de tribünlerin durumu bundan farklı değildi. zaten bu seneki yayında spiker ve yorumcular da dile getirdi. sorun fiyatların yüksekliği. turkiye'de yasayan insanların gecindigi miktar belli. buna ragmen, tribünlerin bos olmasına ragmen, sen hala fiyatları ucuk seviyede tutuyorsan diyecek bisey yok. ben dunyanın hicbi yerinde bos tribünlere yapılan bir formula gormedim.
Sosyal ağlarda paylaş

para bol deil belki ama dağbaşı olduktan sonra arsa bol
alış eriş merkezli, anteraman sahalı, otoparklı, diğer spor branş salonlarını içeren kompleksler yapılması 14 günde kullanılsa bile zararlı deil, yararlı olur eğer kullanılmasını sağlarsak
genelde projeler bu yönde zaten
birde şehrin tam bittiği sanıldığı yere yakın yaparsan oraları da daha erken canlandırmış olursun
Sosyal ağlarda paylaş

nerde nasil cikiyor ya :)

nasil kandiriyorsunuz kendinizi :) sonra zaten bir yeni stadyum yapiliyor orada oynat ne oynaticaksan

dunya kupasina gelince o olayi bir gun alirsak zaten essek gibi yeni stadyum yapmak zorundayiz olayin ozunde var bu.

Dunyada olimpiyat almadan olimpiyat stadyumu yapan tek salaklar bizler oldugumuz icin bombos yatiyor ataturk.

MacLeod said:
boş durması ne demek. şampiyonlar ligi finali eufa finali türkiyede oynandığı zaman zaten çıkıyor bu masrafların tüm parası ülke ekonomisi olarak. Formula pistine dünyanın parasını harcadılar ama kat ve kat çıkarıyolar parasını. eğer ilerde avrupa şampiyonasını , uefa-şampiyonlar ligi finalini yine türkiyede görmek istiyosak bu stadlar şart. fener kadıköye yatırım yaptı eufa finalini aldı. ilerliyen yıllarda muhtemelen GS nin yeni stadında bir final görebiliriz. yani boşa saçılmıyo paralar.
Sosyal ağlarda paylaş

Seyrantepe 1MILYAR dolar yapiliyor. Sence bu para nerden geliyor, yani A sirketi bu parayi gokten mi getiriyor gidiyor yurtdisindan kredi aliyor. Sende tipis tipis o krediyi oduyorsun yurtdisina

ucan para senin benim param yine

forgiver said:
para bol deil belki ama dağbaşı olduktan sonra arsa bol
alış eriş merkezli, anteraman sahalı, otoparklı, diğer spor branş salonlarını içeren kompleksler yapılması 14 günde kullanılsa bile zararlı deil, yararlı olur eğer kullanılmasını sağlarsak
genelde projeler bu yönde zaten
birde şehrin tam bittiği sanıldığı yere yakın yaparsan oraları da daha erken canlandırmış olursun
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
Seyrantepe 1MILYAR dolar yapiliyor. Sence bu para nerden geliyor, yani A sirketi bu parayi gokten mi getiriyor gidiyor yurtdisindan kredi aliyor. Sende tipis tipis o krediyi oduyorsun yurtdisina

Seyrantepe'nin 1 milyar dolara mal olduğunu nereden duydun kaynak gösterir misin acaba?
Dünyada 1 milyar dolara mal olan stad yok,allianz arena bile 200-300 milyon euro....
Sosyal ağlarda paylaş

ya istanbul dışındaki şehirlerde de adam akıllı stadlar yapılmaya başlansa aslında daha güzel olacak. organizasyonlara hazırlık bahane. hangi büyük turnuvada gördünüz tek şehire odaklı bi sistem? tamamen 3 büyüklerin sidik yarışı. olimpiyat stadı zaten futbol için elverişli değil. gerçi ne için elverişli o da tartışılır. rüzgarlı zamanlarında atletizm iyice ilginçliklere sahne olabilir. neyse işte yelken melken kotarılır belki de mesele o değil.

valla açıkçası benim için hiç sorun değil eğer düzgün stadyumlarda oynanıyorsa orda olmuş burda olmuş. taraftar tepkisi dışında en büyük sorun zemin olur ama. tek takımın oynadığı herhangi bi stad, bazı haftalar 2 maç oynanırken bile patates tarlasına dönebiliyoken 2 katına çıktığında ne tip zeminlerde maç oynanacağını kestirmek zor. bakım konusunda gayet zayıfız çünkü. ankara 19 mayıs'ın halini de biliyoruz en nihayetinde.

bi de bu son diyeceğim tartışmadan ayrı bir şey, italyan stadlarının (san siro hariç) örnek olarak görülmesini sevmiyorum, kendilerini pek matah bulmuyorum. yani eğer yenilenme namına bi yol seçilecekse almanya ya da portekiz çok daha uygun.
Sosyal ağlarda paylaş

seyrantepe projesi 1 milyar dolardir

buna stadyumda dahil yaninda yapilacak seylerde dahil

projenin alim bedeli bu kadardir. oradan cikartiyorum

Sotto said:
matama said:

Seyrantepe'nin 1 milyar dolara mal olduğunu nereden duydun kaynak gösterir misin acaba?
Dünyada 1 milyar dolara mal olan stad yok,allianz arena bile 200-300 milyon euro....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...