Valeron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 uçak kaçırmışlar işe bak ya gene başladı uçak kaçırmalar ... buyrun link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 NTVMSNBC son dakika olarak korsan etkisiz hale getirildi, uçak yoluna devam ediyor'u geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Türk Hava Yolları'nın Antalya- Saint Petersburg uçağının kaçırıldığı açıklandı... Korsan etkisiz hale getirildiği ve uçağın yola devam ettiği belirtildi... http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=X1224066277859&date=15Ekim2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yolcular etkisiz hale getirmiş korsanı işte rusyaya giden türklerin gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ağzını yüzüne mi vurmuşlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 saglam ucak secmis yalnız korsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Elimde bomba tutuyorum kıpırdamayın demiştir. Bizimkiler sen al bunu tut diyip allah neverdiyse dalmışlardır. Adam yemin etmiştir muhtemelen bir daha Türkiyeden kalkan uçağı değil kaçırmak binmemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Üstüne de oturmuşlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Absolut said: sen al bunu tut AHAHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 st. petersburg ne güzeldir bu mevsim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Zamanında yılmaz özdil'in yazdığı bir yazı o zmn gelsin. KAÇIRILAN uçak nereden geldi? Kıbrıs’tan. Kıbrıs denince akla kim gelir ilk? Bülent Ecevit. NTV’nin uçak Antalya’ya iner inmez, bilirse o bilir diye, telefonla bağlandığı gazetecinin ismi neydi? Bülent Ecevit. * Enteresan bir ülkedir burası. * En gergin hadiselerin matrağa dönüşmesi an meselesidir. * Zaten bana sorarsanız, bu hava korsanlarında hiç kafa çalışmıyor kardeşim... Dünyada kaçırılacak en son uçak, Türk uçağıdır. * Bak kaçırdın... Sen daha "bomba momba" diyene kadar, pilotlar camdan kaçtı... Pilotları tutayım derken, yolcular kapıdan kaçtı. Kaldın mı uçağın içinde tek başına! * Söyledik sana... * İddia ediyorum, son saniyeye kadar kaçmayıp, içerde en son kalan iki üç yolcu da, ya meraktan kalmıştır, ya da operasyon yapmak için. Çünkü yabancılar anlamakta güçlük çekebilir ama, dünyada korsanı tekme tokat döven tek millet, bu millet... Havacılık tarihinde örneği yok! * Hatırlayın... Korsanın biri, "oyuncak ayımın içinde bomba var" diyerek, gene bu arkadaşlar gibi, İran’a kaçırmak istemişti Türk uçağını... Diyarbakır’a inmişlerdi. Yarım saat geçti geçmedi... Galiba avukat bir abi vardı, iri kıyım... Korsanın ağzını burnunu kırıp, polislere teslim etmişti. * Dün gibi gözümün önünde... "Sinirlendim biraz" demişti. Sonra da anlatmıştı... Korsan uçağı kaçırınca, bu avukat abi, tuvalete gidiyor, oradan yengeyi arıyor cep telefonuyla, diyor ki, "bizi kaçırdılar, aç da seyret bak televizyonu." Yenge malını biliyor tabii... "Aman bey" diyor, "sen asabisin, gözünü seveyim karışma..." Abinin zaten kafası bozuk, kaçırılmış, bi de üstüne dırdır... Dayanamıyor, kapatıyor telefonu, tuvaletten çıkar çıkmaz girişiyor korsana... * 23 yıllık meslek hayatımda, ağzı burnu kan içinde, kafasında bandajla uçaktan inen korsanı, ilk o gün görmüştüm... Yanında avukat abi, "in ulan aşağı" diye bağırıyordu. Kulakları çınlasın... Asabiydi hakikaten. * Başka? * Bir başka uçağımızı kaçırmışlardı... Hangi yıldı, karıştırıyorum, zırt pırt kaçırıyorlar çünkü... "Çek Sofya’ya" demişti korsan... Saftorik bir arkadaştı. Havada turlayıp, "Sofya’ya geldik" diye Ankara’ya indirdiler. Esenboğa’nın bütün ışıklarını söndürmüşlerdi, korsan sağda solda Türkçe yazı görüp, uyanmasın diye. 10 dakika sonra... Yolcuların neredeyse tamamı, ana haber bültenlerine canlı bağlantıya geçmişti... "Korsan koridorda yürüyor", "korsan hostesten su istedi", "arkadan beşinci pencereye zoom yapın, el sallıyorum", "korsan fena çocuk değil", "biraz sonra dövücez" falan... Az daha pahalıya mal oluyordu bu cep telefonu merakı... Çünkü korsanın arkadaşları da, korsanı aramıştı cep telefonundan, "oğlum seni ayakta yiyorlar, orası Sofya değil" diye. * Allah sizi inandırsın, "müsaitse, korsanı telefona rica edebilir miyim" diyen spiker biliyorum ben. * Neyse. Dönelim dünkü hadiseye... Kaçırılan yolculardan biri sanatçıydı... Neler "gördüğünü" anlattı. Kimdi o? Mithat Körler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHA *! çok sesli güldüm * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 avukatlı olanın videosu var mı efsane bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 said: Allah sizi inandırsın, "müsaitse, korsanı telefona rica edebilir miyim" diyen spiker biliyorum ben. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 haha, hep derdim hala diyorum. yemez, yememeli böyle işler yapmak Türklere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 turkiyede ucak kaciricaksan, elindeki bombayi patlaticaksin arkadasim, yoksa oyle tehditle mehditle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yanlız korsanı telefona istemek süpermiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 çok efsaneymiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sadgasddjflsdgkdslf ofof avukatta koptum yazıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar