Pýrokþi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Xenocide said: freelancer klasörünü değil, yüklediğinde, multiplayer'a bastığında karşına gelen hesap numarasını yedeklicektin. o numaraya freelancer klasöründeki myflaccountid.exe isimli dosyadan ulaşabilirsin ammavelakin format attım diyorsun, regedit kayıtlarıda uçmuş demek oluyor bu sanırsam, emin olmamakla beraber o acc numarası regeditte bulunuyor olsa gerek. ama yinede bi şansını dene. Yok olmadı, baştan oynıycam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 olsun. ben şu ticaret gemisini bi alim hepinizi zengin edicemde:D küçük bi frighter aldım 244 cargo holdu var, new tokyo-new london 15 dk'lık yolculuk 200k kadar bişey kazandırıyor. 5000'lik bi kargo alsam neler olcak allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ticaret falan nası yapıyosunuz. öğretin bizede (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ben bi ara New Tokyo'dan 225'e Engine Comp. alıp Denver'e satıyodum 798'e. Ama daha karlı işler vardır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 cambridge , new berlin yapıyorum şu an. new londona uzatıp diamond ları daha iyi fiyatada satılabilir ama cambridge deki berylium galiba 175 den alıp 1600 den satınca hiç uzatmadan gidip gelesim geliyor :P (diamondlarda yaklaşık 270 kazandırıyor orda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kota yuzunden download edemıorm da ticaret demişken, korsan yok mu hiç ya nası guvenle yolculuk edıonuz ? eskort var mı? Bi filo drake grup 2 tanede ağır aga aldıkmı tamamdır korsan filosu mis gibin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 mod şimdi güzellikle çalıştı teşekkürler debuff. ama oyuna girmeyi beceremedim. yani multiplayera tıklayıp interneti seçince. server lists e gelince hiçbir server çıkmıyor? çok mu cahalım? sağ üstte connecting to global servers deyip kalıyor. her neyse biraz googling sonucunda bu sorunu aştım bu sefer lan veya internetten de girersem gireyim server gözüküyor.. ama tıklayınca can not connect maybe internet connection falan diye tırı vırı ediyor.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 valla bende hiç öyle olmadı estel 1-2 saat sonra dene bi firewall ayarları vs onlara bak. listede çıkmama olayıda global server olmadıgı için kısayolun sonuna "-s82.113.48.5:2302" yaparak direk arattırıyoruz serverı. pirate işi yaş derim yapsak güzel olur ama zaten illegal ortam 2 ye ayrılmış , ya corsairsin yada outcast (diğerlerinin bunların yardakçısı sayıyorum) ve ikisinden de bolca var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 rp serverı olduğu için bir çok kurallar var okumadan geçmeyin. http://discoverygc.com/forums/index.php?showtopic=7093 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 şu anda girebiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 http://www.battleclinic.com/freelancer/trade_route.php yeni mallar yok içinde ama yinede güzel.. şu an oyundaıym estel , lathspell ide gördüm gerçi iplemedi beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Xenocide said: new tokyo-new london 15 dk'lık yolculuk 200k kadar bişey kazandırıyor. neyi nerden alıp nereye satıyosun ? bizde kazanalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 new berlin de engine component alıp cambridge gezegenine götür parça başı 1000. humpback ile 275k ediyor. sonra cambridgeki sağ üstte yerden berilyum alıyosun new berlin gezegenini onundeki the ring e götürüyosun. parça başı 1400+ alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ben New Berlin'den Diamond aliyorum. New Tokyo'da satiyorum. Ordan Nitrium mu ne aliyorum. New Berlin disinda ki The Ring'de satiyorum. 1 gidis geliste 600.000 - 700.000 credit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 tokyo çok uzak değilmi yahu. bide bende noob gemisi var para kazanırmıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben sana humpback alcak aprayi atarim ordan kendi ngidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 nick mori şuan para vereceksen istediğin yere geleyim (: şuan hamburgdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Cok uzak degil 3 sistem geciyorsun. 10 dakka falan suruyor. New Berlin'in hemen cikisinda sigma-13 jump hole var, ordan honshu ordan new tokyo bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 tamam new berlin de bulusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yoldayım da şu banditler bi rahat bıraksa paso yolumu kesiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 mesajlara cevap versen bide.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 nihayet vardım. yörüngedeyim. girişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Pırokşi said: Ben bi ara New Tokyo'dan 225'e Engine Comp. alıp Denver'e satıyodum 798'e. Ama daha karlı işler vardır tabi. new tokyodan new london'a engine comp. satarsan 225'e alıp 1200 gibi bişeye satıyorsun. ha sabrım var dersen 1 sistem daha geç cambridgeye git 1300-1400 gibi bişeye satıyorsun. @suark Korsan var, player olarakta var NPC olarakta var, npc'leri atlatmak kolay afterburner ile kaçılıyor, ama playera denk gelirsen ve senden güçlüyse, kaçmak için ya uğraşıcan ya da onun insafına kalıcan. ben bikere rastgeldim ve insaflı çıktı "sende mal yok fazla geçebilirsin" dedi eyvallah dedim:D Estel_Anorien said: mod şimdi güzellikle çalıştı teşekkürler debuff. ama oyuna girmeyi beceremedim. yani multiplayera tıklayıp interneti seçince. server lists e gelince hiçbir server çıkmıyor? çok mu cahalım? sağ üstte connecting to global servers deyip kalıyor. her neyse biraz googling sonucunda bu sorunu aştım bu sefer lan veya internetten de girersem gireyim server gözüküyor.. ama tıklayınca can not connect maybe internet connection falan diye tırı vırı ediyor.. :S senin sorununun aynısı bendede var, şöyle çözüyorum, Xfire kurdum, sunucuyu ordan bulup favorilere ekledim, oyunuda Xfire'dan sunucuya tıklayarak açıyorum. böyle yapınca sunucu görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben de bu aksam basladim ticarete dede yadigarı x-shuttleımla. şu rotayı izliyorum kazancım gayet iyi. new berlin - engineering parts ---> planet cambridge planet cambridge - VIP ---> cardiff mining facility (bu da cambridge sisteminde) Cardiff mining facility - Berlyium ---> new berlin tecrübeli traderlardan daha iyi routelar için önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 MacLeod said: Cardiff mining facility - Berlyium ---> new berlin Cardiff mining facilitydeyim bende bunu yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar