RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ALlah rızası için biri bana link versin indirmek için ya da izmirdeyseniz cd verin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 giriyorum simdi oyuna, isteyen paticik TEAMSPEAK sunucusuna gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 pati teamspeak ip nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sunucu mu göçtü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 reset atıyolar periodik olarak. ben kaçtım yarı ndevam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 beni de ekleyin listeye. gaming oyundaki isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 cdyi bulabilirsem bende gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 işyerindeyim sabahtan beri ftp vs linki arıyorum. bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ben torrentten indirdim ama işyerinde kısıtlamalar yüzünden kullanamayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 çekeyim oyunu geliyorum yakın zamana da lag durumu nası ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 şöyle söyleyeyim. ping 100 120 civarı geziniyor ama oyunda fazla kişi olduğu için ve uzay gibi çok geniş bir alanda oynandığı gemilerin hareketlerinde bazen atlamalar oluyor bu da nişan alırken zorluk çıkarıyor bazen. ama dolu tarafından bakarsak, normalde de PvE kolay oluyor yani tek başına koca orduyu indirebiliyorsun (en azından single'da öyleydim ben) gemilerde hafif atlamalar olunca daha zorlaşıyor ve grup oyununun önemini yükseltiyor. Polyanna ftw. ayrıca mininova'dan bulursunuz çok büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ben bir ara girmiştim böyle bir servera adamı vurduma eminim fakat olmuyor lagdan dolayı.görevi bile yapamadım sora bıraktım burdada böle olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ozaman 56k ile counter oynadığımız zamanlara geri donucez koşuyoluna atıcaz lazeri :D oda kafa atıcak lazere ehhee Bu arada kimse drake almasın drake benim gemim çarparım =) :D. Titan lı tipler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Titan oyundaki en kotu gemi genelde hf olarak Sabre ya da Centurion u seciyorlar zaten kimse savasmakla ugrasmıyor genelde ticaret yapıp battleship almak için kasıyorlar kendilerini. Bu arada geç kaldın oyunda su an 2 tane drake var biri benim diğeri Pırokşi nin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 girdim oyuna baslangic icin tavsiyeniz nedir. bide lagdan mi bilmiyorum admain kalkani falanı dusuruyorum sonra tekrar doluyor lagdan herhalde baya zorlandım bir adami yok etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 drake alıcam valla bi yuklıım baslım oyuna, hastayım ona ben ufak olucak gemı dedıgın ya hızlı olucak. Kalkan ve armor tamir eden dalgalar var, basıyon doluyo. Potion gibi, lagdan deil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Thraine_Numeheru said: girdim oyuna baslangic icin tavsiyeniz nedir. bide lagdan mi bilmiyorum admain kalkani falanı dusuruyorum sonra tekrar doluyor lagdan herhalde baya zorlandım bir adami yok etmek için. hayır lagdan değil. sende olduğu gibi NPC'lerde de Nanobot ve shield battery var. shield battery kullandığında kalkanın yenilenir, nanobot kullandığında ise gövde hasarı yenilenir. sen vurdukça düşmanda kullanıyor bunları. ayrıca kalkan, 5-10 saniye kadar hasar görmezse %30'unu otomatik yeniliyor. bende çok oldu öyle, görev yerine geliyorum gemiler üstüme geliyor misal, bitanesine nişan alıp abanıyorum kalkan sıfırlanıyor bitanede Catapult Missile salıyorum üstüne %3 canı falan kalıyor ama son vuruşu yapamıyorum, kaçıyor sonra nanobot ve shield battery kullanarak yeniliyor kendini. savaşlar kolay değil. bence böyle olması dahada iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Vistada çalişiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 oha ozmn gerçekten zor savaşlar yani single da yenileme olayı yoktu ai kasmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 singleda kolaydı ya ki bence oyüzden zevksiz oluyordu. şimdi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ben vistada oyunu kurdum çalıştı. mod manageri indirdim kurdum. içine discovery dosyasını yüklerken Discovery484execommon.dll e ulaşılamadı diyor. activate deyince de edemiyor. ne olabilir sıkıntı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 O zaman bizim bulunduğumuz server da oynayamazsın :( Edit: Pardon ya ben "yüklemezsem ne olur sıkıntı" dedin sandım. Discovery modunun forum sayfasına bak istersen vista için vardır belki çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ya ben format attım, Freelancer klasörünü yedekleyip, oyuna girdim benim acc gözükmüyor. Gitti mi şimdi herşeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 freelancer klasörünü değil, yüklediğinde, multiplayer'a bastığında karşına gelen hesap numarasını yedeklicektin. o numaraya freelancer klasöründeki myflaccountid.exe isimli dosyadan ulaşabilirsin ammavelakin format attım diyorsun, regedit kayıtlarıda uçmuş demek oluyor bu sanırsam, emin olmamakla beraber o acc numarası regeditte bulunuyor olsa gerek. ama yinede bi şansını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Estel_Anorien said: ben vistada oyunu kurdum çalıştı. mod manageri indirdim kurdum. içine discovery dosyasını yüklerken Discovery484execommon.dll e ulaşılamadı diyor. activate deyince de edemiyor. ne olabilir sıkıntı? Çözümü 2. STEP TWO: INSTALLING THE MOD (Copied from my tutorial "New Help Activating The Mod") * 1. Download the Mod. * 2. Right click on the FLMM Launch Shortcut and hit "Run as Admin" * 3. Double click the downloaded Discovery mod. (Keep FLMM Running) * 4. Wait for the files to extract, and then activate the mod. Done! Your mod is fully activated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar