Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 banlandım. ardından id değiştirip girdim. yine banlandım ama nedenini bilmiyorum bu seferkinin ondan sonra regedit dosyaları tamamen silinsin diye format attım pc ye herşeyi sil baştan kurdum ve su an xfire da serverı goremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 arkadaşlar cd yok bende nereden indirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bu arada tekrardan oyundayım adamın tekinden credi aldım iyi civarda gelen varsa beni Greyfox nickiyle oyunda bulabilir bu aksam full takılmayı dusunuyorum. @ramses torrentten indirebilirsin ya da rapidshareda arat oradan da bulabilirsin hem daha hızlı indirirsin boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 discoverygc.com dakine girdim 200 kişi fln var bundada doğru herhalde? rp olandayım ++: bende greyfox diye birini görüp oblivioncıda varmış dmeiiştim :P( cidden) selam verdim şimdi cevap gelmedi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://www.discoveryfl.com/html/downloads.html buradan mod manager ı yükleyin ardından da v.4.84 ü mod manager dan yükleyip oynayıp c/p yapmayın yoksa cheater konumuna düşüp nedensiz yere ban yersiniz.benim gibi =) neden yediğimi bilmiyordum fransız bi elemandan ogrendim bende http://www.discoveryfl.com bu da web sitesi bu arada GreyFox benim ama catısma içinde oldugumdan birşey yazamadım kusura bakma ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 anaam civilian id nasıl edinicez? ya bence msn falan yapalım burdan zor olucak [email protected] eklersen konuşalım anlaşalım ordan bence güzel bi türk guildi tipi bişey yapabiliriz freelancerda, ama hesabımı silmek istemiyorum, 1 gündür oynuyor olsam bile birşeye sıfırdan başlamak çok kasıyor beni. civilian id bulmam lazım nerden nerden nerdeeen? edit: nayır nolamaz! civilian id ile ilgili problemimi chatten ilettim biriyle konuştum nasıl elde edebilirim falan diye disconnect oldum şu andada sunucuyu göremiyorum. bu ban yedim mi demek oluyor yoksa sunucumu çöktü? ban yediysem napıcam şimdi? format falan mümkün değil atamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bulusalım. ver tüm paranı vs. yeni hesap aç. %10 unu geri veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 simdi gördüm editi.. korkma herkezde gitti sunucu (arkadaşımla oynuyordum) haftasonu uygun olsa 10 kişi grup açıp milleti kessek ne güzel olur (10 tane 30k lık gemi alıp roket dizeriz aynı anda 500 roket gelince kendinden geçer zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dediğin gibi olmuyo pek demin corsairs battleship i 12 kişi zor aldık asagıya =) adamların tierli armorları var feci patlatsanda işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bende girdim oynuyorum bu sabahtan beri. deli özlemişim yahu çok keyif aldım yeniden oynayınca. bir oluşum olursa ses ediverin nick macleod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bütün sistem leri gezmek lazım, hepimiz neyin nerde olduğunu bilirsek daha kolay olur bence. edit: benim nickde proxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 şaka maka ne kadar eski oyunda olsa oynayacak nerden baksan 10 kişi bulduk gibime geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 manhattan da buluşalım bi ara. online hiç oynamadım ne yapılır bilmiyorum. bi kaç quest yaptım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben de deneyeceğim oyunu. ortam güzelse devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben bi süre Manchester sistemi, sheffield istasyonunda kalıcam, zor görevler yok ama lane hacker esirlerine 4.200 dolar veriyor. gidip 20k'Lık bir lane hacker öldürme görevi alıyorum, 10 tane lane hacker öldürüyorum 20k görevden geliyor, dönüp lane hackerlarıda satınca 42k'da ordan cillop iş. gelişene kadar sanırım böyle yapıcam. yeni gelenler de gelsin manchestera party kurup beraber yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben ioncross total var kada riyi bulmasamda , daha kolay vs oldugu için tercih edilebilir. saat belirtirsek uygun saatte birlikte oynarız bence. teamspeak de bi oda seçelim oyuna giren oraya girsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Freelancer'ın single'ı zevkliydi, hem askeri hem kargoculuk oynuyordun böyle değişik bişi. Ama bir yerde bir sürü gemi tarafından saldırı altında başlıyordun bölüme, orda defalarca denememe rağmen geçememiştim, sinir olmuştum. Multisini oynamak isterim, elimden biri tutarsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bone püf noktası silahlarının menzil ve hızlarının aynı olmaı (özellikle hız) böylece atış göstergen düzgün çalışır (vurcagğın yeri göstere + işareti). para baya rahat geliyor 3 fighter 2 heavy 1 freighter alsak ölümüne zone farmlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 pazartesi yükleyip başlıycam ben de.. önce single oynayıp mı gelmem gerekir? hiç oynamadım daha önce oyunu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 aç single new york sisteminden çıkana kadar oyna yeterli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Kaç kişi olduk bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sen ve ben varız bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Lathspell aktif olarak oynuyor mu bilmiyorum. Benim nick'im xenocide, letsgetthesunshine ile oyunda görüştük zaten. Lethe senin oyundaki nickin nedir? oyundaki nickleri toplu yazayım buraya ben; Xenocide (ben) GrayFox (letsgetthesunshine) LathspeLL lethe'nin nick belirsiz:) ufaktan bir ordu kuruyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 benim nick im Bankai oldu Efe diye bi turk ile tanıstım o da bizle wingman lik yapıcak msn adresim [email protected] takılmak isteyen varsa içimizden birine ulassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Xenocide said: lethe'nin nick belirsiz:) ufaktan bir ordu kuruyoruz :) Letsgetthesunshine said: Efe diye bi turk ile tanıstım o da bizle wingman lik yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar