MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 valla ben dün biraz oynadım çok oyuncu yok zaten anladığım kadarıyla. sirius serverına girdim bu arada. hi-res hacki var sadece bir iki dosyayı değiştiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Başlayan ekipten ses seda yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 valla biz kendi aramızda oynuyoruz gibi bişey oldu çünkü :) bu aralar da pek oynamıyoruz, ama oynarız belli olmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Sercan tekrardan toplanıyorsanız akşamları korsanlık yapmaya gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 S.a. yaw bende ariyorum bu Türkler nerede yaw! :D Ben Discovery GC Serverinde oynuyorum, yeniden bi group kursak fena olmaz! Ciddi bu oyunda bi tek Türkler kaldi! :) Acaba The Turkish Republic diye bi Faction açilabilirmi?.. Yada TTAF The Turkish Air Force! TT = The Turks yada böyle bishey ishte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 geçici heves gibi bişey oldu bizimkisi asd gerçi hala girip takılırım arada ama hevesli olduğumuz anda yeterli toplanamayınca kaçtı bütün zevki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 YA! Biz bashliyalim da gerisi gelir yaw. Orasi mesele degil, biz toplanalim da beraber gerisi gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Hem bashlasak! Hangi Factiona gireriz? Hangizi Türke uygun Faction? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 türklere uygun faction henüz uzaya çıkamadığı için oyunda yok freelancer 2 'de gelcekmiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 nerden ne yapıyoruz bunun için ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Freelancer 2 diye zamanında şunu görümüştüm. // Curse you microsoft http://www.unseen64.net/2008/04/04/freelancer-2-x360-cancelled/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Doru, shu Kusariye baksak? Saten kökümüz asya tarafindan! Yada Korsanlar. Hatta, Colonial Republic diye bi faction war, Republic'in manasini biliyorsun herhalde? (cumhuriyet) Belki ordan birsheyler çikarabiliriz! Colonial Republicin Cap Shipleri de var! Kruvasör: http://discoverygc.com/wiki/images/8/80/Thanatos-s.png Savash gemisi: http://discoverygc.com/wiki/images/e/e1/Kronos-s.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Bunlarin kendi çok agir savash avcilari da var: Very Heavy fighter: http://discoverygc.com/wiki/images/b/ba/Nyx-s.png Buda Hafif Savash avci: Light Fighter: http://discoverygc.com/wiki/Eros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Blade2d said: Bunlarin kendi çok agir savash avcilari da var: Very Heavy fighter: http://discoverygc.com/wiki/images/b/ba/Nyx-s.png Buda Hafif Savash avci: Light Fighter: http://discoverygc.com/wiki/images/6/63/Eros-s.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Ve shu Colonialin Hikayesine bakin ilginç, Franzislara karshi Savashdalar :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 VAY VAY VAY BIDE BUNLARIN Shipyardin adida SABAH olmasinmi :P http://discoverygc.com/wiki/Sabah_Shipyard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 freelancer güzeldi baya fan made modları var hatta rts modu bile var (map makerdan yararlanıyordu sanırım sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Ne düshünüyorsunuz? Yeniden kuralimmi? Lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 sh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 sh nasil igrench bir kullanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Ya arkadashlar! Benim klavyem degishik! Türkçe sh yok bende onun için SH yaziyorum!!!!!! Shimdi kim katiliyor bana? Clan açsak Freelancer Discovery de. Discovery GC serverinde, clanin ismini siz söyleyiniz, ben daha çok böyle "The Turks" yada "Turkish Air(veya Space) Force" , "The Turkish Republic" [TTR] gibi sheyler düshünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 cCc Space Wolves cCc olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Hmmm.. Ya ben daha çok böyle "Türk" ismi içinde olsun diye düshündüm. çünkü ben istiyorum ki biz Faction gibi birshey olalim! Discovery de Türkler olsun! Kusari, Rheinland, Liberty, Bretonia, Hispania gibi! (Oraya kadar basharabilirsek tabi! Bana normal küçük bi Group Türkle dolu da yeter) Yani isim "Turk" ile birshey olsun lütfen.. :) :) Sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… stimpak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 neymiş bu arkadaş. ağzından türk düşmüyor, ama alfabeyi kullanmaktan acizsin. yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 5 6 7 8 9 10 11 Sonraki 10.sayfa (Toplam 11 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Ve shu Colonialin Hikayesine bakin ilginç, Franzislara karshi Savashdalar :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 VAY VAY VAY BIDE BUNLARIN Shipyardin adida SABAH olmasinmi :P http://discoverygc.com/wiki/Sabah_Shipyard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 freelancer güzeldi baya fan made modları var hatta rts modu bile var (map makerdan yararlanıyordu sanırım sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Ne düshünüyorsunuz? Yeniden kuralimmi? Lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 sh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 sh nasil igrench bir kullanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Ya arkadashlar! Benim klavyem degishik! Türkçe sh yok bende onun için SH yaziyorum!!!!!! Shimdi kim katiliyor bana? Clan açsak Freelancer Discovery de. Discovery GC serverinde, clanin ismini siz söyleyiniz, ben daha çok böyle "The Turks" yada "Turkish Air(veya Space) Force" , "The Turkish Republic" [TTR] gibi sheyler düshünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 cCc Space Wolves cCc olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blade2d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Hmmm.. Ya ben daha çok böyle "Türk" ismi içinde olsun diye düshündüm. çünkü ben istiyorum ki biz Faction gibi birshey olalim! Discovery de Türkler olsun! Kusari, Rheinland, Liberty, Bretonia, Hispania gibi! (Oraya kadar basharabilirsek tabi! Bana normal küçük bi Group Türkle dolu da yeter) Yani isim "Turk" ile birshey olsun lütfen.. :) :) Sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 neymiş bu arkadaş. ağzından türk düşmüyor, ama alfabeyi kullanmaktan acizsin. yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar