kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Adana Müftüsü Barış: "Wireless bağlantının başka biri tarafından izinsiz kullanılması İslam’da caiz değil " demiş devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 helal modem o zaman Helal modem diye birşey olmalı, mesela. Türkiye'de helal modem kullanılmalı. Nedir helal modem? Bazı bağlantıları daha modeme ulaşır ulaşmaz kesen, dinimizce caiz olmayan sitelere girilmesini engelleyen, interneti çekilmez bir sıkıcılık mecrası haline getirecek olan bir modem. Bu modem wayırlıs olursa, zaten fazla bir veri transferi olmayacağından, muhtemelen kotaların aşılmasına da engel olacaktır. Böylece geriye, bağlantı ücretini tek bir tarafın ödemesi sorunu kalacaktır. Bu nasıl hallolacaktır? İzin isteyerek. Ne için? Allahın dalga boyunu bizim olduğumuz yere kadar titireştirdiği ve doşayısıyla bu dalga boyunu kullanabilmek için. Olmaz! Bence dalga boyu titreşimine sahip çıkmamak da dinen caiz değildir. Herkes kendi alanını titreştirsin! Ne işi var o titreşimin benim evimde? Madem komşu titreşimiyle benim evimi işgal ediyor, bari titreşimi kullanma hakkımız olsun. Allah daima titreştirenden yana değildir! Bence bu sayın din görevlimiz, wayırlıs modemi olanlara helal modem ve tireşim kalkanı şartı koşmalı. Buna rağmen erişim olursa, o zaman tamam günahtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 oha ben napcam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yanıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 cehennem gogogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 gecen ay 30 gb dl geçirdim kaç tane odun girer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 30ton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Birdaha başkasının internetini kullanmıyacam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dinimizce caiz midir bilmemde.. Birinin internetinden 30gb kullanmak bana gore hirsizliktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dersin ki herşeyi doğru yapıyoruz bi internet kullanımında yanlış yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 mp3 de indirmeyin o zmn o da kul hakkı hırsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ben indirmiyorum zaten. genelde dinlediğim şarkıı tekrar zihnimde canlandırıp. bas ses ayarlarını beynimde ayarlayıp ordan dinliyorum. canlandırıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 mp3 te 5x bonuslu giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aga cehenneme raid yapalım pati ailesi olarak pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kermit said: ben indirmiyorum zaten. genelde dinlediğim şarkıı tekrar zihnimde canlandırıp. bas ses ayarlarını beynimde ayarlayıp ordan dinliyorum. canlandırıyorum yani. of espri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Hehe belli ki biri adamcağızın kotasını sömürmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 peki 1 gb dl yaptığım ay 4,5gb aktarım gelirse kime girer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 röportajlarda böyle orjinal sorular sorup sonra sanki adam durup dururken açıklama yapmış gibi sunan gazetecilğinde hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Kull hakkı http://www.chuckwright.com/thumbs/kull.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 e ama adam haklı ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 boku yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 upload a para yazmıyor o serbest olsun ratio lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 cehennem +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar