Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 http://www.sonyericsson.com/cws/companyandpress/pressreleases/pressrelease/pressreleaseoverview/basintr-20080902?cc=tr&lc=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ayrıca o iphone vs stone da çok komikmiş. gerçi mms falan kullanan insanlar için belki bişeyler ifade eder ama 4-5 yıldır mms özelliği olan telefonum var. 1 kere kullandım şu ana kadar, onda da arkadaşa salak bi resim göndermiştim.gereksiz bişey yani bence mms özelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 En dandik S40 telefonda bile MMS varken koskoca iPhone'da yok. Hadi onu geçtim, 3G diye telefon yapıyosun, önde kamerası yok. Siz daha savunun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 O filips çok gereksiz bi alet bence. Sadece dokunmatik başka olayı yok. Wireless yokmuş ya alette. Ama ucuz sdfg. W serisi telefonlarla çok güzel müzik dinleniyor evet, yoksa niye tutayım 3 senelik telefonumu. 3510 da bile MMS var, Ayfon da yok!1 insanı olmayalım, oldurmayalım sadafad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 PrudenT said: yoo w810'umla fıstık gibi dinleyebiliyorum, odun gibi falan da değil. ben de k750i ile dinlerdim ama mp3 oynatıcı tarz bişey kullanmaya başlayınca çok kaba geliyor telefondan dinlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 k750'deki medya oynatıcısı cidden kaba çünkü sdfjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 olaya gel, ben "tamam, alıyorum" dedim, teknosa aletin fiyatını düz 369, taksitle 389'a çıkardı. öerh. neyse az durayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 O da bişi mi, Cebit'e gittim, Teknosa broşürü aldım, fuar alanının yanında da ts var. Broşüre baktım, W880 200 liraymış, aradım babamı alıyorum dedim, gittim ts e, 1.5 saat önce bitmiş. yazıktır günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 meeeeh, teknosaya bir, internete iki abijim. teknosa 6300 için tek ödemede 379 istiyo. ereyon 320 ile 340 arası bişey istiyo. ama MEDİAMARKT 299 istiyo! ve 6 taksit peşin fiyatına. ay lav medya markt. sçs media markt. hemen kaptım meheh. 2gblik kart da aldım. yarın da kılıf alcam. ilginiz için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kipada 280 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
levdem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Piranhalara da bak derim marka takıntın yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar