whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 :) serverler geldide retrieving ekranında kalio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ölesine bi server a girim dedim 1 milyar adam vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 abi char ekranı gelioda loadingte kalio login olamadım bi çok kötü yaptı b eni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dün çektim o kadar, şimdi girdim yine 30mb patch çıkmış xD Lock'umu özledim bitse de lvl kassam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Önce world serverlar geliyor sonra chat serverları geliyor en son login serverları geliyor. O yüzden sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yine bir major patch ve sonrasında yaşananlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben dersten yeni geldim,indirmis patchi da wow klasorunu public yere kopyalicam vista uyuzluk cikartiyo program files'da olunca dedi installer simdi oyunu bastan kuruyo 30 saat cancel diyim mi gerekli midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Benim haberim bile yoktu, BG downloader çatır çatır indirmiş patchi, hemen girdim 30mb bir yüklemeden sonra evin elektrikleri 16.30 gibi geldi, zaten elektrikler geldiğinde serverler de yeni açılmış hehe Bu arada Barber Shop tırt, yeni effectler çok iyi, addonlar yine yalan olmuş, lock çok güzel bufflanmış. Bu arada patchi dl ettikten sonra yüklemesi 20dk civarı sürüyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 2 talent seçebiliyo muyuz şu an ? yoksa gelmedi mi o olay daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 lock godlike olmus olol cry moar bitchz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Harbi efekler süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 tunca said: 2 talent seçebiliyo muyuz şu an ? yoksa gelmedi mi o olay daha ıh ıhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Fin said: lock godlike olmus olol cry moar bitchz hangi talent builde göre söylüyorsun bunu. heyecanla bekliyorum da ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 serverların çoğu offline oluyor olmasa bile seçtiğin an disconnect oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 valla bi telekom biter blizzard başlar bu seferde. sylvanasa sabahtan beri giremiyorum loading ekranında takılıyo. sövmeye başlıcam şimdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben girdim talentleri yaptım lan tam olmadı gibi derken gitti serverlar lol, rollback oldu bi 5 dk geri iyi oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Fin said: lock godlike olmus olol cry moar bitchz 70 için bilmiyorumda beta forumlarında mage kesemiyoruz die ağlıodular :P mmo-champion'dan Lock QQ is what fuels my dreams. L2play. i think thats all that needs to be said. OH yeah sorry you cant just roll you face on the keyboard nemore.... oh nevermind you still can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ne yav bu 40 mı 30 mu bişi daha çekio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 nameless said: Fin said: lock godlike olmus olol cry moar bitchz hangi talent builde göre söylüyorsun bunu. heyecanla bekliyorum da ehehe haunt/sl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Daha yeni omenin big wigsin falan hep yeni versiyonları yükledim, oyun içinde ikonları bile çıkmıyor, ne iş, sizde de böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Fin said: haunt/sl Haunt 51 point, sl 11 point; topla 62 point, lvl 70 61 point. Ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yanlış biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Rikkie said: Daha yeni omenin big wigsin falan hep yeni versiyonları yükledim, oyun içinde ikonları bile çıkmıyor, ne iş, sizde de böyle mi? valla omen leyla olmuş. ktm de hata veriyor bu curse daki versiyonları. action bar olarak bartender stabil çalışıyor xpearl de 2 saat önce update olmuş o da düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oyundaki chat barda hiçbişi çıkmıyorsa benimki gibi, şu arada çıkan "addonlarınız patlamış, close addons veya ignore" penceresine close addons diyorsunuz, chat kısmı geri geliyor :) zaetn 2-3 addon kaldı kullandığım onlarda patladı gene ehue blizzard EU'da "sıradan" bi patch day işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 error: invalid torrent! bliz dl'im bu hatayı veriyor ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar