Apis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Evet arkadaşlar... Yükleyip silahları, açıp sistemleri sarsıla sarsıla yürümek, piyadeleri ezmek, binaları yıkmak, tanklarla alay edip, rakip Mech'i apartmanların arasında dolanıp yandan yakalayıp rokete boğmak, sonrada akşam üstü depoya dönüp yeni lazer sistemi sağ omuzda mı yoksa sol omuzda mı daha şık durur diye düşünürken çayımı yudumlamak istiyorum. Mech Warrior oynarken ki o lezzeti istiyorum... 2000li yıllarda çıkmış eski-yeni fark etmez, yukarıdaki şeyleri yapabileceğim bir PC oyunu arıyorum. Ama lütfen konsollarda oynadığım, her bölüm +100-150 mech'in saldırdğı o robotlu mecha tasarımlı FPS-Shootem up benzeri şeylerden olmasın, Mech Warrior serisine daha yakın olsun. Acil yardım diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 alakasiz olacak ama lost planetin çoğunda yavru walkerlar kullaniyorsun ama tabii mech tadi vermez. ama iyi oyun nese sorry bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Harbi ya ne büyük zevkti o mechleri teker teker donatıp yollamak, salvage edince sevinmek,patlayınca ağlamak :/ edit: Mech Commander geldi aklıma ona sevdamı kustum bilinçsizce alakasız kaldı şimdi pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Oynamadıysan eskilerden Starsiege ve Heavy Gear serileri var. Shattered Steel de çok iyi oyundur ama bulması zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Netten veya campaign Mechwarrior III oynadıysan ve aynı zevki arıyorsan malesef öylesi yok. Artık öyle oyun yapmıyorlar diye ağlayasım geldi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 half life modu falan da mı yok yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konsolun varmı? Konsol için damardan mech oyunları bol ama PC için fazla değil. Hal böyleyken önerirken çok acımasız olmamakta yarar var. Shogo Slave Zero Heavy Gear I / II MechWarrior / MechCommander serileri Star Siege ( EarthSiege II'yi ne Win ME ne de XPde çalıştıramadım ) Macross VO Gun Metal Transformers The Movie Game Lost Planet SNESOrama sitesinde anime uyarlaması ve mecha tarzı tonla sega saturn , dreamcast ve PSX oyunu bulabilirsin. kayıtlı kullanıcı olman yeter. emulatorlarını da kur PCde oyna. (PSX oyunu Front Mission III bana göre her oyuncunun mutlak oynaması gereken 5 oyun içindedir) Abandonware oyunları ve doujinleri sayarsak bu liste uzayabilir. Abandonware için underdogs'u dolaş Mech diye genre var zaten. doujin'ler için Kaede yardımcı olur. http://www.youtube.com/watch?v=T5DShdcGU-g not: internetten Boot Fighter oynamak istersen figüran babür olarak yardımcı olurum bol bol. not-2 : Gundam'ın bu haftaki bölümünde Multiplayer card game oyunu geliyor diyorlardı reklamlarda. http://www.youtube.com/watch?v=5I3w18teTp8 not-3 : Başlangıçta yazdıkların bana Armored Core'de sabahtan akşama savaşmaktan çok garajda vakit geçirip Mecha dizaynı yaptığım günleri anımsattı. Hiçbir oyun için olmasa bile bu oyun için PS2 , PS3 yada PSP alabilrisin inan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yeni konu açmadan burayı yazıyım dedim. bende mecha oyun arıyorum ama daha çok strateji tarzında, ff tactics kıvamında birşey, pc için olanı varsa süper olur yada emülatörlerle oynıyabiliceğim birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sierranın eski cyberstormu vardır baya güzel tur bazlı squadbased strateji rts olarak metal fatique vardı veya total annihilation deniyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mech oyunu yok. Üzgünüm ama durum bu. Ben de aradım anca MechWarrior gibi eski oyunlar var. Xbox 360'da Armored Core 4 Answer oynadım gayet kötü. Crysis için bir mech modu var ama yıllardır çıkamadı ümidi kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben de geçen yıl bir ara heves ettim öyle, baktım baktım kaç yıllık mechwarrior dışında birşey göremedim. hevesim kursağımda kaldı maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hiç mi yok ya böyle ds e psp ye çıkmış birşeyler, kesin vardır diye düşünüyorum gerçi çoğu japonca olabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 pek yapmiyolar artik mech oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 büyük konuşmamak lazım oyun değil ama oyun gibi total conversion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bi dünya oyun da yapılıyor da genelde konsollara. Zaten 50% ratingi geçemeyen çok fason oyunlar oluyorlar. Bi Armored Core 4 çıktı yakında o da seriden hoşlanmıyan biri için acaip bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 mechwarrior 4 nasıl bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 singleı güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mech Warrior 4'ün görev paketi de var Mercenaries diye, onu da oynamanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pc için eskide olsa gundam in bir oyunu vardır bide , bitirmiştim zamanında, film gibi bişidir zaten oynanışı. güzeldir bide. tam adı: Gundam 0079 the war for earth c/p: Also known as: Mobile Suit Gundam 0079: The War For Earth, Kidou Senshi Gundam 0079: The War For Earth bide mech li strateji denmiş bu şekilde mech commander I ve II vardır, ben çok severim :) --- not: bu 2 si free olmuş galiba artık indirebilirsiniz.http://mechcommander.org/index.php?option=com_remository&Itemid=53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 mercs baya iyi oyundu. seçim hakkı çok güzeldi. mesela bi yere saldırcaksın. gece baskını veya gündüz meydan savaşı şeklinde seçebiliyorsun. ona göre honor filan kazanıyorsun. gündüz seçince acaip zevkli bi savaş oluyor. arena daki sunucu amca da şahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 mech3ün mech içersi grafiği mech4ten daha iyi lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mech3 yanlış hatırlamıyorsam serinin en bomba oyunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 mech3 her bakımdan daha iyiyde 4 ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mech Warrior 3 güzeldi de 32 MB RAMde bile çalışabilmesi, tankları ezebilmek yada binaları yokedebilmek dışında Mech Warrior 4'e göre bir fark hatırlamıyorum. Bir de sanırım overheat olmak daha kolaydı gibi. Gerçi CD'si bile yanımda değil şu an, en son oynadığımda Haziran 99'du. Mech Commander 2 oynamadım ama ilk oyunda olan Skirmish Mode'un olmayışı yüzünden eleştirildiğini hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mech tabanlı olmasa da Red Faction: Guerilla işini görebilir. Yıkım konusunda gayet tatmin edici olacaktır. Çıkmasına az kaldı(pc). Mech tarzı araçların yanı sıra tps olarak oynayacağın eğlenceli bir oyun olucak gibi http://www.youtube.com/watch?v=g9Wq5fhqz6k&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=qnvPWxbM2qI 1:50'den sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar