arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bence burada yazılandan çok daha benzer WAR ile WoW'un pvp mekanikleri ancak WAR'da pek teke tek kalınmadığından ve hala insanların son rank olmayışlarından bütün abilitylere sahip olmamaları nedeniyle belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Sam said: ismilazımdeğil bir oyunda inanmis adam resmen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Sam said: valla burada healer oynaması eğlenceli çünkü o saydıklarım yok. ismilazımdeğil bir oyunda gameplay'in %75'i interrupt geri sayımı izleme veya stun & incapacitation & sheep vs olarak, geri kalanı da decurse kasmayla geçiyordu. * Sam-can WoW'da healerlar en son godmode'du... * WAR üzerine konuşmak için fazla erken. Ama shaman'ı kesmek cok rahat. Kesiliyorum öyleyse varım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 healer dediğin disc priest & resto druid'se anlarım ama hiç godmode hatırlamıyorum ben heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 resillence saçmalığı yüzünden zor kesilme hadisesi çıkıyor ortaya, yoksa hiç bir class ı kesmek zor değil wow kadar stun interrupt ws olan oyun yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ya 10sn'de mana pool'u yakıyorlar, resilience olsa ne olur olmasa ne olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 En son resillance mana drain efectleride azaltıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Sam discipline priest-R.druid-R.shaman.Şu an bunların egemenliğinde oyun.Dps ler yanına bunları almıyor Bunlar yanına istediği dps i alıyorlar. Holy paladin wowdaki en kötü healer şu an pvpde.Evet interruptların cclerin hepsini yiyorsun.Ama Bütün wow dünyasının isyan ettiği healer konusunda nasıl imba değiller dersin anlam veremedim.Holy paladin vs mage oyundaki en büyük dengesizlik bu arada onu örnek vermişsinde.Merciless Gladyatör Atheneyi fire mage in biri ironforge içinde ezip video çekmiş bide dalga geçmiş yani...Sırf holy paladin oynayıp bütün healerlar wowda kolay ölüyor tarzı söylem çok yannış olmuş. Neyse wow reklamı yapmak istemiyorum nefret ettim o oyundan.Dün witch elf pvp video izledim.Healerları kesiyor sanırım baya güzel.Açarsam witch elf aççam sırf healer kesmek için B)- başka hiçbi class yokmu böyle healer kesebilen female karakterden pek hoşlanmıyorumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bright wizard, 1v1 değilse (ki dediğim gibi genelde 1v1 olmuyor) healer kesebilir. feci dmg veriyor eşşek sıpası, yerini de bulamazsam pat küt hp gidiyor o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bright wizard da oynamış biri olarak bw'nin healer kesmesi olayı şansa bağlı. bir iki explosion'a bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Godin said: oldukça çok rvr deneyimim var daoctan dolayı.Biliyorum 1v1 in en geri planda olduğunu ... Bir healerı kesmek için birkaç kişi birleşiyorsan o oyunu at çöpe.. Hiç assist train yapmadın o zaman DAoC'da sen? Saçma sapan yorumlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar