Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 auehf. boruadam ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ep.7 çıkmış go and get it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ep 7 Bu kuronun kafa sürekli kopuyor. Abicim bi kafana sahip çık ya bu ne böyle.Hem kimin kestiğini de hatırlamıyorsun.Aynı olayı iki farklı şekilde flashback olarak görüyorsun.Kuromitsu niye kessin ya kafanı şizofreniye vurmuş bu adam vampir kanı yaramamış. Kuromitsu yarı açık hapismiş demek ki peki ama nerede bu kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bence Kuromitsu Red Army'nin başında. Herzaman çok fazla şey biliyor. Belki Red armynin ilk kurucusudur yada başka bir vampir kurucusudur. Yada belki red armyi feth edip devr almıştır. Ayrıca Kuromitsu kötü ya Kuro'yuda saedece kendisine eş aradığı için yanında tutuyordur. Başka bişey gelmiyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bence oynuyor onunla yada karı psikopat bi vanpir o odaya dikiz atmicakdin seni yüzyıllarca süründürimde gör moduna girmişde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 of neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ya ben yourisan sub mıdır nedir ordan indiriyorum konuşmalarda adamların çevirmedigi bariz yerler var deli etti beni. ep7 Sanırım bunun daha mükemmel olmadıgını söylüyor ne kadar regenerasyon geçirirse daha iyi oluyo gibi bişi olabilir ondan kesiyodur kafasını :) Ama sadece kafadan tüm vücudun geri çıkmasıda ayrı bi olay tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hoş Daha izlemeye yeni başladım ama Kagura tam bir hobitköy olmuş hoş beğendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ep8 Bir poşet dolusu dışkıyla yaşadığı gerilim ve duygu dolu anlar hariç güzel bölümdü.Kuromitsu ümüğünü sıktı kadının:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 http://shahrud-fansubanime.blogspot.com/ burdan indiriyorum,ilk bölümü izledim,matrixvari kamera hareketleri süfemiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kuromitsu ne ayak anlamadım ben hala. Tamam vampirde tutsakmı kaçıyormu canı isteyince çıkıyor piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 EP8 Evet ya bende anlamadım ne iştir bide giderken bişeyler söyledi daha buluşamayız gibsinden gene çevirisi eksikti içim içimi yiyo şu an :) Anlayan varsa bi anlatsın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 9 Ahaha ninja turtıl otobüsün camından girip arka kapısından çıkınca güldüm baya. Katanayı enseden sokup ağızdan çıkarmak nedir ki(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Türkçe altyazısı var mı ? Varsa nereden bulurum ? Birde düzgün mü ? İngilizce altyazı buldum gerçi de Türkçe izleyesim geliyor nedense sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Oha motor sahnelerinde afedersiniz ama içine etmişler! O naısl bir motordur öyle 5 dk kendi kendine gidiyor sonra herif ilk defa biniyor ilk işi önünü kaldırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 10 Hahah ne biçim vampir lan şimdi bu kuro.Nasıl vücut değiştiriyor.Kafaları kesip kesip monte mi ediyor.Yoksa kanını mı veriyor ne yapıyor ki?Kuromitsuda manukyan çıktı.2 bölüm kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 son bölüm Lan bi yürüyün gidin ya nasıl son bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 az once bitirdim, konu acaip fantastik, anlasilmaz olsa da guzeldi. Bunun gibi animasyonlari ve cizgileri muhtesem olan kavga dovus animeler neler var ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Dragonfire said: Zaten yapımcı Madhouse. Hiç birşeye bakmadan çizimleri daha önce gördük diyebiliriz. highlander, vampire hunter d, ninja scroll ve trigun ilk aklıma gelenler. Gerçi trigun un yönetmeni ayrı diğer saydıklarımdan ama müthiş arkaplan ve görsellik onda da mevcut. Zaten highlander, vampire hunter d, ninja scroll(movie) topla kurozuka ya eşittir gibi bişey çıkıyor. izlemişsindir ya izlemediğin varsa bunların arasında izle tatmin olur zevkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 (Alintidir) Genre: Action, Fantasy, Horror, Martial Arts, Ninja, Romance, Samurai, Seinen, Supernatural, Thriller, Vampire Summary Kuro, a 12th-century man, flees into the mountains after losing to his brother, where he meets a strange, beautiful woman named Kuromitsu. Kuro falls in love with Kuromitsu but realizes she conceals a dark secret. She is unable to die and continues to live for thousands of years as Japan evolves into a future society. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 izleyen birileri vardı burda sanırım, nedir yorumlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ben sahsen begenerek izlemistim yani oneririm bunalmadan izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 konular birleştirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar