Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurozuka

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

ep 7

Bu kuronun kafa sürekli kopuyor.
Abicim bi kafana sahip çık ya bu ne böyle.Hem kimin kestiğini de hatırlamıyorsun.Aynı olayı iki farklı şekilde flashback olarak görüyorsun.Kuromitsu niye kessin ya kafanı şizofreniye vurmuş bu adam vampir kanı yaramamış.
Kuromitsu yarı açık hapismiş demek ki peki ama nerede bu kadın.

Sosyal ağlarda paylaş

Bence Kuromitsu Red Army'nin başında. Herzaman çok fazla şey biliyor. Belki Red armynin ilk kurucusudur yada başka bir vampir kurucusudur. Yada belki red armyi feth edip devr almıştır. Ayrıca Kuromitsu kötü ya Kuro'yuda saedece kendisine eş aradığı için yanında tutuyordur. Başka bişey gelmiyor aklıma.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben yourisan sub mıdır nedir ordan indiriyorum konuşmalarda adamların çevirmedigi bariz yerler var deli etti beni.

ep7

Sanırım bunun daha mükemmel olmadıgını söylüyor ne kadar regenerasyon geçirirse daha iyi oluyo gibi bişi olabilir ondan kesiyodur kafasını :)
Ama sadece kafadan tüm vücudun geri çıkmasıda ayrı bi olay tabi :)

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Dragonfire said:
Zaten yapımcı Madhouse. Hiç birşeye bakmadan çizimleri daha önce gördük diyebiliriz. highlander, vampire hunter d, ninja scroll ve trigun ilk aklıma gelenler. Gerçi trigun un yönetmeni ayrı diğer saydıklarımdan ama müthiş arkaplan ve görsellik onda da mevcut.
Zaten highlander, vampire hunter d, ninja scroll(movie) topla kurozuka ya eşittir gibi bişey çıkıyor.

izlemişsindir ya izlemediğin varsa bunların arasında izle tatmin olur zevkin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
(Alintidir)

Genre:
Action, Fantasy, Horror, Martial Arts, Ninja, Romance, Samurai, Seinen, Supernatural, Thriller, Vampire

Summary

Kuro, a 12th-century man, flees into the mountains after losing to his brother, where he meets a strange, beautiful woman named Kuromitsu. Kuro falls in love with Kuromitsu but realizes she conceals a dark secret. She is unable to die and continues to live for thousands of years as Japan evolves into a future society.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...