Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sanirim basladim. her sey fotograf studyosunda yasadigimiz aksakliklardan sonra basladi. cosmopolitan in editoru yamuk yapinca tekrar duvar boyamak her seye tekrar baslamak zorunda kaldik. 12 saat boyunca cekim yaptik ve ben bu 12 saatte 1 paket sigara bitirdim. hayatimda ilk defa kendi paramla kendi ellerimle paket aldim ve durmadan ictim. nargile gibi ictim, cok zevk verdi. sigaradan nefret ederdim. aslinda fena degilmis. cani sikilana, sinirlenene tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Aramıza hoşgeldin. Keşke onun yerine birşeyler atıstırsaydın arada =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ferrero hiç başlama hiçççççç ya manyakmısın bak kaç senedir deliler gibi içiyorum ama bırakabilsem şimdi bırakırım. sağlığına yazık tiryaki oldun mu yandın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 oyle cok sinirlenen bi adam degilim ama dun sinirlendim ve canim sikildi. boyle olursa iceriz. sadece alkol masasinda bazen sigara yakardim ama dunku zevki hicbir zaman vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi sana kısacası başlama diyorum. bende o muhabbete başladım. böyle stres olursa içerim dedim. sonra alkolün yanında içerim dedim. sonra yemek üstü içerim sırf dedim. sonra olay günde 1 pakete kadar geldi. hiç ama hiç başlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 İç iç iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tadı fılan yok boktan birşey sigara. ben en az 10-20 kere çektim. ama bildiğin pislik birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ben 1 kere bile sigara içmedim. Tadı nasıldır bilmiyorum. Ne güzel la. Bi kere şaşal denedim onda da ölüyodum öksürükten. Merağımı kötü bi şekilde aldım. Ne güzel. Ama nargile içiyorum hergün o başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Eroin çek o daha güzel.. İş mi şimdi yaptığın,tavsiye etmek fln -_- kınadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 başlamışsın.. net yani böle günde 1 paketle devam edersen 5 6 sene sonra ciğerlerin yerinden sökülücek gibi öksürmeye başlarsın 10 15 sene sonrada dilin tat almamaya başlar sonrası gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 djarum black ictim tadi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 geçmiş olsun valla çoğu kişi ben bırakmaya çalışıyorum diyo da benim öyle bi isteğim yok 4 yıllık içiyim henüz daha erken belki ilerde bende bırakmaya çalışcam ama sigara güzel bişi be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben diarum black içmeye başladım... sigara bırakmak dert diil... ben her gün bırakıom mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ferrero said: djarum black ictim tadi var. abi o sigara mı allasen karanfilli şekerli lolipop gibi birşey korkma başlamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 viktory için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 düz sigaraları anlamıom... tam bi tadı yok... kokusu kötü... içtiim şeyin aroması olması lazım... varmı bildiiniz diarum black den başka... ağır olmıcak ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 evet black iğrenç bir şey kokusundan da nefret ediyorum tadında da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 black i ard arda içince bayıyo 5 6 sigarada bi içersen güzel geliyo tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bende djarum black içiyodum, sonra west ice içtim para yetişmediği için. şimdi winston içiyorum. yol yakınken dön, eğlencesi ve stres alması falan geçtikten sonra insanı esir etmekten başka hiçbirşey değil. her gece bırakıyorum diye yatıp ertesi gün kalkınca insanın ciğeri yanıp sigara verin bana diye arıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 saçmalama ya ne gerek var? değer mi yani hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 iç ya bırakması kolay boşver sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 iç ya dünyaya kaç kere geliyorz iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar