Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Oyun indirdim bin uzantılı.Deamon tools görmüyor.Nero ile image şeklinde cd ye yazamadım da.Görmüyor.Ne yapaacağım elimde bir adet bin uzantılı dosya var açılmayı bekliyor.Arattım forumu yazılanları okudum ama çok yardımcı olmadılar.Iso formatına nasıl çevireceğimi de bilmiyorum açıkçası.Nasıl yapacağım?Google a da baktım bulamadım.Ekşiye falan bile baktım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 http://www.google.com/search?hl=en&q=.bin+to+iso&btnG=Search ilk sitede binden isoya convert ediyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Saolasın çok işime yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bin'lerin görülebilmesi için yanında cue dosyası olması gerekiyor ufak boyutlu şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar