aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben dedim, simdi keske Ali de olsa dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 daha önce birbirini tanımayan/görmemiş kaç kişi vardı yoksa herkes birbirini bir şekilde (msn dahil) tanıyor muydus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Benim tek sevenim emirmiş :( emir sçs kanka. diğerlerini de anladık kim dost kim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Abi biz tanıyorduk genelde, özellikle ilk gün gidenler. İkinci gün gelenler de hep bir şekilde muhabbeti geçmiş insanlardı yani yabancılık hiç çekilmedi ortamda. Bi 0ne böyle her an aramızdan birini kaçırıp ormanda parçalarına ayırcak gibi geziyodu bazen. Ali hep benden yaz lan, 1 aya alırım altın madalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kim dost kim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 valla, ben orcun, xaenin, osman, noyan, mesh ve bir dolu adami hayatimda ilk defa gordum, ilk defa tanistim ama yani, insanlar bu kadar mi mukemmel cikar, bu kadar mi kral olur. Xaenin bastan assaga kalite adam, cok tuttum kendisini, Noyanh, mesh falan cok eglenceli adamlardi, ozellikle mesh'in kizlar odaya girince OOOOOOOOOOO GELDILER diyerek reslenmesi INANILMAZ bir olaydi... ama gecenin adam(lar)i kesinlikle Orcun ve Osmandi... ben bu kadar eglendigimi, altima sica sica guldugumu hatirlamiyorum... bizim hakan diye arkadas ta vardi, o bile gulmeyi birakamadi hic kimseyi tanimamasina, paticige uye olmamasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi 4 kısı fılan hakanın nıckı ne cok kral adammıs dedıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hakani da uye yapacam buraya, herif yillarca resistledi, orasi kotu bir mekandir kesin dedi ama dun o da buranin ne kadar kral mekan oldugunu gordu heuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ulan feci kıskandım ha kimseyi tanımam etmem ama yine de ne bilim çok güzel anlattınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 öyle, kral adamlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 olurda ben bi zaman gelirsem ve remeka yapilmazsa hepinizi tek tek bulur ustunuze turuncu boya dokerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 khala baba iyi eglendik ya... yilda 1-2 kere tekrarlamaliyiz bu olaylari. Ama saygin olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Azmodai said: khala baba iyi eglendik ya... yilda 1-2 kere tekrarlamaliyiz bu olaylari. Ama saygin olmazsa olmaz. saygın kacırmaz abi zaten böyle seyleri gerci yazmıyor bisey cakal yaptıkları acıga cıkmasın diye ama kaçarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aslında benimde 36 saat öncesine kadar bu gruptan kimsede ne msn'im vardi ne de böyle forum harici ek bi muhabbetim. ama süper kaynaştık, insanlar güzel olunca kaynaşmak basit. sanki yillardir tanişiyormuşuz gibi takildim ben süperde eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 efsane kırmızı banyom! resimlerde hic oynama yoktur sdfsfd yavas yavas koyucam laptop cok yavas donup duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 odaya giren kızlar isabellanın +4ü mü yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bunlar bi de yatak odasında çekilenler facebook'a konulursa 2 yuvanın ışığı sönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ben o resimde bir kızı beğendim ama sölemem :D /ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abo fotolar tehlikeli cidden sdadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sly ayisi nabiyo o fotoda, butun ortami bozmus allahin pedobear kiliklisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 neler dönmüş o evde serhat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bu buluşmada yaşanan efsane olayları anlatmak için ekstradan bir buluşma daha yapılması gerekir. O derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 cidden oyle. yani simdi buraya yazsam olaylari ve senaryolari, imkansiz olur, el kol, surat ifadesi olmazsa IMKANSIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 o kırmızı fotoda ben de vardım ama emre direk önüme geçmişsin sadece elim gözüküyor pef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bende o el kimin diye kavramaya çalişiyorum böyle korku filminden firlamiş sahipsiz bi el gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar