Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ilke kacirdin toplantiyi, bok var amerikalara gittin ama yani hakettigini boyle alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bize davet ederdim ama o kadar insan bizim eve sığmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Kelime amzom çok iyi dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bayan sayısı bakımından da en fazla olan bulusmaydı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 resimler gelcek bi saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ilke nemalanmaya çalışıosun ama zor valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 SAYGI KAAN BEBEGIM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 liste kim çıkarıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ya geceyi cidden anlatmaya baslarsam bitmez, cok zor yani... tek bir olayla ozetlemek gerekirse, o da konulacak efsane dans videosunun 20. snyesinden sonra Orcunun girisinde sakli. hersey orada belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kitana said: liste kim çıkarıcak Deneyelim Zegna Xaenin Cons Osso Sly-One Azmodai cavanagh khala Mesh Isabella Ivy Dory İrem(Dory'nin ev arkadaşı) Isabella +4 bayan, 3 de olabilir 0ne Gris/Pha Ekmek Noyanh Fede Ginaly Baluu Spastik Serçe Hakan(Azmo'nun arkadaş) Bombi Bombi'nin arkadaşı, Ezgi sanırım Eyez Böyleydi galiba lan sanki çok önemli biri var da atlamışım gibi hissettim eklersiniz. khala'yı fazla yazmışım. Abi bi de gecenin kopma noktası "bence sen hiç bir yere oturamazsın"dı, orada başladı herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 iki kere yazmışın lan beni sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Sildim ki tekini dörtgöz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 spuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 isabellada iki tane. saydim 10 kiz varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ahah dörtgöz ilkokul 3=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Selam ben elaidi. Rmk yapalım en kısa vakitte? Zegna izin alamasa da olur np. biz takılırız evde. gerçekten özel uçakla gelicektim kredi çekip bankadan o kadar canım istedi gelmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aquila said: isabellada iki tane. saydim 10 kiz varmis. Isabella +4 kız derken, Cansu'ya ait kızlardan bahsettim yani onu saymayın. Mama gibi oldu biraz ama amacım o değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 "ait" derken:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Anturajı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 KAAN BABA, BEN GELIYORUM BIRAZDAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 2. kopma noktasıda benim griz e epic ayarım sonrasında sly one ın masadan nargılenın ustunde dusmesıydı sanırım. poposuna giriodu abi nargile herifin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Zegna said: 2. kopma noktasıda benim griz e epic ayarım sonrasında sly one ın masadan nargılenın ustunde dusmesıydı sanırım. poposuna giriodu abi nargile herifin masanın ayakları havaya kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yokluğum hiç hissedilmedi dimi :( biriniz de çıkıp ahh ya ali de olsa iyi olurdu demedi dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ali ben dedim abi, sor kaana inanmiosan... ahah dedim ali eksikmis, keske o da gelseydi, bi o kaldi tayfadan dedim kac kere <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Azmodai said: KAAN BABA, BEN GELIYORUM BIRAZDAN... ABİ BEKLE BERABER SAYGI... Gerçekten dedi bu arada. Bi ali eksik dedi. bu arada benim accounttan elaidi ve ben yazıyoruz dışardan komik gözüküyodur diye açıklama yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar