Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zegna'nın evi mangal buluşması - Foto yorum vs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya geceyi cidden anlatmaya baslarsam bitmez, cok zor yani... tek bir olayla ozetlemek gerekirse, o da konulacak efsane dans videosunun 20. snyesinden sonra Orcunun girisinde sakli. hersey orada belli...
Mesaj tarihi:
kitana said:
liste kim çıkarıcak

Deneyelim

Zegna
Xaenin
Cons
Osso
Sly-One
Azmodai
cavanagh
khala
Mesh
Isabella
Ivy
Dory
İrem(Dory'nin ev arkadaşı)
Isabella +4 bayan, 3 de olabilir
0ne
Gris/Pha
Ekmek
Noyanh
Fede
Ginaly
Baluu
Spastik Serçe
Hakan(Azmo'nun arkadaş)
Bombi
Bombi'nin arkadaşı, Ezgi sanırım
Eyez

Böyleydi galiba lan sanki çok önemli biri var da atlamışım gibi hissettim eklersiniz. khala'yı fazla yazmışım.

Abi bi de gecenin kopma noktası "bence sen hiç bir yere oturamazsın"dı, orada başladı herşey.
Mesaj tarihi:
Selam ben elaidi. Rmk yapalım en kısa vakitte? Zegna izin alamasa da olur np. biz takılırız evde.

gerçekten özel uçakla gelicektim kredi çekip bankadan o kadar canım istedi gelmek.
Mesaj tarihi:
aquila said:
isabellada iki tane.

saydim 10 kiz varmis.

Isabella +4 kız derken, Cansu'ya ait kızlardan bahsettim yani onu saymayın. Mama gibi oldu biraz ama amacım o değildi.
Mesaj tarihi:
2. kopma noktasıda benim griz e epic ayarım sonrasında sly one ın masadan nargılenın ustunde dusmesıydı sanırım.

poposuna giriodu abi nargile herifin
Mesaj tarihi:
Zegna said:
2. kopma noktasıda benim griz e epic ayarım sonrasında sly one ın masadan nargılenın ustunde dusmesıydı sanırım.

poposuna giriodu abi nargile herifin

masanın ayakları havaya kalktı
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
KAAN BABA, BEN GELIYORUM BIRAZDAN...

ABİ BEKLE BERABER

SAYGI...

Gerçekten dedi bu arada. Bi ali eksik dedi.

bu arada benim accounttan elaidi ve ben yazıyoruz dışardan komik gözüküyodur diye açıklama yaptım.
  • Yeni Oluştur...