Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ahah zegnaların evimi acaba iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Olm ben yan komşu olsam hepimizi öldürürdüm. Sessiz olalım da yan taraf rahatsız olmasın diye kasarken hayvan oğlu hayvan masanın üstüne düşüp içkileri devirdi bütün. Bu arada mangal buluşması diye açılmış bu topic de, o bilgide yanlışlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi rmk'i bende yapsaniz bak arka bahcem var, porchum var, ilk kattayim alt komsu derdi de yok yan komsu da yok, ust kattakiler de sese dayanikli 20 kisi stress test yaptik gecen gun bana misin demiyolar. hadi be haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bi dahakini bende yapıyoruz yaza doğru. Niye diye sor istersen. Rmkde gris yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 biz yapalim aga, bunlari da almayalim remekaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 100 resim filan var kırmızı tuvaletimde moda cekımlerımı dersın salonda cosanlar mı dersın ginaly fedenin ankara havası oynamasımı dersın tey tey tey hala gazlardayım. bazı resimsiz epic durumlar mevcut cuma gunu gece ılk tayfa geldıgınde 8 kısı fılan gece dısarı cıkıp benım votka manyaklıgım yuzunden sarhos olup taksıcılere sarmam onun uzerınden asfalt makinesine binip teror estirmeye calısam tabiki bunlar olurken yanımda hep cons vardı sdfsdf. fortlifte bindim yol kenarında dugmelere fılan basıyorum yan taraf askerı lojman nası duduk calıyolar dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Taksiciden önce kapıdaki güvenlik vardı galiba kafasında şişe kırıcam dediğin. Olm küfür etmek istiyorum edemiyorum gelsenize devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bidahakine bendeyiz kısmetse. sizin için kısır patates salatası vs. yapamayı örenicem. altın günü vericem patiye. kabul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Xaenin said: Bi dahakini bende yapıyoruz yaza doğru. Niye diye sor istersen. Rmkde gris yok bu arada.abi 21 haziran'da tr ye geliyorum 1 hafta falan ordayim. ezgi'yi de kapar gelirim lan bana etkinlikler hazirlayin. @aquila: olm bu haftaya degil de, haftaya cuma/cumartesi gibi gelsem beni ve ev arkadasimi agirlayip gezdirir misin nyc'de? benim arkadas kalantor biraz, pazartesileri woody allen klarnet caliyomus bi yerde onu izlemek istiyo ben 150 dolar veremicem alakam olmayan biseye, sali sabah falan doneriz biz yani. uyar mi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 o zamana kim öle kim kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ilke ne kiskanc herifsin lan hemen ben triplerine girmissin ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abi benim evim yok ki. ayrica haftaya ben boston civarina gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 İlke sen dışlandın artık ülke sınırları dışına çıktığın için. Yaz vakti havuz başı mangal partisi yapıcam ve seni değil Ezgi'yi davet edicem. Herkesi helikopterle alırım sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 e nerde yasiyon lan sen? haftaya bostona geliyosan buraya gel dicem de haftayadan kastin bu haftasonuysa ben asiri mesgulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ablamda yataklik ediyorum, ev de got kadar. 25indemi ne, bu onumuzdeki haftasonu degilde sonraki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 haa o zaman sana super bi teklifim var genc. 24'u cuma burada ol dogumgunu partim var gece. bizde kalirsin epik bir gece olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ulasim cok sorun yav. reddemeyecegim bir teklif gibi ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 olm kendi topicinizi acin lan parsellemeyin bizimkini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 foto bile koyamiyosunuz olm siz, sizin bulusma koftidenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ya ilke bas git kendıne topic ac hayatının olabilicek en epic bulusmasını kacırmıssın neyin epicinden bahsediyosun sen koyamıcagım resımler var o yuzden anlatılmaz yasanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bir gecede uretilmeyecek kadar paticik memesi yarattik ya. Saygi, Surtunme kuvveti / Dinamo olayi, hadi deli osman, Beni de bekleyin beraber gelelim... ayrica epic one linerlar da cirit atti, ozellikle orcunun "Sen bence hic bir yere oturamazsin" epic bir olaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 O resimler kesinlikle bir şekilde konmalı. Mozaikle falan yani. Orçunun striptizci edasıyla büktüğü beli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kimseyi tanımadığım için gelemedim ama kıskandım valla güzel geçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bi de orcunun kopegi "OOO CADIRI KURMUSSUN YAVRUM" diye sevmesi ise baska bir bombaydi. Dun gece guldugum kadar hic gulmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Xaenin said: İlke sen dışlandın artık ülke sınırları dışına çıktığın için. Yaz vakti havuz başı mangal partisi yapıcam ve seni değil Ezgi'yi davet edicem. Herkesi helikopterle alırım sorun değil.olm dur benim hastaliktan nevrim donmus zaten 21 haziranda orda olmucam 21 aralikta orda olcam en uzun gece bak, hakkini verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar