Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Yan komşumuz, ki ben ona artık dingil diyorum, sabah bahçemizdeki ağacı kesmiş, farkına vardığımda hala kesiyordu, ''ne oluyor lan?'' diye çıktım dışarıya, ''yapraklarını süpüremiyoruz, zaten kış geliyor, hem çok büyüdü'', vb bahaneler ürettiler. Kesme çabasında olduğu son büyük dalı kurtardım. Hayır gidip dövsem ölücek herif, zaten yaşlı, karısı ondan yaşlı. Neyse büyür yine diye fazla dert etmedim. Ama ben yattıktan sonra annem gelmiş, sinirlendirmişler onu da baya, bir de üstüne benden izin aldıklarını söylemişler, annem geldi bana bik bik öttü anlatana kadar söylemediğimi öyle bir şeyi. Sabahtan beri uzun süredir sinirlenmediğim kadar çok sinirlendim sanırım. Ensesine vuramamam da içimde kaldı godoşun. Bir şekilde zarar veremezsem içimde kalıcak. Şikayet edebiliyor muyuz bunları bir yerlere, ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 şikayet etme direk dal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yaşlı adam dövülmez. çelme tak merdivenlerden inerken sakat kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 adamın seri katil olabilme potansiyeli var,karısı da yardımcısıdır,bulasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Kır adamın burnunu uzaklara kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kapısına gazete geliyosa yapraklarına siyanür sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ona gelen faturaları sakla... borç girsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tehdit mektupları bırak posta kutularına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Karısıyla yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Adamla yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 of aynı tiplerden bizdede vardı.alakasız ağaçları kesecem diye tutturan absürd insanlar.çoğunu kurtardık ama kocaman bi incir ağacını mahvettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sayaçlarını boz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Akhlaur said: Adamla yat. mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kapılarının onunu yagla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 eregorn2 said: Akhlaur said: Adamla yat. mantıklı...Meraklı gördüm sizi, numaralarını veriyim istiyorsanız? İstediğim nasıl hadlerini bildiriceğim değil, nereye şikayet edebiliceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ver...gelip dövim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Adresi verirsin demiştim ama...Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ağaç kesilmez, budanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hayvan gibi budarsan kesmisten beter olursun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yok bildiğin kesiyo bazısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Belediye direk? Ama ilgilenmeye bilirler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 greenpeace ye sole gelip kendilerini agaca baglasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bir çuval yaprak topla, adamların kapısının önüne dök (çantaya falan koy ki girerken görmesinler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 adamın adına sosyal gay topluluklarına uyelik formu doldur gonder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 evet aslında email kullanıyorsa emalını bilumum siteye verebilirsin o da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar