elmonster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 slm beyler lvl 32 oldum ve t4 lerden sıra alyorum sadece 1 secenek veryo oda aldorf giremiyorum ona you rank is low diyo neden bole olyo anlamadım bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Valla tam detaylı bilmedigim için yazayım dedim, eger grubunda low level varsa ve join all dersen sıra alamazsın. Gerçi senin bunu hesaba katabilecek biri oldugunu düşünsemde yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ayrıca t4 sırası alabilmek için bir t4 zoneda olmanda gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bu tarz bi sorun var. lvl32 deyken bende giremiyordum. biraz exp aldım quest yaparken tekrardan denedim ve bu sefer girebildim alt dorf que suna. ama çok uzun sürdü sıranın gelmesi. 2 saat falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Karak Eight Peaks'te Altdorf under siege gozuktugu icin, t4 scenario'lara girilemiyordu, hala oyle mi kontrol etmedim. Tek scenario olan Altdorf scenario'su da rank 40 istiyor diye biliyorum. Bu tip bir siege oldugunda insanlar scenario kasmak yerine rvr yapip sehirlerini savunsunlar/saldirsinlar diye ortaya konmus bir sistem olmali, yerinde bir karar oldugunu saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yani lvl32 olunca senaryo olayi bitiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 lvl 32 deyken ilk başta giremedim dediğim gibi. daha sonra quest yaparken bir daha denedim ozaman que ya girdi ama sıra 2 saat sonra geldi. akşam saatlerinde que lar arası zaman dahada azalıyor esasında. 15-20dk falan bekliyorsun ama KEP de şuanda 1 tane scenario var gibi 32-40 arası. en azından lvl33 oldum ve halen 1 tane vardı. neye göre değişiyor orasını bilemiyorum ama başka scenarioların questleri var ama gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bug vardı altdorf a sadece 37-40 lar girebiliyodu hotfixle düzelttiler, ayrıca campaign nerdeyse ona göre oluor senaryoalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar