Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 İTEM LİNKLEME İSTİORUS :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 harita isaretleme addonu lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 said: said: karakterlerin kafasının uzerinde varya bi healtbar. onun boyutunu birazcık büyütme fln gibibişi olabilir. biraz belirginlik. kendi ui editorun içinde olabilir. baktın mı oraya ? Noldu bu iş acaba, UI editörde yok ama bir yolunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Şöyle bir addon lazım: Scenario gelince gürültülü bir ses çıkaracak ve bu işi Warhammer penceresi önde değilken de yapacak. Şahane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 arcane said: Şöyle bir addon lazım: Scenario gelince gürültülü bir ses çıkaracak ve bu işi Warhammer penceresi önde değilken de yapacak. Şahane olurdu.harika olurdu harbiden :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Colorful'u curse'e ekledim. Herhangi bir pencerenin rengini de değiştirebiliyor artık. Ayrıntılar curse'de yazıyor. Colorful İsteklerinize de bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Dworgian said: İTEM LİNKLEME İSTİORUS :D şimdiki patch de yada önümüzdeki patchde gelcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Baggio'nun söylediği ilginç. Ona biraz daha göz atıcam. arcane said: Şöyle bir addon lazım: Scenario gelince gürültülü bir ses çıkaracak ve bu işi Warhammer penceresi önde değilken de yapacak. Şahane olurdu. Scenario gelince gürültülü bir ses çıkarmak mümkündür muhtemelen. Ama Warhammer penceresi önde değilken yapılabileceğini sanmıyorum. WoW'da seslerin pencere önde değilken de çalması ayarlanabiliyordu özelliklerden. Sonradan eklenmişti hatta. Warhammer da böyle bir şey desteklemedikçe addon ile böyle bir şey sağlanamaz bence. Ancak addon dışında bir de third party program yükleyerek yapılabilir ama pek istenen bir şey değil. Ben oyun içinden Winamp yönetebileceğiniz bir addon planlamıştım ilk önce. Ama hem addon hem de Winamp plug-in yüklemek gerekecek diye pek de devam ettirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 WAR'a da mutlaka eklerler. Gerçi WoW'a bayağı bir geç gelmişti hmm. Pencere odakta değilken ses çıkaramasa da olur. İçeri içeçecek almaya gidiyorsun veya 2 dakika birşeye bakıyorsun gidiyor scenario. Winamp'i boşver, millete plug-in yüklettirmenin zorluğundan değil de full screen windowed oynayınca winamp'e geçişin kolay ve sorunsuz olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Varmış öyle bir addon zaten: BattleCry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Hem de bayağıdır varmış, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Karaktere göre addonları kullan veya kullanma diyemiyoruz değilmi? ,Bi addon yukledin mi o serverdaki bütün charlar aynı addonu yukluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 addon nereye yapılıodu? hangi klasöre koyuluodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Oyunun bulunduğu ana klasörün içerisinde interface>Addons un içine yapılıyor. Ama bazı addonların çalışabilmesi için, bazı developer addonları yüklenmeli (Libslash gibi). Kullanmak istediğin addonun sayfasında, hangi addonunda olması gerektiği gösterir. Genelde tüm addonlar LIBSLASH istiyor. Zaman/hesap ile alakalı addonlarda başka bir addonu istiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalender Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 WE nin kullandığı "shadow prowler"ın delayı bittiğinde uyaracak bir add on güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Oyunun içinde msn açma addonu mümkün mü ya?feci lazım aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 kalender aura isimli addonun istediğin şeyi yapabiliyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 PQ'larda influence puaninin bara olarak degil de sayisal olarak gosterilmesi seklinde bisey olsun isterdim ben. kac tane adam kesecegimi gormek icin tome of knowledge'i acmaya useniyorum :) Bilemiyorum bu add-on olayi ne kadar kapsamli ama guzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Waaagh Bar'ın INF göstergesi sayısal olarak gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 arcane said: Şöyle bir addon lazım: Scenario gelince gürültülü bir ses çıkaracak ve bu işi Warhammer penceresi önde değilken de yapacak. Şahane olurdu. ahahaha :D türklerden mucit çıksa çok şahane şeyler yapacak güzel fikirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar