Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Addon fikirleriniz ve istekleriniz alınır

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Baggio'nun söylediği ilginç. Ona biraz daha göz atıcam.

arcane said:
Şöyle bir addon lazım:

Scenario gelince gürültülü bir ses çıkaracak ve bu işi Warhammer penceresi önde değilken de yapacak.

Şahane olurdu.

Scenario gelince gürültülü bir ses çıkarmak mümkündür muhtemelen. Ama Warhammer penceresi önde değilken yapılabileceğini sanmıyorum.

WoW'da seslerin pencere önde değilken de çalması ayarlanabiliyordu özelliklerden. Sonradan eklenmişti hatta. Warhammer da böyle bir şey desteklemedikçe addon ile böyle bir şey sağlanamaz bence.

Ancak addon dışında bir de third party program yükleyerek yapılabilir ama pek istenen bir şey değil. Ben oyun içinden Winamp yönetebileceğiniz bir addon planlamıştım ilk önce. Ama hem addon hem de Winamp plug-in yüklemek gerekecek diye pek de devam ettirmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

WAR'a da mutlaka eklerler. Gerçi WoW'a bayağı bir geç gelmişti hmm.

Pencere odakta değilken ses çıkaramasa da olur. İçeri içeçecek almaya gidiyorsun veya 2 dakika birşeye bakıyorsun gidiyor scenario.

Winamp'i boşver, millete plug-in yüklettirmenin zorluğundan değil de full screen windowed oynayınca winamp'e geçişin kolay ve sorunsuz olduğundan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Oyunun bulunduğu ana klasörün içerisinde interface>Addons un içine yapılıyor.
Ama bazı addonların çalışabilmesi için, bazı developer addonları yüklenmeli (Libslash gibi). Kullanmak istediğin addonun sayfasında, hangi addonunda olması gerektiği gösterir.

Genelde tüm addonlar LIBSLASH istiyor. Zaman/hesap ile alakalı addonlarda başka bir addonu istiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...