Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Arkadaşım kişisel iletisine böyle birşey yazmış. Kendisine soramadım, birşey anlayan pati çıkar diye topik açayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 erkekmi kızmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 durmaz insan hayvan olunca ama ordaki C de büyük ihtimal bi isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 senın nıckın mıydı orhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Kız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yok lahn benimki adamın biri işte duruyo orda görmüyomusun olm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuya konsantre olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 adamınbiri said: durmaz insan hayvan olunca ama ordaki C de büyük ihtimal bi isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 birine kızmış olabilir... c de büyük bi ihtimal biri... d.i. hyvn a katılıom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben de bi tane s.a.o olan birisi vardı kişisel iletisi sonra öğrendik ki son aşkım olacaksın mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 dün ittin cücük hayvan oğlu sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 dun iyiydi canim hayvansın oh olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sigisMoNd said: dun iyiydi canim hayvansın oh olabilir mi acaba lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben açıklamasını yapayım, yaşı 10-30 arası değişen zeka gelişimini tamamlayamamış bir takım dişiler, ilgi kaynağı olmak için ya birbirlerine isim takarlar ya da böyle dünyanın en boş anlamını içeren hatta anlam içermeyen kısaltmaları ilgi ve dikkat çekmek için msn facebook ve türevi ortamlarda isimlerinin yanına yapıştırırlar. buradaki tek amaç, millet merak etsin, sorsun bana bu nedir diye, ben de ona "o x ile aramızda özel, sen anlamazsın, boşver" gibi cevaplar vereyim ki daha çok meraklansınlar, daha gizemli olayım, daha çok ilgi çekeyim, ilgi tanrıçası olayımdır. ilgi tanrıçası olmak çoğu hanım kızımızın kanında bulunduğu gibi, çoğunlukla antin kuntin facebook profilleri ve/veya msn iletileri olarak karşımıza çıkabilmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 3 sene arkadaşın telefonunda T.T.T.O.R.S.S yazıyodu ve 3 sene ne olduğunu söylemedi ve öyle bi inatlaşıyor du ki.4. sene öğrenebildik. Ama bende hemen söylemiyicem.Biraz tahmin alayım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 said: buradaki tek amaç, millet merak etsin, sorsun bana bu nedir diye, ben de ona "o x ile aramızda özel, sen anlamazsın, boşver" gibi cevaplar vereyim ki daha çok meraklansınlar, daha gizemli olayım, daha çok ilgi çekeyim, ilgi tanrıçası olayımdır. lol var bu insan onayladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sigisMoNd said: dun iyiydi canim hayvansın oh olabilir mi acaba oha süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 la_bombonera said: ben açıklamasını yapayım, yaşı 10-30 arası değişen zeka gelişimini tamamlayamamış bir takım dişiler, ilgi kaynağı olmak için ya birbirlerine isim takarlar ya da böyle dünyanın en boş anlamını içeren hatta anlam içermeyen kısaltmaları ilgi ve dikkat çekmek için msn facebook ve türevi ortamlarda isimlerinin yanına yapıştırırlar. buradaki tek amaç, millet merak etsin, sorsun bana bu nedir diye, ben de ona "o x ile aramızda özel, sen anlamazsın, boşver" gibi cevaplar vereyim ki daha çok meraklansınlar, daha gizemli olayım, daha çok ilgi çekeyim, ilgi tanrıçası olayımdır. ilgi tanrıçası olmak çoğu hanım kızımızın kanında bulunduğu gibi, çoğunlukla antin kuntin facebook profilleri ve/veya msn iletileri olarak karşımıza çıkabilmektedir. crit. adam ilmek ilmek kendi dokumuş hatun beynini mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar