Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede İlk - Teröristler Aktütün Baskınını An ve An Kaydetmişler !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalniz bu nasil karakoldur, heryerden saldiriya acik, 3 yerden kusatmislar yagdiriyorlar, orda nasil savunsun askerler kendilerini. Bolge resmen "gelde saldir" diyor. Baska yer bulmalari lazim, orda us olmasi lazim ki yaklasamasinlar bile.
Mesaj tarihi:
yav böle iş olmaz arkadaş
ampul gibi koymuslar karakolu oraya
gel beni vur diyor resmen

kuzey ırak BBG evi gibiydi hani?
adamlar eşşekler üzerinde gelmişler dibimize kadar
Mesaj tarihi:
istihbarat öyle "dağda geziyodum 300 kişi gördüm dur bizim komutanı cepten bi ariyim" diye olmaz ki.

yok abi yok bizi faşizm kurtarır anca bu beladan, soykırım gerek. insanlıktan çıkardı beni ibnetorlar.
Mesaj tarihi:
slickers said:
anlık istihbarat servisimiz var ama abi amerikada haklı koca dağda 300 kişiyi nasıl görsünler de istihbarat versinler

termik kamera amerikada var
o zaman akla 2 soru geliyor,

1- Bizde neden kullanılmıyor?
2- Amerikanın bunu düzenlemediği ne malum?

3- Bence amerika hiçbir zaman haklı deildir.
Mesaj tarihi:
Snefru said:
Bence doğru diyorsun fakat sebebi ne olabilir bunun?

Avrupadan dahada uzaklaşıp özellikle harekat izni gibi konular yüzünden Amerikanın eline dahada düşecek olmamız,
Aktif kürt sorununun, terörün vs. devam etmesi. Bu yüzden hala yerimizde saymamız birçok konuda,
Memlekette daha çok ve daha çok huzursuzluk,
Kürtleri, özellikle Barzaniyi daha güçlü kılmak,

...gibi bir ton daha sebep sayılabilir.

Ama bence tek bir sebep var;

Kuzey Iraktaki sadece ilan edilmesi kalmış Kürt devletini tanımamız, onlarla masaya oturmamız.
Mesaj tarihi:
bu karakolda termal kamera var, fakat ilk saldırıda termal kamera mevizisindeki asker hedef alınıp vuruluyor. kamera kullanılamıyor savunma sırasında, ancak destek geldiğinde kullanılabiliyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...