DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Artık kullanmadığım için satıyorum, her parçası çok temizdir ve orjinaldir (kollar orjinal değil sadece). Optik gözü de yenidir, 1 yıl olmadı daha alalı aleti zaten. Yanında 4 adet gümüş dvd li oyun vereceğim ki çok para saydım bunlara. İsterseniz kendi çektiğim oyunları da yollarım. - Playstation 2 - İki adet Kontorland kol (dandik olanlarından değil) - God of War 2, Gran Turismo 4, Devil May Cry 3 ve Midnight Club 3 Dub Edition oyunları gümüş arkalı baskılı dvdleri hediyedir - Ayrıca Resident Evil 4, Pes 2008, Splinter Cell 3 ve God of War oyunları normal dvdde mevcut isteyene beraber gönderirim. Toplam fiyat 200 ytl düşünüyorum. İzmir içi elden teslim yaparım, şehir dışında 7-8 lira civarı bir kargosu olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 valla talibim hea uzun süredir düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 chip takılı tabii ki tamamen sorunsuz her şey dahil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 190 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 eklemeyi unutmuşum, 8mb memory card da var yanında, orjinal sony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalorifer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bu sony orjinal degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 talibim ben msn'den bişiler yaz bana bi ara konuşalım evler de yakın zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 satılmıştır, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sattığım adam paraya sıkıştı :/ tekrar 190 liradan satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Befounder'a satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 tamam teslim aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar