Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GA REİ Zero (The Enchained Spiritual Beast)


Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

http://i36.tinypic.com/2v0esls.jpg

Plot Summary:
The Japanese Ministry of Defense has an anti-paranormal special forces group called the Supernatural Disaster Prevention Agency. They are the ones responsible to protect Japanese soil and its people from supernatural and paranormal events. However, things didn't go so well in one of their missions...(animenewsnetworkden alıntıdır.)


Bu anime de ilk bölümüyle gözüme giren yeni animelerden.Mangasını okumadım ama animeden tamamen farklı olduğunu duydum.İzlerken ilk dikatimi çeken aksiyon-gerilim sahneleri ile müziklerin inanılmaz güzel uyumu oldu.Motorlu hatunun göze çok hoş gelen animasyonları gaz müzikle birleşince beni ekrana kitledi.
Olumsuz yönlerine göz atacak olursan hikaye inanılmaz klişe
(bir Tokyo Majin Gakuen Kenpucho To vardı ona ne oldu:) )
ve hayalet(?) zombi ve (hayalet ve aynı zamanda dötünden alev saçan)dinazoru beğenmedim.Gerçi bu o kadar canımı sıkmadı çünkü D.graymande başladığında akumalar top top balondu.Sonra toparladı kendini.

Son olarak diğer bölümler ne getirir ne götürür bilmiyorum.Çünkü mangasının bleach çakması olduğu konuşuluyor ama animenin ilk bölümünün mutlaka aksiyon sevenler tarafından izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.İlk bölümü izleyin ulan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WTF? Harbi yani ne oluyor? Ben izliyorumda bişeymi anlamıyorum yoksa bunlar saçmalıyormu?


Her bölüm 1 team yok edecekler sanırım. Öldüreceksen, 1 bölümden fazla dayanmayacaksa ne diye süper karakterler yaparsınız ki? Biraz daha ezik karakterler yapında esas oğlanı/kızı gördüğümüzde tanıyalım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim tahminim dizi geriyo doğru gidecek herkes işlencek bikaç bölümde sonra 3-5 bölümde son kısmı gösterip bitecek.
Ancak öyle mantıklı geliyor.
/Eh tahminimde az çok haklı çıkıcam gibi ama 10 yaşında bile olmayan kızı göreve götürmek ve superiorlarınında buna onay verim kızın elinde über kılıç tutuşturmaları ayrı bir mallık olmuş (:P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...