Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 http://i36.tinypic.com/2v0esls.jpg Plot Summary: The Japanese Ministry of Defense has an anti-paranormal special forces group called the Supernatural Disaster Prevention Agency. They are the ones responsible to protect Japanese soil and its people from supernatural and paranormal events. However, things didn't go so well in one of their missions...(animenewsnetworkden alıntıdır.) Bu anime de ilk bölümüyle gözüme giren yeni animelerden.Mangasını okumadım ama animeden tamamen farklı olduğunu duydum.İzlerken ilk dikatimi çeken aksiyon-gerilim sahneleri ile müziklerin inanılmaz güzel uyumu oldu.Motorlu hatunun göze çok hoş gelen animasyonları gaz müzikle birleşince beni ekrana kitledi. Olumsuz yönlerine göz atacak olursan hikaye inanılmaz klişe (bir Tokyo Majin Gakuen Kenpucho To vardı ona ne oldu:) ) ve hayalet(?) zombi ve (hayalet ve aynı zamanda dötünden alev saçan)dinazoru beğenmedim.Gerçi bu o kadar canımı sıkmadı çünkü D.graymande başladığında akumalar top top balondu.Sonra toparladı kendini. Son olarak diğer bölümler ne getirir ne götürür bilmiyorum.Çünkü mangasının bleach çakması olduğu konuşuluyor ama animenin ilk bölümünün mutlaka aksiyon sevenler tarafından izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.İlk bölümü izleyin ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ilk bölümden sonra ne oldu diye küfür etmek serbesttir. 2. bölümü merakla bekliyorum nasıl bağlamışlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Hahah ilk bölümden sonra küfürden çok.Hööö nöluyor diyerekten geri alıp bir daha baktım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sonunda kaldım oyle trene bakar gibi çat diye kestiler boyle işmi olur yaw tam esas oglan ile esas kızı bulmustum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Süper lan!!111 hoşuma gitti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Tam da canım şöyle akşon birşey istiyordu. İlk bölüm hoşuma gitti. Umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 WTF? Harbi yani ne oluyor? Ben izliyorumda bişeymi anlamıyorum yoksa bunlar saçmalıyormu? Her bölüm 1 team yok edecekler sanırım. Öldüreceksen, 1 bölümden fazla dayanmayacaksa ne diye süper karakterler yaparsınız ki? Biraz daha ezik karakterler yapında esas oğlanı/kızı gördüğümüzde tanıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Episode 2 msduhafsasf bune lan ? şeker kız candy de gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 lololol episode 2 Neler oldu lan gene.Anime, resident evil-bleach arası gitti geldi(:P).Şimdi esas oğlan daha girmedi ortama sanırım.Ama esas kız gg.Haftaya 4-5 kişi daha ölür.Execute order 66 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mangayı 4-5 chapter okudum.Animenin zaman dilimi; neyin ne olduğu az biraz kafamda canladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Uncensored çıktı ilk bölüm. Çekiyorum bakalım. http://www.datorrents.com/download/40377-ga-rei-zero-01-lq-uncensored-bonus-h264-848x480-aero-mkv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yok bu dizi akıllara zarar... yok yok... 3 bölümü nasıl bekleyecez şimdi... of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Dövüşlerden nefret ettim yaratıcı olcaz diye saçmalamışlar biri 2 bavulla girişir biri motorlar teakwondo yapar katana kullanan okullu kızlara zaten natural enemyim peh...Zaten başkada söylencek bişi yok konu falan bakalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 2 bölümündede en çok gösterilen karektere ahanda ana karakter bu diyorum ve hepsinde dizinin sonunda ölmüş oluyorlar.Bayağa ilginç işleniyor konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 3. bölüm çok açıklayıcı oldu ama çok sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Benim tahminim dizi geriyo doğru gidecek herkes işlencek bikaç bölümde sonra 3-5 bölümde son kısmı gösterip bitecek. Ancak öyle mantıklı geliyor. /Eh tahminimde az çok haklı çıkıcam gibi ama 10 yaşında bile olmayan kızı göreve götürmek ve superiorlarınında buna onay verim kızın elinde über kılıç tutuşturmaları ayrı bir mallık olmuş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 indirdigim versiyonlar sublanmamış çıktı. elinde ga rei zero'nun 1 ve 3. bölümlerinin subları olan atarsa sevinirim. bi an önce başlamak istioyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hangi fansub i tercih ediyorsunuz ? aero, smi mi animeyoshi mi ? karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 indirdigim versiyonlar aeronun. fakat sublanmamış. .sub veya .srt dosyaları varsa upload ederseniz sevnirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Aero fansub grubu. O videolar aeronun ise sublanmamış olma ihtimalleri yok. Büyük ihtimalle sende softsub desteği sağlayan kodek yoktur. CCCP kur, düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 3 bölüm indirdim. 1 ve 3'ün altyazıları yok. 2de ise var. sorun bende değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 torrentten indirdim. ama hepsinde Ga-rei_Zero_-_[h264][Aero] yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bende sMi ve Aero mevcut hepsinde sub var. MKV den dolayı sorun olabilir. Sub titles on yapmayı falan dene gerçi default açık olması lazım. MPC kullanıyorum bişey değiştirmez gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bende de aerodan takip ediyorum. Hiçbir bölümde sub sorunu yok. CCCP yükle geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Aspirin yut geçer gibi olmuş lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar