Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 böyle sıkışıyorsun, 2-3 saat bekliyorsun ya. üstüne tuvalete gidip işeyince öyle bir rahatlama geliyor ki. müthiş bir zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 2 3 saat tuttummu ben unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Sırf onun için tutuyorum ben de..sık sık gidince tadı kaçıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ben bi tutuyorum bidaha bırakmıyorum tuttukça tutasım geliyor annem babam bağırta çagırta tuvalete sokuyolar beni bana kalsa hiç işemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 alırsınız böbrekleri elinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 anal karakterlersiniz siz. cocuklar 1-3 yas arasında yasar bu donemi. tuvalete gitmemek onlara bi haz verirken tuvalet terbiyesi vermeye calisan aileyle catısırlar. haz, dürtü- super ego olaylari netlesir bu sırada. gibi gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Selam, prostat ama, bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 1.15 işeme rekorum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 nirvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Spidee said: Selam, prostat ama, bb. yahu bide şey vardır.hani yolculuktan dönersin yada işten eve gelirken veya dışarı çıkmışsındır tam eve 300-400 m kala bi sıkışırsın ya offf ne kötüdür o.eve bir an önce yetişim dersin.koşarak merdivenleri falan çıkarsın.evdekilere slm vermeden direk lavaboya koşarsın.. sonra foşşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesane full idrar doluyken ereksiyon olmakta çok fena bir durum lan, hatta en kötü durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Llama said: 2 3 saat tuttummu ben unutuyorum sen unutursun ama o seni unutamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Çokakıllıadam said: Mesane full idrar doluyken ereksiyon olmakta çok fena bir durum lan, hatta en kötü durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bunu hakettiniz dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 puahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 O sabah ereksyonundan kurtulmanın yolunu biliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bol ve büyük tşörtle uyumak her derde deva lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 iyi oldu lan çişim vardı bayadır daha da tutucam öyle gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 o diil de ben iki elimide bırakabiliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 50 yasindan sonra sevisemeyeceksiniz arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Gece kalkıp tuvalete gidince sabahleyin olmuo ya olay. Tuvaletin gelmesiyle orantılı sanırım . ben öyle bi tespit yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kadinlarda idrar torbasinin doldukca, erkeklerde ise idrar torbasinin bosaltimi sirasinda cinsel haz olayi oluyor aslinda. belki yeteri kadar dolmazsa vucut bundan is cikmaz diyip beklentileri artirmiyodur ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar