Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fail vol 5.80

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

bende alopaket 120 vardı. 240 dk lık bi hakkım vardı. o da dk sı 7.5 kuruşa konuşuyodum. aylık ücreti 18 ytl artı vergiler vs idi. derken ben çok konuşmuşum meersem, ve paketi aşmışım.. aştıktan sonra dk başına soygun tarifesi işliyomuş. tabi ben bunu fatura gelince öğrendim. trcell müşteri hizmetlerini aradım. 4 ayrı yetkiliyle görüştüm. hepsi tutarı görünce "yurt dışımı aradınız" dedi. ben de hayır sadece trcell aradım dedim. eminmisiniz diyo. salak ekranda görmüyomusund abana soruosun... benim avea trcell ve vodafon faturalı 3 hattım var. niye trcellden diğer operatör ariim. neyse sonuçta 1300 dk kadar bir konuşma yaptıım ortaya çıkıyo. ve bedeli yarım milyar. aveada 1300 dk yı 32 ytl ile ücretlendiriolar. düşünün artık :(
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda turkcell kadar tüketici düşmanı bir firma görmedim.40 yılda 1 200 kontor um var adamlar direk sms çekiyor sevdiklerinizle kontor paylaşın diye ondan önce de bişibişi yazın bimmemkaça yollayın 150 kontor yükleyin şu kadar saat bedava konuşun dediler dediklerini yaptım sonra tarifeye geçmek için şunuşunu yazın 150 kontor yükleyin dedi tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben telefonla fazla konuşmam faturam 50 YTL'yi nadiren geçer. Bikez beni aradılar bunlar dediler şöyle bi paket var sizin kullanım tarzınıza uygun faturanız daha az gelecek ister misiniz? İstemem dedim. Bir aylık deneyebilirsiniz daha sonra otomatik iptal olur dediler, çok ısrar edince iyi hadi bi ay deneyelim dedim. O ay sonunda faturam daha yüksek gelmişti. Böyle bir şirket işte Turkcell.

Başka operatöre gitmeyi düşünmüyorum ama kontrollü konuşmak gerekli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...