JD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Hayatımdan şüphe ettiğim şu günlerde pek bi düşünceliyim.3 sene sonra okul biticek ve hayat başlıyıcak tam anlamıyla ama ben hazırmıyım ? geleceğe dair bişey yapmıyorum sanırım bütün gün gitar çalıyorum . 1 sene öncesine kadar ooo müzikle nolursa olur batarız çıkarız dert değil maksat zevkli yaşam derken biraz daha gerçekçi bakınca olayların o kadar da basit yorumlanmadığını gördüm.6 senedir gitar çalıyorum ve hayatımda hiçbişeye bu kadar zaman ayırmadım önem vermedim . Hayalim gibi bir şey ama geleceği ne kadar parlak . önümde ailemden harçlık alarak geçinebileceğim 3 senem daha var sanırım gerçi bu sene sınıfta kaldım 2 yi tekrar okuorm ama bakalım üni kaç senede biticek.ortalama 3 senede biter diye düşünyorum.Bu 3 senede yapıcaklarım çok önemli ve bunu nasıl değerlendirmem gerektiğine karar veremiorm .ilgilendiğim ve yapabiliceğim 2 şey var ya müzik yada internet. internet derkende ne biliyim web tasarım olur bi site yaparsın ordan parayı kırarsın fln olur .Yani benim hayatta zevk alarak yapıcağım 2 iş var.Müzikte internetten daha bilgiliyim daha çok geçmişim var ama müziğnde kendince baya zorlukları var.Karar veremiyorum hayatımı hangi yönde ilerletmeliyim.Karar veremedikçe mutsuz ve karamsar oluyorum.Of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kendini iki alanda kısıtlama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Zevk almıyıcağım bişeyi yapamamki . Son 5-6 senedir bunu özellikle düşündüm nelerden zevk alırım diye sadece bunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hayat senin hayatın verdigin tum kararların olumlu/olumsuz yanlarını sen yasicaksın,kendi ne istedigini bilmeme durumu soz konusu su an sanırım sende,kararsızlık dedigin gibi,bu cografya da cok az insan zevk aldıgı işi yaparak para kazanıyo boyle bi realite var fakat kendini referans alıp verecegin her turlu radikal karara baskalarının saygı duyması gerek müzik le profesyonel iş hayatını birlikte goturmek cok zor olmamalı,tabiki zor olucak ama imkansız degil,hayatını 2 bölüme ayırabilirsin meslegin ve müzik,her seyi bunun uzerine inşa edebilirsin ama baska ihtiyaclara boş yer kalmaz ornegin evlilik cocuk sorumlulugu gibi,demek istedigim hayatındaki baska degerlerden fedakarlık yapıp meslegin ve müzigi yine bir arada goturebilirsin,sozun ozu ne olacagı varsa o olur zaten cok kasma icinde muzik askı gercekten varsa istesen de bırakamazsın olacagına varır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 zaten bırakamıyorum müziği ya çünkü hayalim bu . umutsuzluğa düştüğüm an kız arkadaşım bırakmana izin vermem müziği cart curt deyip bana moral veriyo güzel oluyor . Da bilmiyorum hani şimdi şu var dediğim gibi 3 senemi neye nasıl ayırmam gerektiğinede karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 oturup gelecegi dusunursen ister istemez kurarsın kafanda,bence 3 sene yi dusunmektense haftalık plan yap,gunumun su saatlerini muzige ayırıcam diger kalan zamanlarımı da meslegimle ilgili kendimi gelistirmeye ayırıcam de,kendini programla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 karar vermeye calısarak geciricein surede harekete gec mesela? biyerden basla devamı gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 nutella yerim sanırım haklısın . bu aralar tek yaptığım gitar çalışmak çünkü kendimi bi ona kaptırmıştım gerçekler sonradan kafama dank etti bundan karamsarlığa düştüm.Bi plan program çıkariyim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 cok fazla idealizmde depresyonu getirir teraziyi iyi ayarlamak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Elbette kararı sen vericeksin ama bence okulunu okumanda fayda var.Çünkü diploma herşey.Ama sen yine ikisini bir arada götürebilirim diyosan eğer yapmaya çalış,ama dediğim gibi ne yap ne et okulunu bitir.Hatta okurken bar-cafe gibi yerlerde de boş zamanlarında gidip çalıp para kazanabilirsin. Bir de şu açıdan bakabilirsin(okuduğun bölümü bilmediğimden sallıyorum bi tane).Senden daha iyi çalan ve daha az para isteyen birisi işini elinden alabilir,fakat seninle aynı diplomayı alan birinin böyle bişeyi yapması ne kadar mümkün olabilir? Bende basketbol oynarken nba e falan gidicem diye hevesle başlamıştım ama biraz oturup düşündükten sonra basketbolun hayatımın geri kalanında olmamasının daha iyi olucağına karar verdim.Gerçi ciddi teklifler de almıştım ama böylesinin daha iyi olucağına karar verdim. Bence sende güzelce bi düşün,müziğe gidersen ne yaparsın okulu bitirirsen ne yaparsın.Hayat senin hayatın ve Decision is yours,make your choice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hayallerin olması cok guzel ama ayakların da yere bassın biraz,tamamen rest cekme bu dunyaya bi anlasmaya var onla masaya otur pazarlık yap,geceleri gitar cal alkol al sabah olunca yeniden insanların arasına dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 İnsanın hayallerinden vazgeçmesi , vazgeçmek zorunda olması ne kadar acımasız birşeydir . Zamanı değil sanırım 80 lerin ortası 90 ların başında olsak dünyaya rest çekmek daha kolay olurdu heralde. Bir de yaşadığımız ülke bunu böyle yapıyor sanırım . Off of gerçek dünyaya geri dönme vakti ha . Rockstarlık hayallerine elveda olsa olsa 2-3 barda çıkarım heralde :D . şaka bi yana gerçekten hayaller bambaşka ya hayallerine ulaşabilen insanları kıskanıyorum . Kimbilir nelerden fedakarlık etmişlerdir . Ama sanırım ben bu kadar fedakarlık yapamam sorumluluklarım var ve daha da artıkcak bunlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Öncelikle biraz okumadan yorum yapmak olucak ama universitede hangi bölümü , niye okuyorsun , ailenin etkisi varmı bunun üzerinde , ilerde bu mesleği yapmayı düşünüyormusun ? yaparsan bu meslekte mutlu ve başarılı olucağına inanıyormusun ? bu soruları bilmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 işletme okuyorum . benle yakından uzaktan alakası yok bu bölümün . babam yöneticidir genleden gelir , öss de puanı düşük , açıkta kalmiyim , 4 yıllık diploma diplomadır diye girdim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Abi yazdıkların yetiyo zaten , sen kendi cevabını kendin vermişsin , bende işletme okuma fln böle gazı vardı bir aralar , sonra düşündüm lan dedim :D ben öle masa başında , takım elbise bilmemne yapabilcek bi adam değilim dedim , tabi daha lise yi bitirmedim fakat kararımı verdim , şuan tek istediğim Amerikada Spor Akademisi olarak Sports Management okumak , spor yöneticiliği , ha bu işten kendimi geliştirirsem çok başarı olucağıma inanıyorum ama şöle bişi de istediğin işi yap ama az para kazansan bile o yaptığın işten zevk alıcaksın çünkü sevdiğin şey için çabalıyorsun , yani keşke zamanında böle gitar çalmayı seviyorken , konservatuara gitseydin ne bilim , ilerde pişman olmassın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 konservatuar fln çok kasış ya düşündüm o işleri . Modern müzik akademisi var paralı bi 8 milyar . dedim lan 8 milyara ben hayvan gibi bi gitar bide eşşek gibi amfi alırım para gene artar üzerine ne kitap dvd vcd ne gerekiosa alır öğrenirim dedim ki hani zaten yeni başlayan bi adam değilim gitara . gereksiz geldi . metalci adam asidir öle özel eğitimmiş bilmemneymiş teeers :D şaka bi yana yani hani bilmiyorum ya müzik öle bi yanımda hep kalır naparsam yapiyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 müziğe hobi olarak bakıyorsan doğaldır tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bence şuan kararsızlık ve karamsarlık yaşamak için erken. okulunu bitiriceksin ve mantıklı olarak bitirdiğin bölümle ilgili bir işe gireceksin. sağlam olan önce arkanı sağlama alıp ardından hayatına yön vermendir. sev sevme bi iş yapıo geçinio olacaksın yani arkan sağlam. ondan sonra zaten hayata bakış açının da olgunlaşmasıyla belki işini sevmeye başlayacaksın belki riskler alıp başka işlere geçeceksin. ya da müzikle bir yerlere gelmeye çalışacaksın. ama sen de biliyorsundur ki müzikle bir yere gelmek kolay değil. bu yüzden karamsarlığı bırak diplomanı almaya bak derim zaten hayatın bir şekilde yönünü bulacak şuan yapacağın tek şey seni üzmek olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar