asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dün açıktı işte bi yarım saat kırkbeş dakika sanırım. ama pek bişi anlamadık biz de oynadığımızdan. çok kasıyordu. adım atamıyordun. pekaziz de oynadı bizden de alışana kadar takıldı baktı çok kasış çıktı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Abi ben robotu bizim kontrol ettiğimizi anlayana kadar 3 kere öldüm sonra da sunucular kapandı. Öyle slowmo film izliyor gibi bakıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 pekaziz birşey kazandıramamış o zaman klana =) edit:heh kendi de demiş zaten. öf açılsa da baksak be neymiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Abi bu kadar dandik site görmedim ya .login oldum üyelik formu çıkardı doğum günü okul cart curt die. en üstten başladım yapmaya şehire geldim seçtim başka bişeyi tıklayamaz oldum.nereyi tıklarsam tıkliim şehir listesini kapatmamış gibi şehirleri seçiodu. bende kapadım açtım en alttan başladım formu doldurmaya dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 2-3 kere denedim ben formu doldurmak için devamlı takılıyor bir yerde. Harbiden dandik ötesi site. Gelin microsoftun tavlasını yonayalım, daha zevkli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Tek bende yapmıyormuş bu kıllıkları en azından, Asteroth ile MSN'de konuşurken oynamaya çalışıyordum "Bende hızlı, takılmıyor, tıkanmıyor" falan diyordu, browserlarıma bok atıyordum ben de. Ne yetersiz bir sitedir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bende klan ıcın request gonderdim bakın plz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ne hayallerim vardı halbuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Biraz düzeltirlerse belki oynanabilir de, çok da eğlenceli bir şeye benzemiyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Şu anda Spidee genel sıralamada 10. ben de 4. imişim ehuehue şu arena açılmicak sanırım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Normaldir, dün ben arenaya girdiğimde toplam 3 kişi vardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 klana girmek için şeyedemiyorum. tıklanmıyor yahu. edit : hallettim başvurdum. onaylayın beni plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Evet, arada butonlar falan sıçıyor. Refreshlemen gerekiyor, o zaman da en baştan yüklüyor her şeyi, kıl işte site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 JD said: Abi bu kadar dandik site görmedim ya .login oldum üyelik formu çıkardı doğum günü okul cart curt die. en üstten başladım yapmaya şehire geldim seçtim başka bişeyi tıklayamaz oldum.nereyi tıklarsam tıkliim şehir listesini kapatmamış gibi şehirleri seçiodu. bende kapadım açtım en alttan başladım formu doldurmaya dsfnerde abi bu?bende çıkmadı öyle birşey kişisel bilgileri güncellemeye basınca da çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 logın olunca cıktı bende doldurmaya en alttan baslayın yoksa paso takılıyor bu arada oyunu fecıı merak edıyorum bı oynasam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 allah allah çıkmadı bende,çıkmıyor da halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Valla bana da çıktı, doğum gününü seçinde bok oluyor bütün menü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bi de madem öyle bir form var sağda kişisel bilgilerim diye menü yapıp içine sadece şifre değiştirme koymak ne mantıkla yapılır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Yeni yeni yapıyorlar her şeyi zaten galiba, ufak ufak düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 aralıkta bitecekmiş,o zamana bitirirler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 acılmıs arenalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Oynanabiliyor mu peki? Yoksa sapık gibi lag mi var gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 daha hızlı eskisinden ama yine kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 beni klana alın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kasıyo ya nereye ateş ettiğimi göremeden ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar