chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 nasıl nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ahah torpil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 chesterfield said: ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ehehe, annem bulmuş tam bu konuyu okurken elime verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 . ! ile biten cümle bende farklı bir hava bıraktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 biz lisede o kartların sahtesini yapıyorduk renkli fotokopi ile fdssfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Hatırlamıyorum pek ama gördüğüm kadarı ile benmkide sahte sayılır, kendi el yazım var ve müdürn imzası yok. yapmışım demekki bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 asfsdafsadf koptum burda ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 renklerde cinsiyet ayrımı yapılmazsa anarsist olur dagda yasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Çok çirkin bi tasarım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Oha çok dandik olmuş. Eskisi harbi daha iyiydi. Bu ne abi? Şeye benziyo, hani böyle aslında kimlik basmaya gerek olmayan ama hava olsun diye kimlik basan üye olduğumuz kuruluşlar vardır ya, idareten hava olsun diye sallama karton bişi yaparlar, ona benziyo. Bir örneğini koyacam bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 boyutları ne acaba kredi kartı boyutundaysa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hoba öğle tatilinde dışarı çıkabileninden alıcam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 abi daha pilot zaten. henüz güvenlik vs testleri bile sonuçlanmamış. tasarım en son iş, bu idareten konmuş bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 PUHAUHAUHA O NASI Bİ SIFAT AHAHAHA edik: bi önceki sayfaya baktığımda ediz isimli arkadaşımızın bi poz resmini vermişler sakın yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim ben ilk sayfada kimlik üzerindeki şahsiyetin modelinden bahsetmekteyim. saygılarımla arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mirluin said: hoba öğle tatilinde dışarı çıkabileninden alıcam bende çok şeyi gözden çıkarman lazım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Askeri kimlik kartları o şekilde yenilendi ancak ordu evlerinde onlara para yükleniyo böylece nakit kullanmıyosun kolay alışveiş oluyor. ama nüfus cüzdanındaki alakayı çözmek mesele yani. bizim ülke acayip . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ben beğenmedim,işin içine teknoloji giriyosa katleder bizim mucitler bu kimlik kartını.bi yere gidiyomuşsun okutuyolarmış kartı adam kimlik bilgisi yerine küfür yazmış mesela .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ehliyete devam.. Böyle yine kredi kartı boyutunu aşan angut bi boyut seçerlerse zaten nereme sokupta taşıyacağım onu.. Tasarım olarakta ekstra zevksiz. Amele işi şeylerden bıktık lan sırf bu yüzden ilerleyemiyoruz ülke olarak. Adam akıllı kimliği çıkarınca şöyle güzel tasarımlı göze çarpan bişey olsa bile insanların gözündeki imajlarımız değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 abi zaten turkiyede kullanicaksin, gosterdigin herkeste aynisi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 dasaa da arada kendını ovmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Cebit Bilişim Eurasia ya gittim, gördüm. Kredi kartı boyutunda. O fotoğraf gerceği pek yansıtmamış. Gerçekte daha hoş bi kart. Kredi kartı boyutunda tekrarlıyorum. Yurt genelinde kutlamalar başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar