Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni kimlik kartları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oha çok dandik olmuş. Eskisi harbi daha iyiydi. Bu ne abi?

Şeye benziyo, hani böyle aslında kimlik basmaya gerek olmayan ama hava olsun diye kimlik basan üye olduğumuz kuruluşlar vardır ya, idareten hava olsun diye sallama karton bişi yaparlar, ona benziyo. Bir örneğini koyacam bi ara.
Mesaj tarihi:
PUHAUHAUHA O NASI Bİ SIFAT AHAHAHA

edik: bi önceki sayfaya baktığımda ediz isimli arkadaşımızın bi poz resmini vermişler sakın yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim ben ilk sayfada kimlik üzerindeki şahsiyetin modelinden bahsetmekteyim. saygılarımla arz ederim.
Mesaj tarihi:
Askeri kimlik kartları o şekilde yenilendi ancak ordu evlerinde onlara para yükleniyo böylece nakit kullanmıyosun kolay alışveiş oluyor. ama nüfus cüzdanındaki alakayı çözmek mesele yani. bizim ülke acayip .
Mesaj tarihi:
ben beğenmedim,işin içine teknoloji giriyosa katleder bizim mucitler bu kimlik kartını.bi yere gidiyomuşsun okutuyolarmış kartı adam kimlik bilgisi yerine küfür yazmış mesela ..
Mesaj tarihi:
Ehliyete devam..

Böyle yine kredi kartı boyutunu aşan angut bi boyut seçerlerse zaten nereme sokupta taşıyacağım onu.. Tasarım olarakta ekstra zevksiz. Amele işi şeylerden bıktık lan sırf bu yüzden ilerleyemiyoruz ülke olarak. Adam akıllı kimliği çıkarınca şöyle güzel tasarımlı göze çarpan bişey olsa bile insanların gözündeki imajlarımız değişir.
Mesaj tarihi:
Cebit Bilişim Eurasia ya gittim, gördüm. Kredi kartı boyutunda. O fotoğraf gerceği pek yansıtmamış. Gerçekte daha hoş bi kart. Kredi kartı boyutunda tekrarlıyorum. Yurt genelinde kutlamalar başlasın.
  • Yeni Oluştur...