Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni kimlik kartları

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

çipi falan boşverseler de küçük fontlu falan, kredi kartı büyüklüğünde kimliklere hemen geçseler ya. çok büyük abi bunlar, anca baba cüzdanına rahat sığıyo. böyle sportif gibi cüzdanlarda anca para kısmına sığıyo

edit: ayırca bişey sormak istiyorum, BUNASILÖRNEKLAN?. ahmet türkoğlu kardeşimiz acayip soğuttu beni kimlikten. bulgarların örneğindeki gibi hanım hanımcık bi kızımızı yerleştirselermiş ya. haksızsam haksızsın deyin.
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten tasarım çok kötü.

ama arkaplana illaki öyle alengirli çizimler koyuyolar çünkü onlarına içine mor ışıkta görünen başka imajlar oturtuyolar falan bi sürü zıkımı var.

çip olayı çok işe yarıcak ama.

sağlık karnesi, reçete olayları falan o çipin içinde olacak.
vergi borcu, devlet dairelerindeki kayıtlar falan da dahil. güzel bişey yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternalus said:
çipi falan boşverseler de küçük fontlu falan, kredi kartı büyüklüğünde kimliklere hemen geçseler ya. çok büyük abi bunlar, anca baba cüzdanına rahat sığıyo. böyle sportif gibi cüzdanlarda anca para kısmına sığıyo

edit: ayırca bişey sormak istiyorum, BUNASILÖRNEKLAN?. ahmet türkoğlu kardeşimiz acayip soğuttu beni kimlikten. bulgarların örneğindeki gibi hanım hanımcık bi kızımızı yerleştirselermiş ya. haksızsam haksızsın deyin.

Haksızsın...Ahmet abime laf yok:D
Sosyal ağlarda paylaş

damarlı nüfus cüzdanı yanlış anlaşılmalara sebep olabilir mi acaba? belki.. hmm galiba..

-iyi günler dasaaa bey..
+ee merhabalar hanfendi.. bu yeni kimlik kartları için yeniden kan örneği alıcakmışsınız sanırım..
-evet evet buyrun, bir de damar izi alıcaz
+damar?
-evet evet damar.. damarlı..
+damarlı mı?
-o_0!
+0_o!
-O_O!!!
+^_^'

ha bi de, kredi kartı boyutuna getirsinler de gerisi belli bi yere kadar dert..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...