DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Cip ne ise yariycak yahu? Pasaportlara cip gelicegini duymustum da kimlige neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bulgarlar direk green carddan cakmislar yalniz. bence bizimkinin de uzerinde ingilizce aciklamalari olmali yan tarafta turkcelerinin yaninda, yurt disinda sorun oluyor anlamiyor adamlar ne nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Yuh artık, vermek istemiyorum ben bu kadar fazla kişisel bilgimi devlete arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 vazgeçtim, de kötüymüş tasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 fena değil gibi gözüküyor.öncekinden çok daha ii olduğu kesin.abi şimdiki kimlikler çok büyük yahu.bide çok cabuk yıpranıyor.çipse işlemleri kolaylaştırma yolunda yararlı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 çipi falan boşverseler de küçük fontlu falan, kredi kartı büyüklüğünde kimliklere hemen geçseler ya. çok büyük abi bunlar, anca baba cüzdanına rahat sığıyo. böyle sportif gibi cüzdanlarda anca para kısmına sığıyo edit: ayırca bişey sormak istiyorum, BUNASILÖRNEKLAN?. ahmet türkoğlu kardeşimiz acayip soğuttu beni kimlikten. bulgarların örneğindeki gibi hanım hanımcık bi kızımızı yerleştirselermiş ya. haksızsam haksızsın deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hakkaten tasarım çok kötü. ama arkaplana illaki öyle alengirli çizimler koyuyolar çünkü onlarına içine mor ışıkta görünen başka imajlar oturtuyolar falan bi sürü zıkımı var. çip olayı çok işe yarıcak ama. sağlık karnesi, reçete olayları falan o çipin içinde olacak. vergi borcu, devlet dairelerindeki kayıtlar falan da dahil. güzel bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Eternalus said: çipi falan boşverseler de küçük fontlu falan, kredi kartı büyüklüğünde kimliklere hemen geçseler ya. çok büyük abi bunlar, anca baba cüzdanına rahat sığıyo. böyle sportif gibi cüzdanlarda anca para kısmına sığıyo edit: ayırca bişey sormak istiyorum, BUNASILÖRNEKLAN?. ahmet türkoğlu kardeşimiz acayip soğuttu beni kimlikten. bulgarların örneğindeki gibi hanım hanımcık bi kızımızı yerleştirselermiş ya. haksızsam haksızsın deyin. Haksızsın...Ahmet abime laf yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 umarım şimdi kullandığımızdan ufak olur..8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Büyük cüzdan yüzünden oturunca kıçımın bi kenarının uyuşmasından bıktım,ufaltsınlar şu kimlikleri paraları biraz ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Cepten taşıyor cüzdan sürekli tetikte olmak gerekiyor kalabalık yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 vivavale said: umarım şimdi kullandığımızdan ufak olur..8-) havaya bak yandan da cıkarmıs 10lukları hava yapcaksan 100 cıkar 200 cıktı onu cıkar nebilim 50 falan 10 ne be he bide cüzdan nike ya -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 o ne yaa, cocuk cuzdani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kimse farketmemis, din hanesi yok (en azindan bu yuzunde), OLEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 cüzdanda nike olmaz ki ama yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hastalık kapmayalım la bu damar izi verilirken gerçi nası veriliyor damar izi bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kagit koyuyolar ustune, sonra kagidi kursun kalemle karalayinca damarlarinin izi cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 aquila said: kimse farketmemis, din hanesi yok (en azindan bu yuzunde), OLEY! cami girişinde terminaller olcak. kim ne kadar namaz kılıyor çipe kaydedilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sonra kazandıgımız sevap puanlarımızla alısveris yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 seccade 100 puan, tesbik 30 puan, takunya 50 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 SoulCube said: vivavale said: umarım şimdi kullandığımızdan ufak olur..8-) havaya bak yandan da cıkarmıs 10lukları hava yapcaksan 100 cıkar 200 cıktı onu cıkar nebilim 50 falan 10 ne be he bide cüzdan nike ya -_- öğrenci cüzdanı abi. .. hemen emrah moduna girilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Daha mı güvenli olcak şimdi bu anlamadım ki çaldırsak düşürsek fln okutmaya götürmesinler sonra kartı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 damarlı nüfus cüzdanı yanlış anlaşılmalara sebep olabilir mi acaba? belki.. hmm galiba.. -iyi günler dasaaa bey.. +ee merhabalar hanfendi.. bu yeni kimlik kartları için yeniden kan örneği alıcakmışsınız sanırım.. -evet evet buyrun, bir de damar izi alıcaz +damar? -evet evet damar.. damarlı.. +damarlı mı? -o_0! +0_o! -O_O!!! +^_^' ha bi de, kredi kartı boyutuna getirsinler de gerisi belli bi yere kadar dert.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 İngilizce yazmıyor bu cüzdanın üstünde, yurtdışında ne olacak? İnşallah bu sadece ilk versiyon olduğu için böyle dandiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar